Rezignace v manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7355
13.4.23 14:14
@Anonymní píše:
Zakladatelko, také jsem v manželství rezignovala, ale máme to malinko jinak postavené. Já jsem ta, která potrebuje méně sexu, méně dotyku než manžel, naopak potřebuji k intimnosti určitou miru komunikace a otevřenosti od partnera. Ta od nej dlouhodobě není a to i přesto, ze jsem se snažila o více sexu než potřebuji a o více dotykové pozornosti. Jak se kolikrát radí rici na rovinu - to také nepomohlo. Manžel dlouhodobě vidí jen svou rovinu, vše to co mu řeknu jakoby obrátí proto mě.Při prichodu mě tedy pozdravi, to ano, ale to je také vše. Dost dlouho jsem se ho ptala, jak se měl a snažila se udržet tu rovinu komunikace já, ale pak jsem si uvědomila, ze on se mě nikdy nezeptal, jak jsem se měla, nebo když jsem nemocná, tak jak mi je. Tak jsem přestala mu cokoliv o sobě říkat a jen se ptala na něho. Také nic. V manželské poradně jsem zjistila, ze jedle něho mám problém v komunikaci i jeho problém řešit jen já (já se mám u všech problému ve vztahu více snažit), on nic. Od té doby si jedu svoje. Kdyby nebyly děti, jsme už rozvedení.

Stejné nebo hodně podobné jako u nás. Každý druhý poradí odchod… Není to tak snadné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
13.4.23 14:38
@Anonymní píše:
Zakladatelko, také jsem v manželství rezignovala, ale máme to malinko jinak postavené. Já jsem ta, která potrebuje méně sexu, méně dotyku než manžel, naopak potřebuji k intimnosti určitou miru komunikace a otevřenosti od partnera. Ta od nej dlouhodobě není a to i přesto, ze jsem se snažila o více sexu než potřebuji a o více dotykové pozornosti. Jak se kolikrát radí rici na rovinu - to také nepomohlo. Manžel dlouhodobě vidí jen svou rovinu, vše to co mu řeknu jakoby obrátí proto mě.Při prichodu mě tedy pozdravi, to ano, ale to je také vše. Dost dlouho jsem se ho ptala, jak se měl a snažila se udržet tu rovinu komunikace já, ale pak jsem si uvědomila, ze on se mě nikdy nezeptal, jak jsem se měla, nebo když jsem nemocná, tak jak mi je. Tak jsem přestala mu cokoliv o sobě říkat a jen se ptala na něho. Také nic. V manželské poradně jsem zjistila, ze jedle něho mám problém v komunikaci i jeho problém řešit jen já (já se mám u všech problému ve vztahu více snažit), on nic. Od té doby si jedu svoje. Kdyby nebyly děti, jsme už rozvedení.

Takže jsi v manželské poradně dostala radu - ta se ti ale nelíbí, takže si jedeš svoje. Velmi propartnerský a vyzrálý přístup :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
13.4.23 14:47
@botl píše:
Pepi, ty to vzdy vnimas jako souboj, kde je nutno nekomu stranit.Vychazim z toho, co sem napsala, chlapa neznam, vidim, ze je nespokojena, ale zaroven ze opakuje stejny vzorec chovani. Tohle muze prenastavit jen ona a pozdrav chlapa to nevyresi.

Beru to tak, že je nespokojená, protože mezi nimi není žádná komunikace, ani už ten pozdrav a pohled do očí, když spolu mluví.
I kdyby manželství nefungovalo, tak snad aspoň pozdravit by mohl, ne?
Já to chápu tak, že jí vadí, že spolu nemají kromě dítěte a domácnosti už nic společného, že on se o ní vůbec nezajímá a ona by chtěla aspoň trochu citů, z jeho strany, což je pochopitelné.
To, že s ním chce více sexu, neznamená, že je spokojená. Pochybuji, že ten sex je vůbec uspokojující. Beru to tak, že by si přála obecně více pozornosti a sexu ve fungujícím manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
13.4.23 14:49
@botl píše:
Neco mi tu nesedi. Nestoji mu ani za pozdrav, ale vzrusuje ho.

Zakladatelka s nim nejen, ze spi, ale chtela by kazdy den. S nekym, komu nestoji ani za pozdrav? A to se na ni beze slova svali a ona by to tak chtela casteji.

Proste, ona je nespokojena, ale bude to v ni, ne chlapovi.

Ona ho vůbec nemusí vzrušovat. Chce si jen sexuálně ulevit a ona je po ruce. Pochybuju, že je při sexu náhle něžný a myslí na její uspokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
13.4.23 14:58
@Josefuna píše:
Ona ho vůbec nemusí vzrušovat. Chce si jen sexuálně ulevit a ona je po ruce. Pochybuju, že je při sexu náhle něžný a myslí na její uspokojení.

Jasne. :lol: A proto zakladatelka pise, ze by chtela mit sex denne a ze s nim je sex super.

Hele, jedes na vlne vlastni fantazie a nectes, co zakladatelka pise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
13.4.23 15:00
@pohledzdruhestrany píše:
Takže jsi v manželské poradně dostala radu - ta se ti ale nelíbí, takže si jedeš svoje. Velmi propartnerský a vyzrálý přístup :pankac:

Myslím, že jsi vůbec nepochopil, co anonymní psala. To nebyla rada, ale jeho pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
13.4.23 15:04
@Josefuna píše:
Beru to tak, že je nespokojená, protože mezi nimi není žádná komunikace, ani už ten pozdrav a pohled do očí, když spolu mluví.
I kdyby manželství nefungovalo, tak snad aspoň pozdravit by mohl, ne?
Já to chápu tak, že jí vadí, že spolu nemají kromě dítěte a domácnosti už nic společného, že on se o ní vůbec nezajímá a ona by chtěla aspoň trochu citů, z jeho strany, což je pochopitelné.
To, že s ním chce více sexu, neznamená, že je spokojená. Pochybuji, že ten sex je vůbec uspokojující. Beru to tak, že by si přála obecně více pozornosti a sexu ve fungujícím manželství.

Zakladatelka nebude nikdy spokojena. Teda dokud nezjisti, co presne je jeji problem.

U prvniho manzelstvi pise, ze po 9 letech uz byla vyrizena a vzdala to. 9 let je sranda.

Tenhle vztah chce vzdavat po jeste kratsi dobe.

Dokud zakladatelka nezjisti, jakt je jeji skodlivy vzorec, co presne chce, v kazdem dalsim vztahu se bude citit nakonec stejne blbe. Jedinym rozdilem bude, ze se delka vztahu bude zkracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
13.4.23 15:05
@dedrichov píše:
Myslím, že jsi vůbec nepochopil, co anonymní psala. To nebyla rada, ale jeho pohled.

A co jim teda poradili, když byli v PORADNĚ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
13.4.23 15:07
@botl píše:
Jasne. :lol: A proto zakladatelka pise, ze by chtela mit sex denne a ze s nim je sex super.Hele, jedes na vlne vlastni fantazie a nectes, co zakladatelka pise.

No, myslím, že dnes večer nebo v zítra se dozvíme, že zase tak super není. Však znáš místní příběhy, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
13.4.23 15:08
@botl píše:
Zakladatelka nebude nikdy spokojena. Teda dokud nezjisti, co presne je jeji problem.

U prvniho manzelstvi pise, ze po 9 letech uz byla vyrizena a vzdala to. 9 let je sranda.

Tenhle vztah chce vzdavat po jeste kratsi dobe.

Dokud zakladatelka nezjisti, jakt je jeji skodlivy vzorec, co presne chce, v kazdem dalsim vztahu se bude citit nakonec stejne blbe. Jedinym rozdilem bude, ze se delka vztahu bude zkracovat.

No rozvádí se každé druhé manželství, tak asi taky mají špatné vzorce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
13.4.23 15:08
@Anonymní píše:
Já bych mohla mít sex denně, on tak 2× do týdne, ale to je pro mě pořád v pohodě. Když jsem ho chtěla častěji, tak se mi to “povedlo”. Sex je s ním super, ale po tom, co se mi včera nějak rozsvítilo, že mu na mě asi nezáleží, už ani na ten nemám chuť.

Rozsvitilo se ti potom, co sis s nim promluvila a on ti rekl, ze mu na tobe nesejde a at ho neotravujes, nebo ti to vyskocilo tak nejak spintanne samo a ty sis s nim o tom, ze te presla chut na sex s nim, ani nepromluvila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
13.4.23 15:10
@Josefuna píše:
No rozvádí se každé druhé manželství, tak asi taky mají špatné vzorce :)

Ano, ale ona se chce rozvadet podruhe, to je spatny vzorec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
13.4.23 15:12
@Josefuna píše:
No, myslím, že dnes večer nebo v zítra se dozvíme, že zase tak super není. Však znáš místní příběhy, ne?

Jo tak. Proste nectes, co zakladatelka pise. Jeste, zes ji ted poradila, co sem ma priste hodit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
13.4.23 15:15
@botl píše:
Ano, ale ona se chce rozvadet podruhe, to je spatny vzorec.

No zatímco jiní to už raději třeba doklepou, I když vidí, že si nepomohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
13.4.23 15:16
@botl píše:
Jo tak. Proste nectes, co zakladatelka pise. Jeste, zes ji ted poradila, co sem ma priste hodit. :roll:

No chodit domů a odcházet bez pozdravu myslím mluví za vše. Ten vztah je naprosto mrtvý, to už i sousedi se zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí