Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
26.2.09 19:48

Jenny.fields ,já to budu mít s vybíráním porodnice trošku těžší.Zatím bydlím v Mostě,ale než dojdu k porodu tak se to změní,protože s přítelem chcem baráček,ale ještě nevíme kde

Tak něco o mě: Simiki-Simona/5.10.1987, jsem z Mostu - Ústecký kraj, o mimi jsme se snažily od června 2007, TP 7.října,jméno-holčička:Natálie a pro kluka zatím nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.2.09 19:50
renatika007 píše:
Holky mam dnes hrozny kreče, všimla jsem si,že mi pomaha když si na podbrišek položim teply ruce........nevite jestli si mužu dat vanu a naložit se do teple vody?
Cacorko ja mam už 10 dni tlaky na prave strane podbrišku, doktor mi rekl,že je to normalni.....ale prijemny to teda neni

vanu bych moc nedoporučovala kor s horkou vodou asi ne, radši odpočívat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.2.09 19:51
Simiki píše:
holky já si všímám,že poslední dobou at si koupím cokoli za hotové jídlo a nebo si ho dám v restauraci tak na něj dostanu majolku a nebo tatarku..dneska se mi to stalo 2×…takj sme to škrábala bříborem :lol:

mě je 21.

já piji spíš bud štávy a nebo džusy.málokdy čaj,ale ovocný..jn zkul jsm i Mama drink ale ten mi moc nejede..ale ted jsem v Rosmannu viděla instantní nápoj pro těhotné a kojící ženy s ovocnou příchutí,tak přemýšlím,že ho zkusím

Judit, mam takový malinký nápad ohledně tabulky…co jí rozšířit o více info,třeba jako věk,TP a třeba i kraj? :wink: To nás je vážně tady tolik 8O paráda

instantní nápoj pro těhule fůůůůůj, to jsem zkusila a nechutnalo mi to. mama drink ano, ale ty prachy????? nejlepší je voda nebo ovocný čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.2.09 19:53

Re: ...

jenny.fields píše:
Mě je 32. Dneska k večeři šunková tlačenka s hořčicí:) Jinak jsem dneska byla u doktora a viděli jsme srdíčko. Mám i fotku na zítra pro manžela. Doktora mám dobrýho, shodli jsme se na spoustě věcí a to mne potěšilo. Jinak už přemýšlíte nad porodnicí? Tedy hlavně vy, co se musíte registrovat t. Pražačky, Brňačky…? Já přemýšlím nad Podolím, tam se teď registruje od 14+0, tak jsem zvědavá, jestli až tam naklušu v ten den mi neřeknou, že mají plno…:(

přemýšlím, ještě nevím. zvažuju, zda nejít do podolí, ale chci se kamarádky vyptat na technické věci jako jak to tam chodí před porodem. lákají mě samostatné porodní sály, poporodní péče stejná, pokoje nic moc, stejné Apolinář. Pokud shledám, že mi to nebude vyhovovat, zůstanu u Apolináře, tam se registruje i hned po tom, co potvrdí doktor těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
26.2.09 19:54

Kitty,to byl ten nápoj fakt tak hnusný?Mě zase nechutnal ten mama drink-stojí 39 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.2.09 19:54
Radka75 píše:
KalinkaIvča píše:
renatika007 píše:
Holky mam dnes hrozny kreče, všimla jsem si,že mi pomaha když si na podbrišek položim teply ruce........nevite jestli si mužu dat vanu a naložit se do teple vody?
Cacorko ja mam už 10 dni tlaky na prave strane podbrišku, doktor mi rekl,že je to normalni.....ale prijemny to teda neni
Teplou vanu bych já osobně vynechala … s tím teplem na břicho :nevim: … vlažnou sprchu max … zkus najít úlevovou polohu a odpočivat.
já jsem se v minulém těhu přímo ptala mého porodníka, zda škodí vany v horké vodě. Já vanu miluju a koupu se každý den ve 40 st. a on řekl, že pokud nemám gyn. potíže, takže je to naprosto v pořádku.

já na to taky prděla, ale prý se to opravdu nemá. já se koupala až do porodu, abych si to užila, protože potom to nešlo a dodnes si to tak jako předtím nevychutnám, není čas nebo mám společnost /Robik/ a hračky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
26.2.09 19:56

no tak ja radej do te vany nepolezu,zkusim si dat nahranej polštarek na bricho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.2.09 19:57

já to zkopíruju z prosince ty údaje

zde slíbené údaje

Kitty25 - Petra / *25.8.1977 / Praha
Robin *09.12.2007 v 12.01, 51 cm, 3690 g/ 6m.:67cm,6550g/
1.zoubek - 7.4.2008 (celkem 16 zoubků)
1.ROK 73cm a 8290g

máme super Jiřku tabulkářku /to nechci nějak pomlouvat nebo tak Judit - je super že tabulku vzala/ a u každého máme ještě obrázek miminka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.2.09 19:57
Simiki píše:
Kitty,to byl ten nápoj fakt tak hnusný?Mě zase nechutnal ten mama drink-stojí 39 kč

mě to přišlo strašně chemický. napiš si do hippu o vzorek, oni to dělají a vzorky posílají hned - jsem zkušená v psaní si o vzorky kor pro mimčo. se hodí věcičky zadarmo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
26.2.09 20:00

tak holky já vám taky doplním informace, je mi 24 manžovi 34 snažíme se od června 2007, tohle bude naše první miminko, bydlíme zatím na SR ale v dubnu se stehujeme naspet do Itálie.
Jmena: pro holčičku Sára Catherina, a pro chlapečka Giuseppe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
26.2.09 20:00

tak mne je 32.
do porodnice se v Brne neni potreba registrovat a porodnici mam vicemene jasnou asi, jako minule.

k te horke vane - taky mi dr.rekli, ze pokud nemam problemy,klidne muzu, spis ze muzou byt problemy s dychanim a pripadne trochu krvaceni pak, zvlast v poslednim trimestru u tech, co se driv otviraji…ale ja horkou vanu ani horkou sprchu nesnesu,tak mam po problemu :)

holky, co to je za ty napoje? to jsou nejake spesl? ja o nich ani neslysela. vetsinou piju vyhradne zeleny caj (cca 3l denne) a obyc. vodu,kdyz je mi zle, tak pepsi ve skle. jinak snad z nealka nic jinyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
26.2.09 20:02

Kitty,já si takhle napsala i pro neteř o sunary, pití a pár přesnídávek, taky to byly vzorky…já si pořád píši o nějaké až mi Tom nadává,že neví k čemu to budu potřebovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.09 20:05

Radkoun
vera
Macka1
jenny.fields 32.let
Saxana22
alla
Judita74 Jitka,04.12.1974(34.let),dětí-0,TP:18.10,KO:26.10.,
keliska
Radka75 za dva týdny 34 let
lacenka
markos 30.let
kitty25
KalinkaIvča 27.let
izabela12
renatika007
zari
cmelda
Helusa80
cacorka
Barulátko letos 27 let
jenny.fields
Simiki 21.let
danapos
tichule

to jsou zatím info,co jsem vyčetla,jestly chcete tu tabulku jak píše Radka,tak byste mi každá musela napsat zvlášť o sobě info,usnadnilo by mě to dohledávání…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.09 20:06

No,nic jdu koukat na ordinaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
26.2.09 20:07

Cmeldo , já ten mama drink měla v kufříku pro nastávající maminku co jsme dostala u gynekologa..jinak tyhle nápoje mají v drogeriích a lékárnách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí