Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
410
24.2.09 20:04

Jenny
Také Tě obdivuji, že jsi to zatím manželovi neřekla, ale nedivím se a v jednom tě chápu, čekáš na srdíško že? a to už v sedmém týdnu opravu vidět je, to ude krásné překvapení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.2.09 20:07
Barulátko píše:
ahoj těhulenky!Můžu se k vám přidat? Dle MS bych měla mít TP 27.10. Zkusím si vás dočíst ať vás trošku poznám.

no jasně, že se zapoj, ale čti rychle, ať stíháš :lol: za chvíli miminu totiž propadneš, jako my ostatní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
24.2.09 20:11

ahoj holky,
děkuju za rady kvůli nevolnosti,lízátka jsem si koupila,ale moc mi nezabírají.Stažím se mít pořád něco v žaludku a je to hned lepší.Ráno zkusím piškot,ráno je to nejhorší,není co zvracet a ty žaludeční štávy jsou hrozné.
Já a Renatika jsme opravu sestry.Já bydlím v ČR a Renata ve Slovinsku.Já jsem otěhotněla normálka,ale ségra byla na umělém oplodnění a čeká dvojčátka.Já jsem čekala taky dvojčátka,ale jedno to vzdalo,takže to bude jen jedno,ale i to stačí.
Jsem ráda,že se nám to narodí tak nějak stejně,to si babička užije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.2.09 20:12

Heluso, to je paráda, babička se asi strhá co? ale budete moct
aspoň se ségrušou porovnávat dětičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
24.2.09 20:37

ahoj holky!

díky za přivítání. Stránky jsem prolétla rychlosí blesku. Všimla jsem si, že se tu už celkem znáte i z jiných diskusí.

Tak já napíšu něco o sobě - letos mi bude 27 a čekáme druhé mimi. Máme už 20m holčičku (za chvíli zkusím vyrobit metříky). Manžel se o těhu dozvěděl v pondělí - přes víkend byl v Alpách, tak krom toho že jsem s pomocí mé mamky vymalovala kuchyň, polepila skříňky, vyměnila koberec - no prostě jsme trošku předělávali kuchyň tak ho na stole ho čekal testík se 2//.

Helušo - to máte se ségrou dobrý. Já jsem ze 4dětí, ale jsem nejstarší. U toho staršího bráchy děti nehrozí, a ti ještě mladší chodí na ZŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
24.2.09 20:42

A co se týče nevolností, tak já mám teda večerní :x No alespoň jsem přes den funkční - u malé jsem tohle vůbec neměla. Chodila jsem do práce až do nástupu na MD a to jsem dojížděla 30km učit puberťáky :wink:

Zkouším metříky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
24.2.09 20:48

.....

Kity, Cacorka
No ještě jsem mu to neřekla, teď je týden pryč a dorazí v pátek. On chtěl děti už dlouho, já až teď a bylo to plánované a hned na poprvé:) Ale čekám na to srdíčko, abych mu mohla ukázat tu fotku. Navíc doufám, že si mi ho podaří přesvědčit, aby jsme to zatím nikomu neříkali. Jednak jsem biolog a vím, jak jsou tyhle měsíce kritické, jednak mám ve svém okolí dost příkladů, že to nemusí končit dobře. A v takovém případě se s tím chci vyrovnávat sama a ne ještě třeba konejšit tchyni, která je navíc chabrus na srdce a nebo snášet její konejšení (nic proti ní)…Ale určitě to dobře dopadne:) Nevím, jak se mi ho podaří přesvědčit, aby nic neříkal (bydlíme s jeho rodiči ve stejném baráku) a tak jsem mu to chtěla říct minimálně až bude to srdičko.

Dvě ségry na stejném foru stejně těhotné, to je paráda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
24.2.09 20:57

jenny
v tomto tě moc chápu a podporuju, já mám za sebou potraty dva, poprve to věděla celá rodina, podruhé jen jeden člen, je vždycky hrozná ta situace už sama o sobě, a vysvětlovat to a oznamovat ještě ostatním, je prostě sypání soli do ran :( takže pokud se rozhodla další dušinka obštastnit i nás, nikdo jiný se to nedozví do 12 týdne těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
24.2.09 21:00

Moje nevolnosti jsou celodenní.Nikdy nevím,kdy to na mě zaútočí.
Jsem k.o.,unavená a srdce mi bije jak na polach.Stačí jít kolem baráku se psem ven a pak to doma vydejchávám.Jsem už druhej týden doma,ale pro neschopenku si půjdu až v pondělí,moje gynekoložka má dovču a nechci chodit k jiné.
A k tomu všemu bojuju se zánětem v zubu.Jen doufám,že to nemá vliv na mimi.Nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
24.2.09 21:05

Heluso
záleží na tom, zda bereš nějaké léky které se v těhu nesmí … a zánět jako takový myslím taky nebude uplně v pořádku pro těhu, ale zkus to konzultovat s dr, budeš si jistá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
24.2.09 21:05

jenny,já se ti taky nedivím,já mám za sebou jeden potrat a taky to nebylo nic příjemného říct to všem,kterým jsem se pochlubila,že jsem těhotná.
Ted jsem se zařekla, že to nikomu až na přítele neřeknu a už to zase vědí všichni,jsem druhý týden doma a všichni se tomu diví a moje nevolnosti jsou všem na vidění,takže já jsem se z toho nemohla vylhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
24.2.09 21:09

Cacorko, žádný léky na to neberu,s tím zánětem bojuji už 7 měsíců,moje zubařka je známá a chce mi ten zub zachránit.Ted se rozhodla ho vyškubnout,ale po zjištění,že jsem těhu mi řekla,že s tím počkáme až na potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
24.2.09 21:35

Helu
Tak to je v poradku, to miminku urcite nijak nevadi, pokud nemas ty bolesti, a netrapis se, tak je to oukej. Tim myslim pokud jsi ty v pohode, tak miminko na sto procent taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
24.2.09 22:13

Holky mám hroznej strach, dneska me dost pobolíva podbrišek a mám tak nahnedlej vytok, když se utru na WC. Jsem z toho nervozni.
Nevíte mi nekterá poradit či to znamená neco zlé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
24.2.09 22:32

Ahoj holky,
můžu se k vám taky přidat? Jsem ze Snažitelek a TP mám 7.10. 2009

Už jsem vás trošku stihla dočíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek