Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já jdu na UTZ v pondělí, už se nemůžu dočkat, srdíčko by tam už mělo být určitě. Já si to tentokrát chci nechat řct z praktického hlediska. U Nelinky jsme to nevěděli, Teď bych to ale nikomu neřekla. Jen abych věděla, jestli se mám zbavovat věcí po malé nebo ne.
reni to je v pohodě.
Já jdu holky zítra na ulktrazvuk tak jsem zvědavá.
A pokud jde o pohlaví,tak já si to říct nechám co to bude.
Judito: většinou kolem 6-7tt. U Nelči už v 7tt bylo krásně vidět.
Judita74 píše:
Radkoun
vera
Macka1
jenny.fields
Saxana22
alla
Judita74
keliska
Radka75
lacenka
markos
kitty25
KalinkaIvča
izabela12
renatika007Tady je seznam
supeeeer
markos píše:
Jé, děkujeme Judito. To je nás opravdu hodně. Tím spíš, že já jsem na seznamu dvakrát. Že by se manželovi vyšla provokace s dvojčaty?
chtěla bys dvojčata? ![]()
zari píše:
Ahoj holky, tak jsem se rozhodla, že se napráskám o týden dřív. Nějak to už nemůžu vydržet,a taky si nějak nepřipouštím, že by to zase nedopadlo.
Mám dvou a půl letou Nelinku a jsem doma v září 2006.zakladatelka xyx nyní už září
super, hlavně mysli pozitivně a bude to dobré
hele aby nebylo v porodnicích narváno co? když je nás tolik ![]()
Renatiko , a ty jsi v Prostějově nebo v Mariboru? Zvědavá, co?
Kitty: já o dvojčatech neuvažoala. myslím, že když nic nemáme v rodině a HA jsem vy:,–(ila už dávno, tak to myslím není aktuální. Ale manžel strašně provokuje. Má pořád takový keci o Klapzubově jedenáctce a tak. Nebo mi říká: mějte se dobře, vy všichni tři. ![]()
zari píše:
Judito: většinou kolem 6-7tt. U Nelči už v 7tt bylo krásně vidět.
takže když jdu zítra na UTZ,tak by to teoreticky už mohlo být vidět
já jsem dostala dobrý oběd od tchána, tak si tu žeru brambůrky a čínu, paráda.
my si to říct necháme, chtěli bychom holčičku (i předtím jsme chtěli), tak abychom se připravili, kdyby to nevyšlo. myslím si, že je to lepší.
naše dr. má též dovolenou, takže volám za týden a uvidíme kdy půjdu.
Judito jsi nedočkavá co? Já byla u Robika taky, teď už to nehrotím, udělám co druhý den test, abych se ujistila, že čárky nezmizely.
![]()
Judito: snad ano. Dopktor ti řekne. Mě si právě doktor pozval a na dobu, kdy by mělo být vidět. Což bude 7+1tt
Kytti25: a myslíš, že kdyby něco nebylo v pořádku, že by druhá čárka zmizela? Já už jsem taky nad tím přemýšlela, testů mám udělaných asi 5 a vždy sílila. Ale kdyby bylo něco špatně, nevím, jestli by zmizela. Přece jen ty hormony z tebe jen tak nevyprchají, celkem by mě to zajímalo.
jsem nedočkavá je to pro mě poprvé a na UTZ chodím takhle brzo,protože oni při tom umělým opl. to víc hlídají…