Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nezlob se, ale my ti do dělohy nevidíme. Počítat můžeš, ale i nemusíš. Zatím na to nemysli, stejně nic nevymyslíš. Může jít jen o zahnizdování, nemusí se dít nic. Ted´stejně nikdo nic nepozná. Drž se a nemysli na nejhorší ![]()
Měla jsem podobně, v 6+O, špinění na intimku. Letěla jsem na pohotovost, vše bylo jak má. Pokud jasně a více nekrvácíte, nebála bych se. Dnes mám zdravého syna…
Může to být jen hematom nebo se miminko zahnizďuje. Každopádně být tebou, tak bych jela pro jistotu na pohotovost.. teď už by mohli vidět i srdíčko, tak ať máš klid, nebo aby případně co nejdřív nasadili Utrogestan nebo Ascorutin. Mně vždycky na začátku 5. týdne začalo špinění, za 3 dny už jsem krvácela a bohužel už to 3× nedopadlo. Tak moc držím palce ať to není tvůj případ ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj Holky, tak ja nevim, co si myslet.
v utery sem byla na kontrole, 6+O, byl gestacni a zloutkovy vacek. Vcera jsem zacala slabe krvacek (zatim na 1 intimku) bez bolesti bricha, krev takova hnedo a spis oranzova, nevim jak to popsat. V zari SP, mam zas pocitat s nejhorsim?
Dr rekla at prijdu na kontrolu zas v utery a bud to tam bude nebo ne…