Poradna duly
Jana Čurdová
Simi , to je ještě dobrý, že to nemusí být kombinace sýru plus ananas. I kdy, ž nemuselo by to být špatný
![]()
Já mám na všechny bolesti jednoduchou věc, která mi moc pomáhá. Je to polštářek naplněný obilím . Bu´d se to dá za těžký prachy koupit nebo za pár kaček ušít. V country life si koupím pšenici (třeba špaldu) normálně nemletou, prostě celou a zpola tím naplním malý polštářek (třeba 15×30 cm) a zašiju. Pak se to nahřeje v mikrovlnce a přiloží na bříško v křečích, bolavý klouby nebo i na průdušky nebo pod studený nohy. Hřeje to celou noc. Vřele doporučuju, dnes jsem s tím taky spala neb mě chytlo ukrutně rameno (dosud mě nikdy nebolelo).
Markos, tak to si taky neumím představit sýr s ananasem…ale je fakt,že jsem jednou jedla chleba namazaný nutelou a k tomu ukusovala hermelín a to jsem ještě těhu nebyla
… stím polštářkem asi taky zkusím ![]()
ten nápad s tím polštářkem je zajímavej!
No a k tomu jídlu,já včera jedla plátkovej tvrdej sýr a zakusovala jsem to jabkem.
![]()
Markos,já to ale fakt snědla,v létě na dovolený..jsem byla líná si po celodenním opalování něco uvařit..švagové ze mě bylo špatně,chudince
ovoce a sýr mám ráda. Vzpomeňte si na silvestrovské představení.
no to nám tu nacházejí vtipné diskusní časy na téma těhotenského jídla. ![]()
Markos,to máš naprostou pravdu…ale od té doby co jsem těhu tak mi to sladké nic neříká..kupodivu,dřív sem ho jedla ve velkém a ted nic,ted mám nejčastěji chut na zmrzlinu ![]()
na chvíli se vytratím…jdu doučovat a pak musíme s mužíčkem nakoupit…tak at mám co dočítat
zatím ahoj
Ahoj holky!
Člověk tu jeden den není a kolik je toho na dočítání ![]()
Vítám nové těhulky ![]()
Co se v těhu jíst/pít může a nesmí … řekla bych všeho s mírou, vyvarovala bych se jídel který překrvujou pánevní ogány (třeba kari, skořice …), něco omezila (horčici, kafe, černý čaj, Colu, plísňový sýry, majonézy), takový věci jako tonic bych vůbec nepila a to ostatní … tělo si řekne.
Vím, že cola není žádná výhra, ale když člověk nic jiného nesnese … kdo neví, nepochopí. Jo a mimochodem, Cola je lékaři doporučována i malým dětem na zastavení zvracení jako první pomoc.
Ono není dobře hladovět, mimčo i maminka potřebují energii, tak když jde dovnitř jen vlašák a cola, tak aspoň to ![]()
Judit, gratuluju k srdíčku!
Já se toho desátého asi nedočkám
..ale včera jsem si zase dělala test a už je dálnice ![]()
díky,asi bych měla obnovit náš seznam,co?
Ivčo a u vás je tak dlouhá čekací doba,že jdeš až desátýho?
Judita74 píše:Ivčo a u vás je tak dlouhá čekací doba,že jdeš až desátýho?
Obvykle ne, ale mají tenhle týden volno a ještě z příštího týdne tři dny, tak se to asi nakupilo. Mě sestřička vsnula na nejdřív kdy mohla, a ještě v 16:30 odpoledne ![]()
Radkoun
vera
Macka1
jenny.fields
Saxana22
alla
Judita74
keliska
Radka75
lacenka
markos
kitty25
KalinkaIvča
izabela12
renatika007
zari
cmelda
Helusa80
cacorka
Barulátko
jenny.fields
Simiki
danapos
tichule
Judita74 píše:
Holky kolik vám je?Mě je 34.
mně bude za 2 týdny taky 34.
co se týče jídla - minulý týden jsem měla naložený hermelín a pak jsem to zajedla pribiňákem ![]()