Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@cuttysark píše:
@Sasanka30 oni sa super vyhraju spolu.Domov pridu a umru
je to super. Len tie noci…
No pokud máte baráček, tak dobrý, já ho mam v bytě a mam ještě dvouměsíční mimčo
Copak v noci, dělaj bordel? ![]()
@Sasanka30 my sme boli ma byte s nasim 2 roky, tak viem co to obnasa…jj mame baracek a je to moc lepsie, ale v noci proste chodi curat no…jak ste to riesili vy, mali ste stendo? Teraz chodi von tak 2× za noc. CXlovek sa proste musi postavit, na seba nieco hodit a vyvencit ho, je to ine ako ked sa ti zobudi dieta, tomu vrznes prsnik a spite ![]()
@cuttysark píše:
@Sasanka30 my sme boli ma byte s nasim 2 roky, tak viem co to obnasa…jj mame baracek a je to moc lepsie, ale v noci proste chodi curat no…jak ste to riesili vy, mali ste stendo? Teraz chodi von tak 2× za noc. CXlovek sa proste musi postavit, na seba nieco hodit a vyvencit ho, je to ine ako ked sa ti zobudi dieta, tomu vrznes prsnik a spite
Jo měli jsme ho od štěnátka a chodila jsem s nim i několikrát za noc, ale mě to ani nevadilo, hlavně že nečural doma, takže jak se vzbudil, tak jsem ho vzala do náruča a mazali jsme ven ![]()
@Sasanka30 mne by to tiez nevadilo, lenze mne sa Kristinka budi velakrat za noc a byva to krusne. A do toho este vencit psa. Ale hadam to tych par mesiacov prezijeme. Kedy ti zacal spavat celu noc bez vencenia? Ja si to uz nepamatam
@cuttysark píše:
@Sasanka30 mne by to tiez nevadilo, lenze mne sa Kristinka budi velakrat za noc a byva to krusne. A do toho este vencit psa. Ale hadam to tych par mesiacov prezijeme. Kedy ti zacal spavat celu noc bez vencenia? Ja si to uz nepamatam
Já si to taky moc nepamatuju, je to už 6 let
Ale strašně brzy se naučil. Já s nim šla většinou ještě pak kolem pulnoci, než jsem šla spát a pak šel třeba až v sedm…cca 3 měsíce mu byly. ![]()
Ahoj holky, vybírám pro tu naši krasavici nový pelech, ráda bych barevný, opravdu odolný jejím drápům (nemůže mít ten obyč. látkový) a nechci Doogmans, s tím nejsem spokojená. Nejlepší aby neprotekl, občas se do něj doma pozvrací a nejde to pak z matrace vyčistit. Co máte doma za pelechy pro vaše RR? ![]()
@Aishenka píše:
Ahoj holky, vybírám pro tu naši krasavici nový pelech, ráda bych barevný, opravdu odolný jejím drápům (nemůže mít ten obyč. látkový) a nechci Doogmans, s tím nejsem spokojená. Nejlepší aby neprotekl, občas se do něj doma pozvrací a nejde to pak z matrace vyčistit. Co máte doma za pelechy pro vaše RR?
no, náš ričoun si zabral pro sebe křeslo. Tak jsme ho prohlásili za jeho pelech
Občas mu tam vlezou borderky, občas drze já…jinak mě se osvědčily klasické plastové pelechy, kam naskládám deku, kterou v případě potřeby mohu hodit do pračky a jen vyměnit za čistou. Ale pelechy používají spíš borderýni než ričoun, ten tam nesloží ty svoje dlouhé nohy a vadí mu to…v tem moment by musel být pelech velikosti pro 2 dogy a bernardýna a to fakt nedáme ![]()
Já dnes nakonec objevila na netu velký polštář z odolného materiálu, neměl by být ani propustný tak snad, a měli akci jen za 999,– což je super cena, je totiž 130×100, aisha se hrozně roztahuje
ona by taky chtěla na sedačku ale u nás má zákaz ![]()
@cuttysark píše:
Nase stvormesacne decko a a jeho velky kamarat
jeee…to je broucek
Nasemu krasavci uz budou 2 roky ![]()
Zdravím všechny milovníky RR ![]()
Mám cca 5ti letou fenečku Nanu
Je to takový špatný příběh s dobrým koncem. Chtěla jsem RR a hledala jsem na internetu až jsem narazila na inzerát, že někdo daruje cca 2letou fenečku, tak jsem volala a ptala jsem se co a jak a bylo mi řečeno, že je chudák v odchytu, že ji někdo zbil a vyhodil. Tak jsem neváhala a hned jela. Měla v té době 24kg, zlomené dva prsty a krvavé šrámy
Dneska, po třech letech má 35kg a má se „jak prase v žitě“ ![]()