Režim dne a jídla u 20měsíčního

1382
27.6.14 17:00

Rezim dne a jidla u 20 mesicniho

Ahojky,
zajimalo by me, jaky mate rezim dne a jidla u takto stareho ditete. My to mame jako na houpacce, veskere pokusy o rezim zkrachovaly (vysledkem bylo vzdy nespokojene, uknourane dite).
Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18000
27.6.14 17:30

@Carmen6 syn vstával kolem šestý, mlíko, pak snídaně když jsem se vykopala z postele :D, celé dopo venku+ svačina venku, po dvanáctý domů, oběd, spánek od 13 do cca 15.30 či 16,svačina, celý odpo venku, večeře před sedmou, koupání a v 8 v posteli :palec: víceméně to máme takhle vlastně pořád :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
27.6.14 17:37

Tak nevím, jestli chceš uklidnit někým, kdo „taky“ nema režim 8) U nás je to z důvodu pracovních, při přejezdech vytuhne v aute, kdyz se stará tatínek, dá mu mliko kdykoliv si rekne atp :roll: :mrgreen:
Vždy jsem se řídila prckem, ne hodinkama. A ted (23m) to ma takto:
V noci spí vetsinou 10 hodin, z toho 2-3 hodiny před úplným probuzením pije mliko. Chodi spát na české poměry pozde. Přes den spí 1×, pro nej ideál 2 hodiny. Ale někdy se to nepovede. Rano se nenasnida, dokud se nevykadi. Od toho se pak odvíjí (ne)chuť jist :) Od oka nabízím jídlo, v závislosti na tom, kolik času uběhlo od posledního chodu a co jsme delali za aktivity. Kdyz neche, nenutím a schovám na později, někdy mu stačí jem si dat pár koleček a uz ma apetit :lol:
Jedine co je skoro každy den stejne jsou naše večery - jdeme se psem, kdyz chce tak ještě na hřiště, vecerime, okouoeme se a pak uz se chystáme na spani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
27.6.14 17:50

Já ani nevím jestli máme režim nebo ne :think:
ráno vstává v 6, vypije UM, pak si dá chleba nebo rohlík, kolem 9. svačinku - většinou ovoce..v 11 chodí spát, budí se kolem 13-14 hodin, pak obědvá - ale to jak kdy, ted mi dva měsíce vůbec obědvat nechtěla, ale už se to lepší.. pak něco slupne co jí dám na stůl křupky, tyčinky, nakrájené jablka, mléčný řez, brumíka, přesnídávku do ruky atd. a před spaním má UM smíchané s trochou kašičky.. v noci nechce nic pít, budí se jen na dudlík když ho nemuže najít..
jinak režim nemáme žádný, chodí spát když si řekne.. teda večer se jí snažím uspat nejpozději do pul 9. at mám chvíli klid :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
27.6.14 17:53

Rezim ani tak nemame, kdyz jsme pryc, tal jsme pryc.

Ale kdyz jsme doma, tak vstava (19 mesicu) okolo 7, prijde za nami do postele ( spi u sebe na posteli), chvili se tulime, pak chce dolu, divat se na prasatko Pepinu a byt u toho prikryty dekou :roll: kolem 8 snidane. v 9.30-10 jde na dve hodinky spat s mlikem, v 1230 obed, do tri si hrajeme, ve tri jde na dve hodinky spat s mlikem. 1745 vecer vecere, v 1945 koupani, 2030 postel s mlikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
27.6.14 18:02

Mne hlavne prijde zvlastni, ze je uuuplne jedno, kdy ten nas prcek pres den spi, stejne vytuhne az kolem 23. hodiny :? I kdyz spi treba od 12 do 13 h nebo usne kolem 16.-17. hod, tak stejne vecer usne tak pozde, nechapu, jak muze tak dlouho vydrzet vzhuru… Podotykam, ze sam neusne, jedine za chuze v kocarku, doma nehrozi. Kdyz jsem zkousela, aby pres den nespal vubec, tak vytuhne treba kolem 18. hod, do pulnoci je uz zase vzhuru a v noci bavte me :( Kdyz spi i treba jen pul hodky pres den, jedno v kolik hodin, tak stejne vytuhne az po te 23. hod. Nechapu. A to je utahanej, porad chodime, jezdi na odrazedle atd. My tu s manzelem vzdycky uz usiname a prcek si tu jezdi na motorce… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
27.6.14 18:19

@Carmen6 A v kolik vstava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
27.6.14 18:47

@Carmen6 mozna pretazenej… :nevim: snazila bych se striktne dodrzet cas kdy pujde spat…kazdy den ve stejnou dobu a hlavne ho naucit usinat samotnyho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
27.6.14 21:23

Vstava vetsinou mezi pul 8 a 8.
Usina Sam v nasi posteli, pak ho presouvame do postylky, kde spi celou noc.
Nojo, dodrzovat cas…mne by se libilo treba ve 21 h, kdyby sel spat, ale nehrozi, jeste Ted si tu hraje hokej a je ve svym zivlu. Jak udrzet dite v posteli, kdyz se mu nechce spat a hned zdrha pryc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
28.6.14 07:23

Dcera 17m
Rano (vstava ruzne, 6-8hod) UM
9-10 hod ovocna presnidavka (ovoce vcelku neji :cert: )
Spanek 2 hodiny (ruzne, nekdy jde spat 11:30, nekdy 13:00)
Obed po spani (pred spanim mi u neho usne)
16-17 jogurt
19:30 (po Ulici :oops: ) vecere - kase nebo chleba nebo polivka nebo zbytek od obeda
Vykoupat a lehnout s tatinkem, flasku UM.

Po koupani, v pyzamu, uz nedavame papucky, preneseme v naruci, zadne behani ani hrani.
Pokud u UM neusne, tak lezi u taty v naruci, pripadne trochu skace po posteli nebo leze tatinkovi po hlave :cert:
Usina 21-22hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
28.6.14 08:48

@Carmen6 Ja teda spim se synem v posteli a usina se mnou, tak je to jine :think: Ale ja kdyz uz vidim, ze je moc hodin, nebo jak na nem vidim znamky ospalosti ( i kdyz kdyz se ho zeptam jestli chce jit spinkat, tak rekne ze ne :twisted: - uz se neptam a velim :mrgreen: ), tak proste jdeme spat, zhasnu, zacnu zpivat ukolebavku a pak uz ticho. Samozrejme ze jsou dny, kdy protestuje, ale pak je za par minut tuhy, takze unaveny uz byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
28.6.14 17:55

Ahoj, hele a ten oběd vaříš po večerech nebo ráno před odchodem? Když ráno někam s malým jdu nebo jedu, tak ten oběd dost šidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
28.6.14 19:59

Ahoj, můj 19ti měsíční syn to má takto: Vstává cca v půl 8, dostane mléko/kakao a snídani. Pak jdeme ven, nebo jsme doma/ na návštěvě podle počasí, plánů atd. v 11:30 obědvá a pak jde spát, spí jak kdy, od hodiny po 3 hodinky, ale to se stává málokdy, přes den nebyl nikdy spavec. Pak máme nějaký program, kolem 4 svačinka, v 18:00 večeře, potom koupání, a mezi 7 a 8 spánek a spí do rána. Je to s ním fajn, ale někdy bych fakt brala, kdyby spinkal přes den déle, ale tak co no :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí