Revize po zamlklém potratu - Apolinář reference

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.12.20 17:34

Revize po zamlklém potratu - Apolinář reference

Ahoj, bohužel mě potkala tato ztráta :,( Dutina odpovídá 10+1 tt, to i odpovídá PM, embryo 6 tt a je už bohužel bez srdeční akce. Do 10+1 jsem zaváděla preventivně 2 tbl Utrogestanu na noc. Doktorka mě nechala měsíc bez kontroly, přestože jsem riziková a v 10+1 podle PM mi oznámila zamlklý potrat :,( Bylo to minulé pondělí. Vysadila jsem ihned Utrogestan a čekám na spontánní krvácení, ale je to 8 dní a nic. Všichni doktoři, se kterými jsme mluvila, mě ženou na revizi, abych nečekala na krvácení.

Nevím, za jak dlouho poklesne hladina progesteronu, když jsem ho užívala očividně tři týdny zbytečně. :zed:

Je to moje první taková zkušenost, takže nevím, jak se rozhodovat. I když to mám do Prahy přes 100 km, když už revizi, raději bych do Prahy, zvažuji Apolináře. Máte někdo reference? Je možné zavolat a domluvit si prostě termín mezi svátky? Vím, že je tam šikovný prof. Mára, ale nevím, jestli nedělá jen myomy a zda se k němu dá objednat.

Jinak embryo má už jen 4 mm, asi se zmenšilo, ale před týdnem ta dutina (plodové vejce) byla veliká, odpovídala 10+1.

Uvítám všechny vaše zkušenosti a rady, zatím jen pročítám. Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.12.20 17:48

Čekala jsem v obou případech po ZT 4 týdny a ani jednou to neodešlo. Ty 4 týdny jsou tak limitní.

Poprvé jsem šla na revizi a re-revizi jinde. V Apolináři mi zachránili plodnost.

Pokud si chceš být jistá, šla bych stoprocentně tam. Ti lékaři tam jsou špičkoví.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.20 17:52

Pro vysvětlení, u prvního ZT: šla jsem na revizi, pak na re-revizi a chtěli mi to v Hloubětíně dělat potřetí, tak jsem šla do Apo pro druhý názor a tam říkali, že se v Hloubětíně zbláznili, muselo se čekat a pak v App operativní hysteroskopie.

U druhého ZT jsem šla rovnou k Apolinari a vše ok.

Jinak je to těžké, ale bude to lepší. Já už mám teď 2 zdravé děti a všechno to těžké je jen vzpomínka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.20 17:54

Jinak k Márovi se mi objednat nepodařilo, ale když jsem říkala, že chci přímo k němu, daly mě sestřičky k nějakému jinému profesorovi a byl taky skvělý. Řekni, že chceš k někomu fakt dobrému, mně vyhověly :-) Ale já toho měla tehdy už dost za sebou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.20 18:04
@Anonymní píše:
Jinak k Márovi se mi objednat nepodařilo, ale když jsem říkala, že chci přímo k němu, daly mě sestřičky k nějakému jinému profesorovi a byl taky skvělý. Řekni, že chceš k někomu fakt dobrému, mně vyhověly :-) Ale já toho měla tehdy už dost za sebou.

A nebyla jsi u prof. Pařízka? Jinak děkuji za reakci :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.20 18:06
@Anonymní píše: Čekala jsem v obou případech po ZT 4 týdny a ani jednou to neodešlo. Ty 4 týdny jsou tak limitní.

Poprvé jsem šla na revizi a re-revizi jinde. V Apolináři mi zachránili plodnost.

Pokud si chceš být jistá, šla bych stoprocentně tam. Ti lékaři tam jsou špičkoví.

Děkuji za potvrzení mého přesvědčení, že je lepší dojet i když tak daleko tam. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
123
22.12.20 18:33

Ahoj, mrzi me co te potkalo. U apolinare jsem byla na revizi v rijnu, ZT v 11.tydnu. Zavolej si na odd. gynekologie. Delal mi to MUDr. Koucky, ale ja mela dalsi komplikace, jinak to delaji radovi lekari, ale i ti jsou tam top.
Je to tam ambulantni zakrok, dopo nastup, okolo obeda zakrok a kdyz je vse v poho, tak vecer domu. Jen musis predtim absolvovat predoperacni vysetreni, ktere si delaji svoje, ale mozna by se to dalo domluvit jinak, kdyz jsi zdaleka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.20 19:11

@7654 Dekuji a to predoperacni si delaji v ten samy den u nich? Rano?

• Citovat
  • Upravit
123
23.12.20 10:31
@Anonymní píše:
@7654 Dekuji a to predoperacni si delaji v ten samy den u nich? Rano?

Ja byla na vysetreni v patek (ekg a krev), zakrok v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
26.12.20 00:23

Ja jsem cekala na spontanni potrat 6 tydnu a normalne vse odeslo. V Motole mne v tom podporili, ze vic zanetu videli z revizi.

Byla jsem i na revizi delohy (mam za sebou ZT 2×) v Motole, stejne zustal kousek vacku a cekalo se s utz kontrolami, az ho telo vstreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty