Revize a následné otěhotnění - statistika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
1.4.12 22:16

Tak to vám taky moc držím palečky a kdyžtak pak dej vědět jak to dopadlo. Máme asi opravdu to samé a tak by mě to moc zajímalo. A jak se k té přepážce staví doktoři? Nenavrhovali ti její odstranění? Můj gynekolog byl spíše proti, že se uvidí, jak bude na těhotenství reagovat (upozornil na možné potraty :,( , ale že pak si děloha zvykne). Ale co jsem netušila, že bude takový problém vůbec otěhotnět. V CARu mi také řekli, že to nejdříve zkusíme s ní, a pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
2.4.12 20:31
@Moni 83 píše:
Ahojky,tak to máme obě to samé. Já měla tu přepážku taky až dolů a už je pryč.Ted v pondělí jsem byla na embryotransferu,tak čekám jak to dopadne. Uvidíš,třeba vám IUI dopadne dobře a IVF nebude třeba. Budu držet palečky :andel:

Moni!!!! :hug: :hug: :hug: :hug: :* :* Myslim na tebe, urcite to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
3.4.12 12:11
@Lorelai1806 píše:
Moni!!!! :hug: :hug: :hug: :hug: :* :* Myslim na tebe, urcite to vyjde!

Jani!!! :hug: :hug: :andel: taky,ale bojim bojim. Jsem zavonděná jako blázen :( dnes mi na gyndě řekli,že pokud se to zhorší,tak budu muset na punkci-spodem a při vědomí a to pomůže jen na 1 den :zed: mám břicho jak balon a bolí. No ale hlavně že víš co :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
4.4.12 10:01

Moni, drzim pesti, at je to ok. Jinak ja jdu dnes na gyndu. Uz by melo byt srdicko…jsem nervozni…bojim se, ale snad to bude dobre. Ne bude to dobre, urcite!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.4.12 19:30
@Lorelai1806 píše:
Moni, drzim pesti, at je to ok. Jinak ja jdu dnes na gyndu. Uz by melo byt srdicko…jsem nervozni…bojim se, ale snad to bude dobre. Ne bude to dobre, urcite!

Jani tak jak? určitě je vše v pořádku :hug: já měla včera HCG 119,3 tak snad jsme tu smůlu prolomily :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
6.4.12 20:30

Moni, tak doufam, ze hcg krasne stoupe. U nas je vsechno v poradku, rosteme, srdicko tluce a je to krasa to videt… :hug: prolomily, verim tomu, ze v prosinci se konecne setkame u tech kocarku a povozime ty nase prcky :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
9.4.12 12:31

Ahojky holky, přispěji taky do vaší statistiky: já jsem měla zamklý potrat v květnu 2008 - byl to osmý týden, teda respektivě já jsem už měla být v jedenáctém týdnu a na utz se ukázal plod se srdíčkem, které už nebilo a velikost naměřená utz odpovídala 7+2 tt. Je pravda, že jsem v začátku těhotenství měla chřipku a nevěděla jsem, že jsem těhotná a také byly trošku problémy s MS - cyklem (stále se prodlužoval i na 60 dní), takže mě čekala revize. Doktoři radili počkat 3 měsíce a pokusit se znovu, nejdřív se mi to zdálo jako nekonečně dlouhá doba, nakonec po třech měsísích jsem se na to vůbec necítila, bála se, že se to stane znovu a tak jsme rok počkali a miminko se nám podařilo třetí cyklus, teďka už máme skoro 2 letou zdravou holčičku. To druhé těhotenství bylo naprosto bezproblémové, takže neztrácet naději, to že se to nepovedlo napoprvé neznamená, že už to nikdy nevyjde. Držím pěstičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
17.4.12 13:27

Ahoj holky, tak čekáte miminko společně, to je paráda! Tak se hezky opatrujte a přeji Vám mnoho štěstí a zdraví s miminkem :kytka:
My už jsme v 15+4tt, otěhotněla jsem hned měsíc po revizi v 9tt a ted je vše ok, tak to taky určitě budete mít bezvadný a kor, když čekáte společně ;)
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
17.4.12 14:13

@Veru88

Veru, gratuluju k miminku. Je skvele, ze je vse v poradku. 16 tt, to uz budes skoro v polovine. Krasa!
U me zatim v poradku, ve ctvrtek mam KO v Podoli, tak uvidime, ale porad jeste to jsou krizove prvni tri mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.4.12 10:04

To zvládnete :) já měla ohromný strach a nakonec je vše ok a miminko krásně roste, včera jsem byla na kontrole a je to buclík :)
držím palce a přeji mnoho radosti z broučka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
17.6.12 08:07

Ahojte. Ja mela prvni tehu po skoro rocnim snazeni, ale v 6tt jsem musela do porodnice, protoze to bylo zamlkle. To bylo 26. 3. Prvni MS jsem dostala asi za tech 6 tydnu po zakroku. Nic jsme s pritelem neresili a mozna prave proto jsem pred tydnem zjistila // …Takze prvni sono, prekvapive tam uz bylo neco videt, ikdyz to je teprve plus minus 4tt. Ale za 14 dni jdu na dalsi sono, tak uz to bude konkretnejsi. Jsem moc stastna, ale presto mam obavy, aby to nedopadlo, jako minule. priroda je nevyzpytatelna:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
24.6.12 08:21

Ahoj, já jsem byla na revizi 12.6., takže teď přemýšlím, co bude dál… mám trochu strach, aby další těhotenství nedopadlo stejně a taky se bojím, jestli vůbec znovu otěhotním, snažili jsme se 10 měsíců a vzhledem k mému věku už nemám moc času na další pokusy…
moc přeju těm, co se podařilo otěhotnět a chápu ten strach, tak ať vám to tentokrát vyjde! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
25.6.12 12:34

Ahoj Sarieli, neboj se, stres miminku neprospiva. Ja jsem mela temer to same a podivej se na metrik. Ted cekam holcicku a jsemuz v polovine tehotenstvi.
Jak to s tebou vlastne vypada ted? Uz bys mohla vedet vic, ne?

Ahoj cami.m…ja jsem do jineho stavu prisla po 8 mesicich snazeni. Nedopadlo to dobre a v 8tt jsem byla na revizi. Vsechno pak probihalo ukazkove, MS po revizi se dostavila po 38 dnech a ja byla cista, tak na dr. dovolila se snazit. Po dalsich 34 dnech druha MS a pak, i prs vsechny pocatecni problemy s prvnim tehu, kdy jsem nemenstruovala ani neovulovala, jsem dalsi MS uz nedostala a ted jsem ve 20. tydnu :) A vse zatim je ok. Jinak ja jsem po revizi pila kontryhel a zobala kapicky Gynex. Preju vsem, aby to bylo v poradku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
25.6.12 13:34

Ahoj Lorelai, dík za podporu a rady, zítra si koupím kontryhel i Gynex :) dneska jsem byla na kontrole, doktor mi řekl, že jsem v pořádku a že se sice obvykle doporučuje počkat 2 až 3 měsíce, ale že můžu začít po první menstruaci, protože nebyly žádné komplikace a jsem úplně v pořádku a chápe, že na miminko spěchám… jen doufám, že MS přijde brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
25.6.12 15:03

@Lorelai1806 No prave. Zitra jdu po 14 dnech na kontrolu, tak jsem pekne nervozni. Prsa me uz tolik neboli, ale nemyslim si, ze by to bylo nejake znameni, mam dobry pocit, prece to uz musi vyjit:-)…dam vedet:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty