Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14083
26.2.09 11:11
Judita74 píše:
ahojky,
mám jenom takovej dotaz,vy jste tady samý zkušený maminy!Jsem četla že káva a všechno,co obsahuje kofein by se z těhotenství nemělo vůbec pít?Že to zvyšuje riziko potratu?Co je na tom pravdy?Právě mě zaráží,jak tam doporučujete studenou kolu na nevolnosti???

nesmí se to přehánět, když si dáš jedno denně, tak je to OK. Stejně tak černý čaj. některé maminky maj ty nevolnosti tak silné, že to prostě bez coly nejde. Stejné je to i s vínem, jedna nebo dvě deci nevadí, nesmíš chlastlat. Jediný, co se opravdu nedoporučuje je tonik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.09 11:12

Cácorko bolesti jako na menzes,to je prý,jak se roztahuje děloha,že je to prý normál,nemusíš se bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.09 11:14

Já už mám holky i fotku ze včerejšího UTZ,heč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
26.2.09 11:25

Judito
ja se nebojim nejsem tehotna poprve :0)
jen se ptam, jestli to nektera z vas nahodou nepocituje taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.09 11:34

jasně já jsem poprvé,takže…ty určitě máš víc zkušeností,než já…já vím zatím prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
26.2.09 11:56

Juditko
tak jsem to vubec nemyslela :0) ver mi ze je lepsi nevedet nic, tehu tak projdes naprosto v pohode :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.09 12:02

jasně :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.09 12:03

a jak jste na tom s výtokem,já mám pořád takovej hustej bílej hlenovitej,trochu mě to obtěžuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
26.2.09 12:11

Tenhle výtok byl můj první těhotenskej příznak. Te´d už nic.

A vůbec: jsem úplně v pohodě, jen občas cítím tlak na podbřišku a podezřelý vztah k jídlu. Jako že mě honěj chutě, ale vlastně nic moc nesním. Včera za celej den 1 houska, 2 malinký kousky štrúdlu a řídká polívka. To není moc (aspoň na mý poměry). Tak snad je to se mnou ok, ale je to podezřelý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.09 12:22

no já to mám s tím jídlem podobný,tak mám na něco chut a potom to vůbec nesním,takže to asi bude normál.Ale za to hodně piju i v noci to jsem dřív neměla v noci pocit žízně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
26.2.09 12:26

Díky Judito, žes to napsala. Já mám v noci taky děsnou žízeň. Nutkání na močení příliš ne. Tak jsem se bála, že to je příznak cukrovky, ale je to asi normoš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.09 12:34

jo ,to určitě bude k tomu,neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
26.2.09 12:44

markos, jsem na tom stejne s tim jidlem :) nehlede na to, ze na neco mam chut a kdyz uz to mam pred sebou, tak me chut prejde. ale to jsem mela minule taky.
zizen v noci mam taky, ale moc toho nevypiju.
a vytok…no comment. otravne to je.
a taky to pichani v podbrisku, treba pri kychnuti…au :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.09 13:08

takže ty příznaky máme podobný!
Ještě vám musím říct,že mám na jednom vaječníku cystu,tak doufám,že neporoste :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
26.2.09 13:14

Cacorko, mě na tu bolest v břichu pomáhá když se naložím do vany,bolest za chvíli odejde a na pár hodin,někdy i dní mám pokoj..tak to zkus taky,třeba ti to pomůže a ne si chvíli masíruj břicho rukou,to taky pomáhá

já colu nemůžu ani vidět,dokonce nemužu mýt ani hrneček od kávy,se mi hned zvedne žaludek

Výtok mě občas trápí taky,ale řeším to jen intimkami

jinak já přišla na to,že přinevosti mi dělá dobře UZENÝ SÝR a nebo ANANASOVÝ KOMPOT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí