Rezonance mozku a míchy-vysledek?

Anonymní
4.3.20 17:52

Rezonance mozku a míchy-vysledek?

Hezky den, holky s diagnózu eresky popr. pokud tady je neurolog/neurolozka, jaká je šance mít eresku, když rezonance hlavy i míchy byla bez nálezu?
Dekuji za odpovědi;)
Zd.stav proto anonym, dekuji za pochopení

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.3.20 19:04

Jsem laik, ale co jsem kdysi četla nějaké dotazy, tak tam psali, že je to spíše vyloučené.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.20 19:06

Já jsem měla podezření na RS a právě vzhledem k normální rezonanci diagnózu vyloučili. Byla jsem v RS centru v Motole.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.20 19:29
@Anonymní píše:
Jsem laik, ale co jsem kdysi četla nějaké dotazy, tak tam psali, že je to spíše vyloučené.

Ja taky, jen jestli třeba praxe není jiná…víš?!dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.20 19:30

Lékařům nevěříš?
Jen mě zajímá, podezření jsi měla ty anebo lékaři?

Sama nález na mozku mám, dle lékařů RS spíše nemám a věřím jim. Dokonce se po letech nález stabilizoval a nic nového nepřibývá, takže jsem ráda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.20 19:30
@Anonymní píše:
Já jsem měla podezření na RS a právě vzhledem k normální rezonanci diagnózu vyloučili. Byla jsem v RS centru v Motole.

A jaké jsi, prosím, měla příznaky? mela jsi MRI mozku i míchy??dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.20 19:32
@Anonymní píše:
Lékařům nevěříš?
Jen mě zajímá, podezření jsi měla ty anebo lékaři?Sama nález na mozku mám, dle lékařů RS spíše nemám a věřím jim. Dokonce se po letech nález stabilizoval a nic nového nepřibývá, takže jsem ráda.

Ne, to ani ne…nemyslím to jako útok na lékaře, jen třeba jestli se muže stát…podezření bylo u mě, rezonance jsou však čisté…a na punkci tě nehnali???dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.20 19:34
@Anonymní píše:
Ne, to ani ne…nemyslím to jako útok na lékaře, jen třeba jestli se muže stát…podezření bylo u mě, rezonance jsou však čisté…a na punkci tě nehnali???dekuji

Byla jsem a poprvé našli něco jiného než RS, ale po letech se dá říci, že to je také stále jen ke sledování.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.20 19:56
@Anonymní píše:
Byla jsem a poprvé našli něco jiného než RS, ale po letech se dá říci, že to je také stále jen ke sledování.

Takže punkce byla ale na eresku neukazala? a jaké jsi, prosím te, měla příznaky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.20 20:03
@Anonymní píše:
Takže punkce byla ale na eresku neukazala? a jaké jsi, prosím te, měla příznaky?
Žádné. MR mozku mi dělali z jiného důvodu. Dle LP RS nemám a i když mi za ty roky několikrát řekli, že můžu mít RS, tak jsem si to nepřipouštěla a nepřipouštím.
  • Citovat
  • Upravit
4100
4.3.20 20:06

Me delali 2× MR mozku k vylouceni RS, sni jednou se nepotvrdila, verim jim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.20 20:23
@Kolarkaa píše:
Me delali 2× MR mozku k vylouceni RS, sni jednou se nepotvrdila, verim jim

A dělali ti jen mozek? michu ne? priznaky jsi měla? dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.20 20:24
@Anonymní píše: Žádné. MR mozku mi dělali z jiného důvodu. Dle LP RS nemám a i když mi za ty roky několikrát řekli, že můžu mít RS, tak jsem si to nepřipouštěla a nepřipouštím.

Tam tohle ti závidím…to vytěsnění z hlavy…Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.20 20:33

Měla jsem MRI mozku i míchy, 2× s odstupem roku, po zánětu optického nervu, lumbálka byla nejednoznačná.

• Citovat
  • Upravit
4100
4.3.20 20:34
@Anonymní píše:
A dělali ti jen mozek? michu ne? priznaky jsi měla? dekuji

Asi jen mozek. Priznaky sem mela - motani hlavy, tuhnuti a zaskuby svalu, brneni prave strany celeho tela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí