Poradna duly
Jana Čurdová
Judita74 píše:
ahojky,
mám jenom takovej dotaz,vy jste tady samý zkušený maminy!Jsem četla že káva a všechno,co obsahuje kofein by se z těhotenství nemělo vůbec pít?Že to zvyšuje riziko potratu?Co je na tom pravdy?Právě mě zaráží,jak tam doporučujete studenou kolu na nevolnosti???
nesmí se to přehánět, když si dáš jedno denně, tak je to OK. Stejně tak černý čaj. některé maminky maj ty nevolnosti tak silné, že to prostě bez coly nejde. Stejné je to i s vínem, jedna nebo dvě deci nevadí, nesmíš chlastlat. Jediný, co se opravdu nedoporučuje je tonik.
Cácorko bolesti jako na menzes,to je prý,jak se roztahuje děloha,že je to prý normál,nemusíš se bát.
Judito
ja se nebojim nejsem tehotna poprve :0)
jen se ptam, jestli to nektera z vas nahodou nepocituje taky.
jasně já jsem poprvé,takže…ty určitě máš víc zkušeností,než já…já vím zatím prd.
Juditko
tak jsem to vubec nemyslela :0) ver mi ze je lepsi nevedet nic, tehu tak projdes naprosto v pohode ![]()
a jak jste na tom s výtokem,já mám pořád takovej hustej bílej hlenovitej,trochu mě to obtěžuje ![]()
Tenhle výtok byl můj první těhotenskej příznak. Te´d už nic.
A vůbec: jsem úplně v pohodě, jen občas cítím tlak na podbřišku a podezřelý vztah k jídlu. Jako že mě honěj chutě, ale vlastně nic moc nesním. Včera za celej den 1 houska, 2 malinký kousky štrúdlu a řídká polívka. To není moc (aspoň na mý poměry). Tak snad je to se mnou ok, ale je to podezřelý.
no já to mám s tím jídlem podobný,tak mám na něco chut a potom to vůbec nesním,takže to asi bude normál.Ale za to hodně piju i v noci to jsem dřív neměla v noci pocit žízně.
Díky Judito, žes to napsala. Já mám v noci taky děsnou žízeň. Nutkání na močení příliš ne. Tak jsem se bála, že to je příznak cukrovky, ale je to asi normoš.
markos, jsem na tom stejne s tim jidlem
nehlede na to, ze na neco mam chut a kdyz uz to mam pred sebou, tak me chut prejde. ale to jsem mela minule taky.
zizen v noci mam taky, ale moc toho nevypiju.
a vytok…no comment. otravne to je.
a taky to pichani v podbrisku, treba pri kychnuti…au ![]()
takže ty příznaky máme podobný!
Ještě vám musím říct,že mám na jednom vaječníku cystu,tak doufám,že neporoste ![]()
Cacorko, mě na tu bolest v břichu pomáhá když se naložím do vany,bolest za chvíli odejde a na pár hodin,někdy i dní mám pokoj..tak to zkus taky,třeba ti to pomůže a ne si chvíli masíruj břicho rukou,to taky pomáhá
já colu nemůžu ani vidět,dokonce nemužu mýt ani hrneček od kávy,se mi hned zvedne žaludek
Výtok mě občas trápí taky,ale řeším to jen intimkami
jinak já přišla na to,že přinevosti mi dělá dobře UZENÝ SÝR a nebo ANANASOVÝ KOMPOT