Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky,
teda vy jedete, ale je to moc prima
zubař - mně trhali osmičku před měsícem a už jsem byla těhu, podle supercitlivého testu nee, takže jsem šla. Jsem ráda, protože po porodu bude ještě kojení a to taky nelze
nevolnosti - tak od včera večera je mi dost blivno, musím furt jíst. Zatím nezvracím, ale je to docela síla. V prvním těhu jsem to neznala.
vítám nové a přeji krásné těhu a zdravá miminka
Raduš taky dobrý způsob jak se vyhnout nevolnostem jíst pořád.
Renatiko - proč rodit jen jednou, ze zdrav. důvodů?
teda, jste toho nakecaly ![]()
radko, taky z prvniho tehu neznam a ted je mi co chvili soufl
a hlavne mam nedostatek cukru. takze dlabu pomerance a uz se tesim na broskve,na tech jsem ujizdela v minulem tehu taky
jen me trapi opet muj silene nizky tlak
zvlast kdyz mam nahanet mrnouse po byte,tak co chvili mam pocit, ze omdlim..
ad zuby - jsem prave ve fazi,kdy cekam na korunku, takze zadny oblbovaky me necekaji a ty co jsem dostala, nejdou do krve,takze snad ok. zato segre,ktera je jeste v sestinedeli, sekali minuly tyden osmicku na sale a mela to dost desny. takze z toho oblbovaku se trocha do mlika dostala,mala se jim osypala trochu, ale nastesti je to ok, nemusi brat zadny ATB ani analgetika.
ja si pro jistotu RTG odbyla v prosinci,ptz jsme planovali v lednu uz snazeni…takze jeste vyvrtat jeden kaz a zas snad budu mit od zubarky na rok pokoj
doufam.
Kitty zustane u jednoho…prvni duvod je že normalne otehotnet se svym partnerem mužu (moc špatnej spermiogaf) a druhej duvod je muj vek.....i kdyby jsme šli podruhe na umely tak je možny že by se to protahlo…a ve 40 už dite nechci
Ahoj těhulky
teda tady to frčí ![]()
mě zatím není nic, kromě toho že se mi motá hlava a občas mě bolí břicho, někdy me napravo až jakoby bodne.
Testík jsem měla dnes ráno slabě pozitivní, jsem třetí den spozdění, tak snad je to ok, zítra ráno to zkusím znovu.
Svrbí mě palečky na metřík, ale radši ještě ne
![]()
Cacorko, taky si říkám, jestli je to vůbec pravda, jestli se mi to nezdá. Ale na testu // byly. Doktorka mi to potvrdí až za týden, tak pořád pochybuji a přemítám… A každou chvíli zapomenu, že je tu jeden důležitý důkaz: vždyť přece nepřišla MS!!! ![]()
Už aby to bylo jasný !!!
Markos
Pro mě je to zatím těžko uvěřitelné spíše z toho důvodu že mám strach, přeci jen dva potraty jsou dva potraty… no pokud tam někdo je, tak doufám že už tam tentokrát zůstane ![]()
Cacorko, to moc dobře chápu. Já mám za sebou jeden a úplně mi to stačí. pokaždý když jdu na wc, obávám se, abych „něco“ neobjevila. Uf.
Držme si palce!
Markos
Tak tak, ta nejistota je nejhorší no, ten strach taky nic moc …
Tak musíme doufat no, ale nevěřím že by byl svět až tak nespravedlivej aby nám vzal třetí fazolku … no dost negativních keců … ted už jen samé pozitivní ![]()
Ahojky teda tady se to rozjelo,jeden den tu nejsem,a už nestíhám číst.
Já dnesky byla na UTZ a malý už má 13 mm a už mu i tluče srdíčko.Takže je vše OK
Ahoj tak jsem byla courat s mamkou trošku ve městě..jsem nenápadně ukázala v obchodě na věci pro miminka a bylo mi řečeno,že mám na to ještě dost času..jak jen jí říct,že jsem v 9 týdnu,že se malá a nebomalý narodí na moje narozeniny a že se z ní stane v říjnu babička..tot dilema ![]()
Judit, v kolikátém jsi týdnu,že měříte 13 mm…my měřily tolik v 4týdnu a 1 dnu
Kitty, já už si na léto koupila dva topy,jsou dluhé pod zadek,jeden je přiléhavý a druhý trošku volnější,takže ten budu nosit pěkně dlouho..nač kupovat těhotenská trička,když můžu koupit prodloužený top a vyjde mě to levněji
![]()
cacorka píše:
Ahoj těhulky
teda tady to frčí
mě zatím není nic, kromě toho že se mi motá hlava a občas mě bolí břicho, někdy me napravo až jakoby bodne.
Testík jsem měla dnes ráno slabě pozitivní, jsem třetí den spozdění, tak snad je to ok, zítra ráno to zkusím znovu.
Svrbí mě palečky na metřík, ale radši ještě ne![]()
držím palce, to bude dobrý ![]()
Judita74 píše:
Ahojky teda tady se to rozjelo,jeden den tu nejsem,a už nestíhám číst.
Já dnesky byla na UTZ a malý už má 13 mm a už mu i tluče srdíčko.Takže je vše OK
gratulace k srdíčku
![]()