Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jsem laik, ale co jsem kdysi četla nějaké dotazy, tak tam psali, že je to spíše vyloučené.
Já jsem měla podezření na RS a právě vzhledem k normální rezonanci diagnózu vyloučili. Byla jsem v RS centru v Motole.
@Anonymní píše:
Jsem laik, ale co jsem kdysi četla nějaké dotazy, tak tam psali, že je to spíše vyloučené.
Ja taky, jen jestli třeba praxe není jiná…víš?!dekuji
Lékařům nevěříš?
Jen mě zajímá, podezření jsi měla ty anebo lékaři?
Sama nález na mozku mám, dle lékařů RS spíše nemám a věřím jim. Dokonce se po letech nález stabilizoval a nic nového nepřibývá, takže jsem ráda.
@Anonymní píše:
Já jsem měla podezření na RS a právě vzhledem k normální rezonanci diagnózu vyloučili. Byla jsem v RS centru v Motole.
A jaké jsi, prosím, měla příznaky? mela jsi MRI mozku i míchy??dekuji
@Anonymní píše:
Lékařům nevěříš?
Jen mě zajímá, podezření jsi měla ty anebo lékaři?Sama nález na mozku mám, dle lékařů RS spíše nemám a věřím jim. Dokonce se po letech nález stabilizoval a nic nového nepřibývá, takže jsem ráda.
Ne, to ani ne…nemyslím to jako útok na lékaře, jen třeba jestli se muže stát…podezření bylo u mě, rezonance jsou však čisté…a na punkci tě nehnali???dekuji
@Anonymní píše:
Ne, to ani ne…nemyslím to jako útok na lékaře, jen třeba jestli se muže stát…podezření bylo u mě, rezonance jsou však čisté…a na punkci tě nehnali???dekuji
Byla jsem a poprvé našli něco jiného než RS, ale po letech se dá říci, že to je také stále jen ke sledování.
@Anonymní píše:
Byla jsem a poprvé našli něco jiného než RS, ale po letech se dá říci, že to je také stále jen ke sledování.
Takže punkce byla ale na eresku neukazala? a jaké jsi, prosím te, měla příznaky?
@Anonymní píše:Žádné. MR mozku mi dělali z jiného důvodu. Dle LP RS nemám a i když mi za ty roky několikrát řekli, že můžu mít RS, tak jsem si to nepřipouštěla a nepřipouštím.
Takže punkce byla ale na eresku neukazala? a jaké jsi, prosím te, měla příznaky?
Me delali 2× MR mozku k vylouceni RS, sni jednou se nepotvrdila, verim jim
@Kolarkaa píše:
Me delali 2× MR mozku k vylouceni RS, sni jednou se nepotvrdila, verim jim
A dělali ti jen mozek? michu ne? priznaky jsi měla? dekuji
@Anonymní píše: Žádné. MR mozku mi dělali z jiného důvodu. Dle LP RS nemám a i když mi za ty roky několikrát řekli, že můžu mít RS, tak jsem si to nepřipouštěla a nepřipouštím.
Tam tohle ti závidím…to vytěsnění z hlavy…Dekuji
Měla jsem MRI mozku i míchy, 2× s odstupem roku, po zánětu optického nervu, lumbálka byla nejednoznačná.
@Anonymní píše:
A dělali ti jen mozek? michu ne? priznaky jsi měla? dekuji
Asi jen mozek. Priznaky sem mela - motani hlavy, tuhnuti a zaskuby svalu, brneni prave strany celeho tela..
Hezky den, holky s diagnózu eresky popr. pokud tady je neurolog/neurolozka, jaká je šance mít eresku, když rezonance hlavy i míchy byla bez nálezu?
Dekuji za odpovědi;)
Zd.stav proto anonym, dekuji za pochopení