Rev pred spanim

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15977
29.3.13 09:50

@Petttruše Obdiv Peťo. Zrovna dnes přitom hodinovém vzteklém křiku jsem se zapřísáhla, že bude jedináček. :mrgreen: Nedovedu si představit, že i další by bylo takové. To bych asi zešílela. 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
29.3.13 10:11

@Elilen neobdivuj, kolikrát jsme myslela, že tu se vším šlehnu a odejdu a už se nevrátím :mrgreen: hlavně u první, to člověk nevěděl, proč, jak, co…ted vím víceméně proč řve a takhle malinká prostě pláče protože jí bud bolí bříško nebo chce být chovaná ;) Já si do roka u první nedokázala představit druhé, bože, to byla noční můra :lol: až někdy v roce a půl přišly „chutě“ na dalšího drobka, protože to strašně rychle utíká. Ted když řve ta druhá a mě cukaj nervy, říkám si: vydrž, matko, je to naposled, ti vyroste a už takhle malilinkatá nikdy nebude… :kytka: v prvním roce je to jak na houpačce, týden tak, týden tak, nic nejd enaplánovat, furt něco..zase druhé si ti bude brzy hrát s prvním a myslím, že od něj bude dříve „klid“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
27.9.13 21:16

Ahojky, taky mám doma křiklouna, má měsíc a včera tomu řevu přidal uplný hysterický jekot. A zvládá to i dvě hodiny i když zívá atd. Nevím teda jak u větších dětí, mám první, ale zkuste bílý šum, nechci to zakřiknout, ale už nám to párkrát pomohlo, buď zapínám fén, nebo to pouštím z netu. Třeba někomu trošku pomůžu a i u nás to bude aspoň sem tam fungovat a z děti budou i před spaním :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
27.9.13 21:19

@Tiny85 u nás pomáhá vysavač, ale samo, že večer každý den vysávat, to by mě sousedi hnali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
28.9.13 13:55

@kanka80 Já jsem zvolila ten fén, ale asi by se brzo zavařil a vysávat večer, no, možná by to bylo našim sousedům jedno, všeckolepší než ten ječák :D tak to pouštím z uspáveče.. Jen doufám, že to bude fungovat ještě chvíli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí