Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čekala jsem v obou případech po ZT 4 týdny a ani jednou to neodešlo. Ty 4 týdny jsou tak limitní.
Poprvé jsem šla na revizi a re-revizi jinde. V Apolináři mi zachránili plodnost.
Pokud si chceš být jistá, šla bych stoprocentně tam. Ti lékaři tam jsou špičkoví.
Pro vysvětlení, u prvního ZT: šla jsem na revizi, pak na re-revizi a chtěli mi to v Hloubětíně dělat potřetí, tak jsem šla do Apo pro druhý názor a tam říkali, že se v Hloubětíně zbláznili, muselo se čekat a pak v App operativní hysteroskopie.
U druhého ZT jsem šla rovnou k Apolinari a vše ok.
Jinak je to těžké, ale bude to lepší. Já už mám teď 2 zdravé děti a všechno to těžké je jen vzpomínka.
Jinak k Márovi se mi objednat nepodařilo, ale když jsem říkala, že chci přímo k němu, daly mě sestřičky k nějakému jinému profesorovi a byl taky skvělý. Řekni, že chceš k někomu fakt dobrému, mně vyhověly
Ale já toho měla tehdy už dost za sebou.
@Anonymní píše:
Jinak k Márovi se mi objednat nepodařilo, ale když jsem říkala, že chci přímo k němu, daly mě sestřičky k nějakému jinému profesorovi a byl taky skvělý. Řekni, že chceš k někomu fakt dobrému, mně vyhovělyAle já toho měla tehdy už dost za sebou.
A nebyla jsi u prof. Pařízka? Jinak děkuji za reakci ![]()
@Anonymní píše: Čekala jsem v obou případech po ZT 4 týdny a ani jednou to neodešlo. Ty 4 týdny jsou tak limitní.Poprvé jsem šla na revizi a re-revizi jinde. V Apolináři mi zachránili plodnost.
Pokud si chceš být jistá, šla bych stoprocentně tam. Ti lékaři tam jsou špičkoví.
Děkuji za potvrzení mého přesvědčení, že je lepší dojet i když tak daleko tam. ![]()
Ahoj, mrzi me co te potkalo. U apolinare jsem byla na revizi v rijnu, ZT v 11.tydnu. Zavolej si na odd. gynekologie. Delal mi to MUDr. Koucky, ale ja mela dalsi komplikace, jinak to delaji radovi lekari, ale i ti jsou tam top.
Je to tam ambulantni zakrok, dopo nastup, okolo obeda zakrok a kdyz je vse v poho, tak vecer domu. Jen musis predtim absolvovat predoperacni vysetreni, ktere si delaji svoje, ale mozna by se to dalo domluvit jinak, kdyz jsi zdaleka.
@7654 Dekuji a to predoperacni si delaji v ten samy den u nich? Rano?
@Anonymní píše:
@7654 Dekuji a to predoperacni si delaji v ten samy den u nich? Rano?
Ja byla na vysetreni v patek (ekg a krev), zakrok v pondeli.
Ja jsem cekala na spontanni potrat 6 tydnu a normalne vse odeslo. V Motole mne v tom podporili, ze vic zanetu videli z revizi.
Byla jsem i na revizi delohy (mam za sebou ZT 2×) v Motole, stejne zustal kousek vacku a cekalo se s utz kontrolami, az ho telo vstreba.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj, bohužel mě potkala tato ztráta
Dutina odpovídá 10+1 tt, to i odpovídá PM, embryo 6 tt a je už bohužel bez srdeční akce. Do 10+1 jsem zaváděla preventivně 2 tbl Utrogestanu na noc. Doktorka mě nechala měsíc bez kontroly, přestože jsem riziková a v 10+1 podle PM mi oznámila zamlklý potrat
Bylo to minulé pondělí. Vysadila jsem ihned Utrogestan a čekám na spontánní krvácení, ale je to 8 dní a nic. Všichni doktoři, se kterými jsme mluvila, mě ženou na revizi, abych nečekala na krvácení.
Nevím, za jak dlouho poklesne hladina progesteronu, když jsem ho užívala očividně tři týdny zbytečně.
Je to moje první taková zkušenost, takže nevím, jak se rozhodovat. I když to mám do Prahy přes 100 km, když už revizi, raději bych do Prahy, zvažuji Apolináře. Máte někdo reference? Je možné zavolat a domluvit si prostě termín mezi svátky? Vím, že je tam šikovný prof. Mára, ale nevím, jestli nedělá jen myomy a zda se k němu dá objednat.
Jinak embryo má už jen 4 mm, asi se zmenšilo, ale před týdnem ta dutina (plodové vejce) byla veliká, odpovídala 10+1.
Uvítám všechny vaše zkušenosti a rady, zatím jen pročítám. Díky