Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky já jen v rychlosti dočti Vás pak.Dzazi v kolik můžeš zítra hodilo by se ti to nějak kolem půl druhé u před tescem a ještě mi hod kolik to je peněz.Warmusko a my se sejdem máš čas?
Kajo a nebudes mit pristi tyden cestu do Benesova? Budu u tety… tak ze bys mi ho treba mohla predat
… nebo poslat by taky slo.. kdyztak ti poslu prasule za postovny ![]()
Lucko, půl druhé je OK, zítra jdu jen v 10:30 s Jonášem na očkování. Návleky jsou 47 jedny myslím, ty máš dvoje, jestli se nepletu. Zítra se budu těšit.
Před chvílí jsem teprve dorazila domů, Jonáš měl trochu pozdní večerku…:(.
Jinak sraz bezva, těším se na další.
Ahoj holky tak jsem Vás dočetla náš zubař taky nedoporučova tabletky,ale ani pastu tak nedáváme mudra nám řekla,že nám jí taky nedoporučuje
Je moc fajn,že se Vám srazík povedl fotky jsou hezké.
Dzazi díky za SZ v půl tam budeme.Jdu ukidnit roubíře holky ten se ted nějak začal strašně vztekat zkouší co může ![]()
Jo a ještě televize nám na ní Kuba moc nekouká,ale když jo tak ho nechám,ale vydrží max. tak 2 minutky
holky dík za recepty - už je mám ve své knize:o)
pěkný fotky taky chcííí
Kájo Klárka koukám frajerka už v novejch návlecích:P
kalamajko - tak jsem včera taky zkusila lahev, vytáhla jsem naši jedinou ještě z balíku z porodnice. no a dala 250ml za odpo. takže dobrý. jen jí musím udělat větší dírku teď (pro tenhle věk) už mají v aventu 2 nebo 3?
tabletky na zuby - dostali jsme ale nedávala jsem protože tehdy ještě pila jen mlíko a oni se do mlíka dávat nemaj. teď jsem byla u svý zubařky tak říkala jestli kojím ať jím fluor já že se to dostane do mlíka. myslím že asi je hlavní všeho s mírou tak možná až nebudu kojit jednou za čas tabletku do vody (nevím jestli jsou kojenecký fluoridovaný) dám. jo a ještě mě překvapila že prej kojením se může růst zubů u dětí posunout až o půl roku
ptala jsem se totiž jakto že naší princezně ještě nerostou
warmusko - zoufalé matky dělají zoufalé věci (platí na mě) takže abych se v klidu alespoň nasnídala kouká se mnou dítě ráno na Přátele, baví jí že se tam smějou… ale je fakt že po pár minutách čumí kde co lítá nebo jen tak koukne a zas dělá něco jinýho tak snad dobrý. já spíš sleduju aby neměla oční vadu po mě ![]()
Ahojky a dobré ráno,
dávám vám tam ty fotky ze srazíku, tak se jukněte ![]()
Ahoj maminy,
zet , já dávám Avent 3, tak tam jsou asi 3 dírky
Jsem to nezkoumala, ale na krabičce je, že dudel je od 3 měsíců. Marťas tahá zatím v pohodě. No, kdyžtak to probodni jehlou. Mám dudlíků od 1 do 3 dost a taky jsme je téměř nepoužívali, tak budu kdyžtak propichovat. Určo né kupovat nový. Jinak dneska dal zatím 20ml. Asi se včera přepil
![]()
…dneska jsem mu na:,–(ila ty hnědý návleky, na to modrý kraťasy a očekávám příchod veder. Zatím to tady u nás teda na pařák nevypadá. Zato Lumpik vypadá jak cvičenec aerobiku-amatér-začátečníkhttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/283.gif
Tadíkovi všechno nej ke kulatinám http://www.sirmi.ic.cz/smajl/569.gif
Zet, používáš ten hrneček vital baby? s těma třema nástavcama?
…jé Warmusko, ty fotky Marťase jsou krásný, díky moc, už jsem si je natahala do pchttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/22.gif Jo a ta kulička je vaše? Lumpika prostě fascinuje, tak bych mu jí koupila. Myslím, že Baruš má tu samou a taky z ní byl úplně hotovej. Kde bych jí sehnala, plís???
Kalamajko - koule není naše, ani netuším čí byla, ale taky se mi moc líbila, že se dá dobře držet!! Taky jí asi koupíme až tu někdo napíše od kud je. Ještě foto přidávám, dala jsem teď Andy spát, tak mám na to chvílli čas. Jo a díky za pochvalu fotek. ![]()
Hola zeny ![]()
ta kulicka je nase.. teda, mam ji pujcenou od kamaradky
Je od fy sassy a kamaradka ji koupila na Budejarne, ale ne v DBK, ale jak je tam ta pasaz kolem metra, tak prej tam nekde.. ze jsou tam i hadriky pro prcky a hracky.. stala prej asi 120 penez ![]()
Ja a taky je maj tady:
a maj tam i to auticko, co mela myslim Verububu
http://www.forbaby.cz/katalog/20513/12867/1/hracky.html?kategorie=20513&vyrobce=12867&mode=1
A taky tam maj autosedacky, co jdou i proti smeru jizdy… hmmm.. peknej kramek ![]()
Fotky jsou krásný ty jo to letí už jsou všichni velký!!!Koukám Klárka už sama stojí????To je šilkulka!!!!Tak o kolo toho,jak prodávají tu kouly chodím tak see Vám tam můžu v uterý podívat a kdyžtak Vám jí koupit,když někdo chtít
lukrecia píše:
Hola zeny
ta kulicka je nase.. teda, mam ji pujcenou od kamaradkyJe od fy sassy a kamaradka ji koupila na Budejarne, ale ne v DBK, ale jak je tam ta pasaz kolem metra, tak prej tam nekde.. ze jsou tam i hadriky pro prcky a hracky.. stala prej asi 120 penez
Lukre díky, pro kuličku vyrazíme snad příští týden. Obchůdek dobrej, ale kupavat tam jen kuličku se fakt nevyplatí ![]()
Jé Lukré - díky za pěkný odkaz, ty SASY hračky jsou moc hezký a né tak drahý jako Lamaze a spol.
Lucko - já bych si tam zajela a kdyžtak by jsme si tam mohli dát spicha aby jsi mi ukázala kde to je. Chtěla bych tam ojuknout nějaké tipy na dárky k svátku a 1.narozeninám, už se to blíží.