Režim 8 měsíčního chlapečka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
28.1.10 14:06

poradite prosím??

ahoj holky nase mala ma 11 mesicu vecer jde spattak kolem19-19:30 spi cca 2hodinky pak se vzbudi to postaci caj a usne znovu ale vzdycky kolem 2h rano se probudi a dozaduje se mleka dostava um pac kojit jsem nemohla nemate nekdo zaruceny recept jak ji to odnaucit pac pak rano vstava az tak kolem 10h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.2.10 10:54

Piskotku

a nejen ty, moc doporučuju knížku „Dětský spánek v otázkách a odpovědích“. Řešila jsem před vánoci situaci, kdy manžel a tchýně mého caparta naučili hodinové uspávání, neustálé vracení dudlíku do pusy atd. Prostě celodenní i celonoční teror pláčem. Nakonec jsem podle té knížky začla s výukou spánku a odbouráváním nočního krmení. Nakonec po necelých dvou týdnech jsme zvládli všechno, malý si večer po uložení do postýlky spokojeně brouká a zvládá po chviličce bez jakékoliv asistence usnout.
Náš denní režim je sice někdy trošku poházený a nepravidelný, ale usíná mi sám a bez problémů:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
3.2.10 11:12

dekuji za radu nevis nahodou kde bych tu knizku sehnala a kolik asi tak stoji?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.2.10 13:00

Kakiko a nemá hlad? Denisak se taky budívala v noci a koupila jsem jí krupičnou kaši s medem od Sunarky a spí krásně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
17.2.10 15:59

Ahoj.Naší malé bude 1.3. 9měsíců.Režim máme až na nějaké výjmky stejný.Kolem 7:30 se vzbudí,vezmu si jí k sobě a nakojím.Pak si v posteli tak 30-40min hrajeme,podle toho,jako moc jsem mrtvá :-D Pak jí šoupnu do postýly s hračkama a jdu se alespoň umýt.No a pak už jsme v obýváku,kde má svůj hrací koutek.Dokáže si vyhrát sama docela dlouho.Mezi 10-11hod nakojím a dám spinkat.Vydrží i přes hodinu.Po vzbuzení jde znova do koutku a hraje si.Pak máme oběd.Odpoledne mi spi jeste jednou,zhruba od 14:30 a taky asi hodinku.Když se vzbudí,dávam svačinku.Na večer ještě nakojím a kolem 19:30 koupeme.Záleží jak je unavená.Pak dostane kaši a hned jde do postýlky.V noci se nám budí asi 2×.Bojovali jsme hodně s usínáním,to ydržela brečet i 2hodinky,ale už nejspíš rezignovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí