Rhodéský ridgeback

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1105
12.2.12 20:09

s fotečkou

tak nevím proč, ta fotka se tu nezobrazila :zed: zkusím ještě jednou… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
12.2.12 20:10

Tak už se povedlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
12.2.12 20:15

Dám fotečku, jen nějakou pohledám.........

Hesinka píše:
Aničko - super fotečky :potlesk: Naši rr taky zbožňují pochovat na klíně a „vnucují“ se pravidelně venku na terase nebo doma, když sedíme na gauči a koukáme na telku :mrgreen: Úplně jsem zapomněla, že jsi psala, že vlastně máte i thajského r. No, já se s nimi setkala několikrát na výstavě, mívali zpočátku i společný klub s námi - rr, tak na klubovkách byli s námi a tedy dost mě ty povahy odrazovaly, protože klidně vyjeli i po pánečkovi a celkově byli takoví neurotičtí a „nenanaladění“ nevím, jak to lépe popsat… :think:
Ale zase se mi moc líbí jejich barevné varianty - jakou máte doma vy?Cutysark - taky moc hezky napsané o rr a dětech - a krásné ilustrační foto - nedá mi to a taky jednu přikládám ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
12.2.12 20:19

Hes, diky. To vies, ze sme mali pri prvom synovi trochu strach, co nan povie nas zavislak, mal vtedy presne na den polroka, ale prijal ho krasne a hodne sa sklidnil! Razili sme teoriu, jedna pusa miminu = jedno ponufkanie psika a teraz? S kludom necham diega priviazaneho o kocar a idem si nakupit, viem, ze sa od deti nehne ani na krok a chrani. (nerobim to casto a jedna sa o minuty). So starsim synom su velki partaci, miluje, ked sa o neho zaujima, hladka ho, leze mu do pelechu. Na druhej strane si davame zalezat, aby neznost a jemnost bola obojstranna a Wiliam je tak vedeny - u neho nehrozi tahanie psa za usi, chvost… Proste su na seba dobri :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
12.2.12 20:26

Tak, jiné v notu ani na flešce nemám...............
Ale ta jak jsi psala, Camoora versusu mimčo se trochu bojím, ta když měla vloni štěňata, tak i je usměrňovala když se jí přiblížili k misce, Čája, ta věřím, že bude OK. Jinak je to taky postelový miláček............ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
12.2.12 20:27

Krásné fotečky, až bude mimi na světě, snad taky takové budu mít........... :lol:

cuttysark píše:
Hes, diky. To vies, ze sme mali pri prvom synovi trochu strach, co nan povie nas zavislak, mal vtedy presne na den polroka, ale prijal ho krasne a hodne sa sklidnil! Razili sme teoriu, jedna pusa miminu = jedno ponufkanie psika a teraz? S kludom necham diega priviazaneho o kocar a idem si nakupit, viem, ze sa od deti nehne ani na krok a chrani. (nerobim to casto a jedna sa o minuty). So starsim synom su velki partaci, miluje, ked sa o neho zaujima, hladka ho, leze mu do pelechu. Na druhej strane si davame zalezat, aby neznost a jemnost bola obojstranna a Wiliam je tak vedeny - u neho nehrozi tahanie psa za usi, chvost… Proste su na seba dobri :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
12.2.12 20:31

HESJNKO: jinak Camoora má v té barvě i jazyk, což jí dělá o to vzácnější, nemá ráda chlapy - její páníček je manžel - a štěká přesně jak Žerik se Spejbla a Hurvínka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
12.2.12 20:36
Anička14 píše:
HESJNKO: jinak Camoora má v té barvě i jazyk, což jí dělá o to vzácnější, nemá ráda chlapy - její páníček je manžel - a štěká přesně jak Žerik se Spejbla a Hurvínka :lol:
:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
12.2.12 20:38

To je ten Thajec, na fotečce ta šedá........no, oficiálně má v PP barvu psanou jako modrá a je pravda, že na sluníčku má modrý nádech.

cuttysark píše:
Anička14 píše:
HESJNKO: jinak Camoora má v té barvě i jazyk, což jí dělá o to vzácnější, nemá ráda chlapy - její páníček je manžel - a štěká přesně jak Žerik se Spejbla a Hurvínka :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
12.2.12 20:43
Anička14 píše:
To je ten Thajec, na fotečce ta šedá........no, oficiálně má v PP barvu psanou jako modrá a je pravda, že na sluníčku má modrý nádech.
cuttysark píše:
Anička14 píše:

Mna pobavil Zerik :-D este dam foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
12.2.12 20:46

Wow Camoora je krasna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
12.2.12 20:47

Já si to myslela, vždy jsem měla za to, že tak žádný pes štěkat nemůže, omyl........ :lol:
Jinak máš moc krásné fotečky, Já se moc těším, a zároveˇse i trochu bojím, aby i u nás to bylo s holkama takto OK, ale ta jak jsem psala, větší obavy mám o reakci toho Thajce......
Jinak, nečetla jsem pozorně a nechce se mi to hledat, ty máš psa, nebo fenu?

cuttysark píše:
Anička14 píše:
cuttysark píše:
Anička14 píše:
Mna pobavil Zerik :-D este dam foto
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
12.2.12 20:51

Ja mam psa, ma dva roky a kus. Nema PP :-( co uz nikdy so ziadnym psom neurobim. Uz mame zajednane stendo z dalsieho vrhu Tatranskej Afriky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
12.2.12 20:56

Zdálo se mi, že je ho kus, je pěkný. Já plánuju šťěňátka, už minulý týden hárala a v těch mrazech se jí to zastavilo, což se prej může stát. Jelikož už měla 5 roků, tak máme nejvyšší čas a vzhledem k tomu, že já sama, pokud to dopadne ta jak má, začátkem dubna porodím, tak jsem za ten posun i ráda...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12667
12.2.12 20:58
Anička14 píše:
Zdálo se mi, že je ho kus, je pěkný. Já plánuju šťěňátka, už minulý týden hárala a v těch mrazech se jí to zastavilo, což se prej může stát. Jelikož už měla 5 roků, tak máme nejvyšší čas a vzhledem k tomu, že já sama, pokud to dopadne ta jak má, začátkem dubna porodím, tak jsem za ten posun i ráda...........

Tak to bude huste, to si neviem predstavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný