Poradna duly
Jana Čurdová
Jenny
Také Tě obdivuji, že jsi to zatím manželovi neřekla, ale nedivím se a v jednom tě chápu, čekáš na srdíško že? a to už v sedmém týdnu opravu vidět je, to ude krásné překvapení ![]()
Barulátko píše:
ahoj těhulenky!Můžu se k vám přidat? Dle MS bych měla mít TP 27.10. Zkusím si vás dočíst ať vás trošku poznám.
no jasně, že se zapoj, ale čti rychle, ať stíháš
za chvíli miminu totiž propadneš, jako my ostatní ![]()
ahoj holky,
děkuju za rady kvůli nevolnosti,lízátka jsem si koupila,ale moc mi nezabírají.Stažím se mít pořád něco v žaludku a je to hned lepší.Ráno zkusím piškot,ráno je to nejhorší,není co zvracet a ty žaludeční štávy jsou hrozné.
Já a Renatika jsme opravu sestry.Já bydlím v ČR a Renata ve Slovinsku.Já jsem otěhotněla normálka,ale ségra byla na umělém oplodnění a čeká dvojčátka.Já jsem čekala taky dvojčátka,ale jedno to vzdalo,takže to bude jen jedno,ale i to stačí.
Jsem ráda,že se nám to narodí tak nějak stejně,to si babička užije.
Heluso, to je paráda, babička se asi strhá co? ale budete moct
aspoň se ségrušou porovnávat dětičky
ahoj holky!
díky za přivítání. Stránky jsem prolétla rychlosí blesku. Všimla jsem si, že se tu už celkem znáte i z jiných diskusí.
Tak já napíšu něco o sobě - letos mi bude 27 a čekáme druhé mimi. Máme už 20m holčičku (za chvíli zkusím vyrobit metříky). Manžel se o těhu dozvěděl v pondělí - přes víkend byl v Alpách, tak krom toho že jsem s pomocí mé mamky vymalovala kuchyň, polepila skříňky, vyměnila koberec - no prostě jsme trošku předělávali kuchyň tak ho na stole ho čekal testík se 2//.
Helušo - to máte se ségrou dobrý. Já jsem ze 4dětí, ale jsem nejstarší. U toho staršího bráchy děti nehrozí, a ti ještě mladší chodí na ZŠ.
A co se týče nevolností, tak já mám teda večerní
No alespoň jsem přes den funkční - u malé jsem tohle vůbec neměla. Chodila jsem do práce až do nástupu na MD a to jsem dojížděla 30km učit puberťáky ![]()
Zkouším metříky
Kity, Cacorka
No ještě jsem mu to neřekla, teď je týden pryč a dorazí v pátek. On chtěl děti už dlouho, já až teď a bylo to plánované a hned na poprvé:) Ale čekám na to srdíčko, abych mu mohla ukázat tu fotku. Navíc doufám, že si mi ho podaří přesvědčit, aby jsme to zatím nikomu neříkali. Jednak jsem biolog a vím, jak jsou tyhle měsíce kritické, jednak mám ve svém okolí dost příkladů, že to nemusí končit dobře. A v takovém případě se s tím chci vyrovnávat sama a ne ještě třeba konejšit tchyni, která je navíc chabrus na srdce a nebo snášet její konejšení (nic proti ní)…Ale určitě to dobře dopadne:) Nevím, jak se mi ho podaří přesvědčit, aby nic neříkal (bydlíme s jeho rodiči ve stejném baráku) a tak jsem mu to chtěla říct minimálně až bude to srdičko.
Dvě ségry na stejném foru stejně těhotné, to je paráda:)
jenny
v tomto tě moc chápu a podporuju, já mám za sebou potraty dva, poprve to věděla celá rodina, podruhé jen jeden člen, je vždycky hrozná ta situace už sama o sobě, a vysvětlovat to a oznamovat ještě ostatním, je prostě sypání soli do ran
takže pokud se rozhodla další dušinka obštastnit i nás, nikdo jiný se to nedozví do 12 týdne těhotenství.
Moje nevolnosti jsou celodenní.Nikdy nevím,kdy to na mě zaútočí.
Jsem k.o.,unavená a srdce mi bije jak na polach.Stačí jít kolem baráku se psem ven a pak to doma vydejchávám.Jsem už druhej týden doma,ale pro neschopenku si půjdu až v pondělí,moje gynekoložka má dovču a nechci chodit k jiné.
A k tomu všemu bojuju se zánětem v zubu.Jen doufám,že to nemá vliv na mimi.Nevíte?
Heluso
záleží na tom, zda bereš nějaké léky které se v těhu nesmí … a zánět jako takový myslím taky nebude uplně v pořádku pro těhu, ale zkus to konzultovat s dr, budeš si jistá ![]()
jenny,já se ti taky nedivím,já mám za sebou jeden potrat a taky to nebylo nic příjemného říct to všem,kterým jsem se pochlubila,že jsem těhotná.
Ted jsem se zařekla, že to nikomu až na přítele neřeknu a už to zase vědí všichni,jsem druhý týden doma a všichni se tomu diví a moje nevolnosti jsou všem na vidění,takže já jsem se z toho nemohla vylhat.
Cacorko, žádný léky na to neberu,s tím zánětem bojuji už 7 měsíců,moje zubařka je známá a chce mi ten zub zachránit.Ted se rozhodla ho vyškubnout,ale po zjištění,že jsem těhu mi řekla,že s tím počkáme až na potom.
Helu
Tak to je v poradku, to miminku urcite nijak nevadi, pokud nemas ty bolesti, a netrapis se, tak je to oukej. Tim myslim pokud jsi ty v pohode, tak miminko na sto procent taky ![]()
Holky mám hroznej strach, dneska me dost pobolíva podbrišek a mám tak nahnedlej vytok, když se utru na WC. Jsem z toho nervozni.
Nevíte mi nekterá poradit či to znamená neco zlé?
Ahoj holky,
můžu se k vám taky přidat? Jsem ze Snažitelek a TP mám 7.10. 2009
Už jsem vás trošku stihla dočíst