Retro styl šaty - jak sladit
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@TO_IT píše:
@Jenny700 Myslím, že tyhle barvy se budou třískat, jak hrom. Ona to není uplne jednoducha barva, asi zkus spise nejakou džínovinu
Hmmm, taky mě to už napadlo. A jaké boty k tomu pak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TO_IT píše:
@Jenny700 Myslím, že tyhle barvy se budou třískat, jak hrom. Ona to není uplne jednoducha barva, asi zkus spise nejakou džínovinu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenny700 píše:
Tipuji, že bílé kecky.. jestli se to ještě nosí, je to absolutně mimo můj styl ![]()
- Citovat
- Upravit
Ještě mě napadlo, jestli by nešel třeba takovýhle kabát. Mají ho i ve světle růžové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenny700 píše:
Ještě mě napadlo, jestli by nešel třeba takovýhle kabát. Mají ho i ve světle růžové.https://modivo.cz/…egular-fit-1?…
Když kombinuje s barvy, zkus spíše kontrast, světlá růžová a jasně růžová nebo do fialova nejsou zrovna kamarádky. Včera jsem měla červené lodičky, červené sako a jasně žlutou kabelku. To nevadí…
Ale děláš pokus o tón v tónu a to je strašně náročné. Takže buď něco netralniho viz klidně šedá, která se často hodí, ale k tomu materiálu spíše jednolitý materiál, hladký. Ten kabát se nehodí k něčemu jako je teplakovina.
Nebo zkus saka, nějaká pastelová barva ty jsou v Reserved, jasné barvy jsou v Orsay
- Citovat
- Upravit
@TO_IT píše:
Když kombinuje s barvy, zkus spíše kontrast, světlá růžová a jasně růžová nebo do fialova nejsou zrovna kamarádky. Včera jsem měla červené lodičky, červené sako a jasně žlutou kabelku. To nevadí…Ale děláš pokus o tón v tónu a to je strašně náročné. Takže buď něco netralniho viz klidně šedá, která se často hodí, ale k tomu materiálu spíše jednolitý materiál, hladký. Ten kabát se nehodí k něčemu jako je teplakovina.
Nebo zkus saka, nějaká pastelová barva ty jsou v Reserved, jasné barvy jsou v Orsay
Moc děkuju, jak říkám, s módou nejsem moc kamarád, tak ocením každou radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenny700 šlo, ale záleží na materiálu a střihu…
Jinak bílá nebo světlá džíska
- načítám...
- Citovat
- Zmínit