Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
my jsme mely to samé, male je šest měsíců a asi od třetího tak do pulky pátého také večer nemohla zabrat, nekdy i přes den, to máme i ted kdyz nespí doma nebo v kočárku. Nejvíc pomohlo kdyz jsem pustila z netu vysavač nebo sprchu.Taky jsem ji nosila a kdyz se ukkidnila, dala zpátky do postýlky a takhle pořád dokola dokud nezabrala. Nakonec se to naucila resp. to preslo a ted když nespí, vím ze ještě není unavena. Taky je dobre zkusit dat mimi spat driv, me treba usnula uz kolem seste, ještě nez jsou přetažení a nemůžou zabrat. někde psaly ze v tomhle období mimi znovu proziva porod a večer brečí. Neco na tom je, jak padla sesta tak zacal rev
přečetla jaem hodne diskusi a clanku a jedina rada je proste počkat az to přejde
tak vydržte, určite to bude brzy ![]()
Ahoj maminky Prosím o radu mám sedmi měsíční miminko a začali jsme mít hrozné problémy s usínáním, dříve večer usínal sám a ten se mi vztek a musím ho vyloženě uhoupat a to se ještě tak pětkrát za noc budí s hrozným pláčem hlad to nebude, protože jíst nechce krmíme v sedm a většinou má hlad až ve čtyři, ale vydrží spát jen dvě hodiny po tom jídle.
@klarinet12 Zuby. Jako u nás. Noci jsou katastrofa, dokonce mi 3 dny teplotovala a noci horečkovala
.
@Genovesa píše:
@klarinet12 Zuby. Jako u nás. Noci jsou katastrofa, dokonce mi 3 dny teplotovala a noci horečkovala.
Myslíte? Přes den tomu taky moc nedá jen když ho chvíli ponosim a pak jdu ležet snímky. Tak Já nevím řvát ho nechat nemůžu, protože má problémy se srdcem a zadychava se.