Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
anonym.: gratuluji k potvrzení, já jdu až 2.3. a do té doby bude asi ta anonymita. Nechci to zakřiknout, jednou už to nevyšlo. Na kontrolu se už hrozně těším a zároven hrozně bojím. nemám žádné příznaky, jen na dotek mě trochu bolí prsa.
Tak se holky držte.
An. xyx
Ahoj anonym: Děkuji za gratulaci. Závidím ti že nemáš žádné příznaky. Mě je opět, jako v prvním těhotenství zle. Prsa mi tolik nevadí, ale ta nevolnost od žaludku teda jo. Asi se mám na co těšit. U prvního mě to drželo asi do 6 měsíce, pak chvíli ne a 9.měsíc znova
já fakt nechápu, že někdo může říct, jak je to krásné období v životě ženy.
Anonyme: já to zatím nechci zakřiknout,ale zatím je mi dobře. v prvním těhu jsem si to taky užila, takže vím, o čem mluvíš. Drželo mě to sice jen 3 měsíce, ale 24h, za týden jesem zhubla 9kg a skončila na kapačkách. Na druhou stranu aspon víš, že je vše v pořádku. U druhého těhu mi noc nebylo, a jak to dopadlo. Ted mi taky nic není, tak snad to dopadne líp.
Tak ať se ti brzy uleví… ![]()
Jééé, holky, tak to vypadá, že jsme všechny druhorodičky?! To je prima!!! Já jdu k MUDr. až 9.3. Ani při prvním těhotenstvím mi nebylo vyloženě špatně, jen hrozná únava a „nejsem ve své kůži“. Nejdřív jsem musela překonat nad těhotenským testem trošku šok, protože jsme nic neplánovali ani nezkoušeli a tak to přišlo asi o rok dřív… Ale teď už se strašně moc těšíme a pevně věříme, že všechno bude dobré a zvládeneme to i se dvěma malými dětmi!
Tak to já tedy budu rodit poprvé, když to všechno vyjde:) K doktorovi jdu až příští čtvrtek, bude to 7. týden, tak už by mohlo být vidět srdičko? Zatím mi není nějak zvlášť blbě. Teda dneska trochu jo, ale dalo se to zvládnout, tak snad to vydrží. Dělala jsem si pro jistotu další test a čárka vyskočila velmi čile, takže zatím je to dobré:)
Ahoj holky, také vás už dlouho vyhlížím.Před rokem jsem taky objevila 2 //. Přeju vám pohodové těhotenství a krásný porod. Je to neuvěřitelné, malá mi tu ted sedí na klíně a směje se ![]()
Saxana z říjen/listopad 2008
Ahoj holky, i já se hlásím do klubu…sice neplánovaně, pořád jsem lehce v šoku, ale zrovna kýčovitě na Valentýna jsem objevila //. Nejdřív jsem si říkala, že druhé miminko takhle brzy nechci, ale co už…zvládli to jiní, zvládnu to taky
v pondělí jdu k doktorovi, tak uvidíme.
Ahojky já se taky připojuji mám termín zatím 18.10. ,ale ne přirozeně,ale uměle .Je to moje první těhotenství,tak snad bude všechno OK.
tak sa tiez ASO pridavam.MS meska 4. deň, a uz som si urobila 5.testov
kazdy slaba carecka, ten posledny uz silnejsia ale este to neni to prave ruzove
ale uz nebudem testovat,asi zavolam dr.a tiez som to zistila gíčovito 14.februara
MACKA1 kolko ma presne tvoje zlatko? pretoze ja mam doma desatmesacneho syn, ktory nebol planovany a teraz sa nam asi zadarilo a tiez nie uplne planovane
podobny osud teda mame .aj ty mas taky nenapadny strach jak to zvladnut?este to nemam ani iste ale uz mi ztoho trochu sibe
..vsetkym vam potichu gratulujem…:)
tak sa tiez ASI pridavam.MS meska 4. deň, a uz som si urobila 5.testov
kazdy slaba carecka, ten posledny uz silnejsia ale este to neni to prave ruzove
ale uz nebudem testovat,asi zavolam dr.a tiez som to zistila gíčovito 14.februara
MACKA1 kolko ma presne tvoje zlatko? pretoze ja mam doma desatmesacneho syn, ktory nebol planovany a teraz sa nam asi zadarilo a tiez nie uplne planovane
podobny osud teda mame .aj ty mas taky nenapadny strach jak to zvladnut?este to nemam ani iste ale uz mi ztoho trochu sibe
..vsetkym vam potichu gratulujem…:)
Ahoj holky,
tak já bych taky ráda mezi vás. K Dr. jdu až 4.3., takže zatím nepotvrzeno, ale veřím, že vše bude OK. Mimi jsme chtěli, ale vyšlo to jaksi už v předtermínu, což mě taky trochu šokovalo, ale jsme moc rádi.
Allo - to je je náhoda, možná sem dorazí ještě víc prosinčátek 2007
No konečně, holky!!! Vypadá to, že se to dobře rozjíždí
Tak Vás ráda poznávám ![]()
Já jsem svoje dvě čárky objevila v pátek 13. Byl to neskutečný šok, ale teď už jsme s Ellinkou byly koupit dudlík v DM drogerii
- pro mimi samozřejmě!!! Pevně věřím, že to dopadne dobře. A nakonec jsem i ráda, že jsem otěhotněla tak brzy - Ellince bude teď 2.3. rok. Takže věkový rozdíl bude cc 20 měsíců. Uvidíme, jak se to vyloupne, ale asi budeme muset ještě řešit sourozenecký kočárek ![]()
šmíruju spolutěhulky, já sice našla dvouproudovku o malinko dřív než vy, ale stačí týden přenášet a jsem celá vaše. No nic paralelně září i říjen určitě nestihnu, ale pokud nevadí tak občas nakouknu. Držím pěstičky a posílám pohlazení do bříšek
Ahoj holky, pořád zatím jako anonymní. V pondělí mi doktor potvrdil těhotenství, ale ještě to bylo na ultrazvuku malinké. Průkazku dostanu až za 14 dní, na kontrolním ultrazvuku, kde by mělo být vidět srdíčko. Takže do té doby počkám, než se oficiálně přihlásím pod jménem. (jinak jsem ta anonymní s mamatestem a chlapečkem z října 2006)