Poradna duly
Jana Čurdová
Jenny.fields ,já to budu mít s vybíráním porodnice trošku těžší.Zatím bydlím v Mostě,ale než dojdu k porodu tak se to změní,protože s přítelem chcem baráček,ale ještě nevíme kde
Tak něco o mě: Simiki-Simona/5.10.1987, jsem z Mostu - Ústecký kraj, o mimi jsme se snažily od června 2007, TP 7.října,jméno-holčička:Natálie a pro kluka zatím nevím
renatika007 píše:
Holky mam dnes hrozny kreče, všimla jsem si,že mi pomaha když si na podbrišek položim teply ruce........nevite jestli si mužu dat vanu a naložit se do teple vody?
Cacorko ja mam už 10 dni tlaky na prave strane podbrišku, doktor mi rekl,že je to normalni.....ale prijemny to teda neni
vanu bych moc nedoporučovala kor s horkou vodou asi ne, radši odpočívat ne?
Simiki píše:
holky já si všímám,že poslední dobou at si koupím cokoli za hotové jídlo a nebo si ho dám v restauraci tak na něj dostanu majolku a nebo tatarku..dneska se mi to stalo 2×…takj sme to škrábala bříborem![]()
mě je 21.
já piji spíš bud štávy a nebo džusy.málokdy čaj,ale ovocný..jn zkul jsm i Mama drink ale ten mi moc nejede..ale ted jsem v Rosmannu viděla instantní nápoj pro těhotné a kojící ženy s ovocnou příchutí,tak přemýšlím,že ho zkusím
Judit, mam takový malinký nápad ohledně tabulky…co jí rozšířit o více info,třeba jako věk,TP a třeba i kraj?To nás je vážně tady tolik
paráda
instantní nápoj pro těhule fůůůůůj, to jsem zkusila a nechutnalo mi to. mama drink ano, ale ty prachy????? nejlepší je voda nebo ovocný čaj
jenny.fields píše:
Mě je 32. Dneska k večeři šunková tlačenka s hořčicí:) Jinak jsem dneska byla u doktora a viděli jsme srdíčko. Mám i fotku na zítra pro manžela. Doktora mám dobrýho, shodli jsme se na spoustě věcí a to mne potěšilo. Jinak už přemýšlíte nad porodnicí? Tedy hlavně vy, co se musíte registrovat t. Pražačky, Brňačky…? Já přemýšlím nad Podolím, tam se teď registruje od 14+0, tak jsem zvědavá, jestli až tam naklušu v ten den mi neřeknou, že mají plno…:(
přemýšlím, ještě nevím. zvažuju, zda nejít do podolí, ale chci se kamarádky vyptat na technické věci jako jak to tam chodí před porodem. lákají mě samostatné porodní sály, poporodní péče stejná, pokoje nic moc, stejné Apolinář. Pokud shledám, že mi to nebude vyhovovat, zůstanu u Apolináře, tam se registruje i hned po tom, co potvrdí doktor těhu
Kitty,to byl ten nápoj fakt tak hnusný?Mě zase nechutnal ten mama drink-stojí 39 kč
Radka75 píše:KalinkaIvča píše:já jsem se v minulém těhu přímo ptala mého porodníka, zda škodí vany v horké vodě. Já vanu miluju a koupu se každý den ve 40 st. a on řekl, že pokud nemám gyn. potíže, takže je to naprosto v pořádku.renatika007 píše:Teplou vanu bych já osobně vynechala … s tím teplem na břicho
Holky mam dnes hrozny kreče, všimla jsem si,že mi pomaha když si na podbrišek položim teply ruce........nevite jestli si mužu dat vanu a naložit se do teple vody?
Cacorko ja mam už 10 dni tlaky na prave strane podbrišku, doktor mi rekl,že je to normalni.....ale prijemny to teda neni… vlažnou sprchu max … zkus najít úlevovou polohu a odpočivat.
já na to taky prděla, ale prý se to opravdu nemá. já se koupala až do porodu, abych si to užila, protože potom to nešlo a dodnes si to tak jako předtím nevychutnám, není čas nebo mám společnost /Robik/ a hračky ![]()
no tak ja radej do te vany nepolezu,zkusim si dat nahranej polštarek na bricho
já to zkopíruju z prosince ty údaje
zde slíbené údaje
Kitty25 - Petra / *25.8.1977 / Praha
Robin *09.12.2007 v 12.01, 51 cm, 3690 g/ 6m.:67cm,6550g/
1.zoubek - 7.4.2008 (celkem 16 zoubků)
1.ROK 73cm a 8290g
máme super Jiřku tabulkářku /to nechci nějak pomlouvat nebo tak Judit - je super že tabulku vzala/ a u každého máme ještě obrázek miminka ![]()
Simiki píše:
Kitty,to byl ten nápoj fakt tak hnusný?Mě zase nechutnal ten mama drink-stojí 39 kč
mě to přišlo strašně chemický. napiš si do hippu o vzorek, oni to dělají a vzorky posílají hned - jsem zkušená v psaní si o vzorky kor pro mimčo. se hodí věcičky zadarmo ne?
tak holky já vám taky doplním informace, je mi 24 manžovi 34 snažíme se od června 2007, tohle bude naše první miminko, bydlíme zatím na SR ale v dubnu se stehujeme naspet do Itálie.
Jmena: pro holčičku Sára Catherina, a pro chlapečka Giuseppe.
tak mne je 32.
do porodnice se v Brne neni potreba registrovat a porodnici mam vicemene jasnou asi, jako minule.
k te horke vane - taky mi dr.rekli, ze pokud nemam problemy,klidne muzu, spis ze muzou byt problemy s dychanim a pripadne trochu krvaceni pak, zvlast v poslednim trimestru u tech, co se driv otviraji…ale ja horkou vanu ani horkou sprchu nesnesu,tak mam po problemu ![]()
holky, co to je za ty napoje? to jsou nejake spesl? ja o nich ani neslysela. vetsinou piju vyhradne zeleny caj (cca 3l denne) a obyc. vodu,kdyz je mi zle, tak pepsi ve skle. jinak snad z nealka nic jinyho.
Kitty,já si takhle napsala i pro neteř o sunary, pití a pár přesnídávek, taky to byly vzorky…já si pořád píši o nějaké až mi Tom nadává,že neví k čemu to budu potřebovat ![]()
Radkoun
vera
Macka1
jenny.fields 32.let
Saxana22
alla
Judita74 Jitka,04.12.1974(34.let),dětí-0,TP:18.10,KO:26.10.,
keliska
Radka75 za dva týdny 34 let
lacenka
markos 30.let
kitty25
KalinkaIvča 27.let
izabela12
renatika007
zari
cmelda
Helusa80
cacorka
Barulátko letos 27 let
jenny.fields
Simiki 21.let
danapos
tichule
to jsou zatím info,co jsem vyčetla,jestly chcete tu tabulku jak píše Radka,tak byste mi každá musela napsat zvlášť o sobě info,usnadnilo by mě to dohledávání…díky
Cmeldo , já ten mama drink měla v kufříku pro nastávající maminku co jsme dostala u gynekologa..jinak tyhle nápoje mají v drogeriích a lékárnách