Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
26.2.09 13:15

Judit, tak to jsme na tom stejně..já jí tam mám taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
26.2.09 13:22

Simi , to je ještě dobrý, že to nemusí být kombinace sýru plus ananas. I kdy, ž nemuselo by to být špatný :lol: :lol:

Já mám na všechny bolesti jednoduchou věc, která mi moc pomáhá. Je to polštářek naplněný obilím . Bu´d se to dá za těžký prachy koupit nebo za pár kaček ušít. V country life si koupím pšenici (třeba špaldu) normálně nemletou, prostě celou a zpola tím naplním malý polštářek (třeba 15×30 cm) a zašiju. Pak se to nahřeje v mikrovlnce a přiloží na bříško v křečích, bolavý klouby nebo i na průdušky nebo pod studený nohy. Hřeje to celou noc. Vřele doporučuju, dnes jsem s tím taky spala neb mě chytlo ukrutně rameno (dosud mě nikdy nebolelo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
26.2.09 13:29

Markos, tak to si taky neumím představit sýr s ananasem…ale je fakt,že jsem jednou jedla chleba namazaný nutelou a k tomu ukusovala hermelín a to jsem ještě těhu nebyla :lol: … stím polštářkem asi taky zkusím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
26.2.09 13:45

Simi: :lol: :wink: :dance: tos mě fakt pobavila s tou kombinací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.09 14:01

ten nápad s tím polštářkem je zajímavej!

No a k tomu jídlu,já včera jedla plátkovej tvrdej sýr a zakusovala jsem to jabkem. :D :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
26.2.09 14:07

Markos,já to ale fakt snědla,v létě na dovolený..jsem byla líná si po celodenním opalování něco uvařit..švagové ze mě bylo špatně,chudince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
26.2.09 14:16

ovoce a sýr mám ráda. Vzpomeňte si na silvestrovské představení.

no to nám tu nacházejí vtipné diskusní časy na téma těhotenského jídla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
26.2.09 14:20

Markos,to máš naprostou pravdu…ale od té doby co jsem těhu tak mi to sladké nic neříká..kupodivu,dřív sem ho jedla ve velkém a ted nic,ted mám nejčastěji chut na zmrzlinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
26.2.09 14:27

na chvíli se vytratím…jdu doučovat a pak musíme s mužíčkem nakoupit…tak at mám co dočítat :lol: zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
26.2.09 14:45

Ahoj holky!

Člověk tu jeden den není a kolik je toho na dočítání :D

Vítám nové těhulky :-)

Co se v těhu jíst/pít může a nesmí … řekla bych všeho s mírou, vyvarovala bych se jídel který překrvujou pánevní ogány (třeba kari, skořice …), něco omezila (horčici, kafe, černý čaj, Colu, plísňový sýry, majonézy), takový věci jako tonic bych vůbec nepila a to ostatní … tělo si řekne.
Vím, že cola není žádná výhra, ale když člověk nic jiného nesnese … kdo neví, nepochopí. Jo a mimochodem, Cola je lékaři doporučována i malým dětem na zastavení zvracení jako první pomoc.
Ono není dobře hladovět, mimčo i maminka potřebují energii, tak když jde dovnitř jen vlašák a cola, tak aspoň to :lol:

Judit, gratuluju k srdíčku!

Já se toho desátého asi nedočkám :-( :lol: ..ale včera jsem si zase dělala test a už je dálnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.09 15:25

díky,asi bych měla obnovit náš seznam,co?

Ivčo a u vás je tak dlouhá čekací doba,že jdeš až desátýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
26.2.09 15:35
Judita74 píše:Ivčo a u vás je tak dlouhá čekací doba,že jdeš až desátýho?

Obvykle ne, ale mají tenhle týden volno a ještě z příštího týdne tři dny, tak se to asi nakupilo. Mě sestřička vsnula na nejdřív kdy mohla, a ještě v 16:30 odpoledne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.09 16:01

Radkoun
vera
Macka1
jenny.fields
Saxana22
alla
Judita74
keliska
Radka75
lacenka
markos
kitty25
KalinkaIvča
izabela12
renatika007
zari
cmelda
Helusa80
cacorka
Barulátko
jenny.fields
Simiki
danapos
tichule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.09 16:03

Holky kolik vám je?Mě je 34.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
26.2.09 16:14
Judita74 píše:
Holky kolik vám je?Mě je 34.

mně bude za 2 týdny taky 34.

co se týče jídla - minulý týden jsem měla naložený hermelín a pak jsem to zajedla pribiňákem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí