Poradna duly
Jana Čurdová
Cmeldo , já ten mama drink měla v kufříku pro nastávající maminku co jsme dostala u gynekologa..jinak tyhle nápoje mají v drogeriích a lékárnách
Renatika007......Renata…35plus39 let, Maribor-Prostejov, TP 28.10
Heluša80…Helena…30plus36,Prostejov,TP 5.10
Kalinko - to budu 7+1
Nad jménama budeme přemýšlet až později. Vůbec nemám představu ![]()
Co se týče porodnice, tak nejspíš budu rodit ve Šternberku (tam jsem byla i s malou) nebo přímo v Olomouci - záleží, jak bude probíhat těhu.
Jinak já jsem Barča, 27let + 29, Olomouc, dcera Hanička 28.6.2007, TP 27.10.
Holky napište to každá jako SZ díky-bude o pro mě snažší,co tam o sobě napíšete,to dám do tabulky-je to každýho věc,co na sebe bude chtít prozradit
Hezký večer ![]()
Judit, údaje pošlu SZ, jo
a díky, že ses ujala tabulky ![]()
Teplá koupel … koukám, že už jsem se neshodly
… hledala jsem na netu, tam se taky názory různí, jako na všechno
… každopádně, za mě max. teplota 38 st.
Barčo , gratuluju k nové hodnosti
… taky mě štve, že jdeme na kontrolu až za tak dlouho, ale nic s tím nenaděláme, viď ![]()
Holky, já jsem byla tak nervózní že mi není blivno ani mě prsa nebolí ani nemám výkyvy nálad (což jsem si všechno užívala v létě před potratem), že jsem dnes naklusala pro testík. Uf, čáry jak dálnice. Tak jsem prostě asi výjimka či co. ![]()
Jo a přehodnocuju svůj vztah k testům, koupila jsem si levné 2 ks za 32 kč, citlivost mají 20 HCG. Takže naprostá spokojenost.
Markos co to tam maš za pejska.....je hrozne podobny memu…okrat Ben je bežovo zlaty
renatika007 píše:
Markos co to tam maš za pejska.....je hrozne podobny memu…okrat Ben je bežovo zlaty
Je to kříženec Čipera. Na fotce se tváří jako model.
Má v sobě něco z jezevčíka, ale je to zlatá povaha. Lituju, že jsem si ho dala do metříku, je to trochu úchylný, ale ten web mě nechce pustit to opravit, tak v tom metříku ještě asi chvíli bude viset.
Jestli chceš, mrkni na stránky co mám v podpisu, je tam hafo fotek, uvidíš ho ze všech stran.
Byl s námi i v Pyrenejích, tak bych ho do slovinských hor samozřejmě vzala ráda s náma.
Aha ted vidim ty kratky nožičky…tak muj je me jiny teličko ,ale tlamičku skoro stejnou.....je to bosansky honič.....barak
A ty maš 3 pejsky?
Ja mam ješte doma 16 letou srnečku…ted ji ma mama
renatika007 píše:
Aha ted vidim ty kratky nožičky…tak muj je me jiny teličko ,ale tlamičku skoro stejnou.....je to bosansky honič.....barak
A ty maš 3 pejsky?
Ja mam ješte doma 16 letou srnečku…ted ji ma mama
nene, mám jednoho. I když víc by mi jich nevadilo. Uvidíme, jak to budeme zvládat s 1 psem a ratolestí.
Helusa80 Helena/30plus36/Prostejov/TP 5.10 Simiki Simona/Most/ 05.10.1987/snažení od června 2007/dětí 0/svobodná/KO 25.3./TP 7.10. jenny.fields 0 dětí/věk 32/Kladno(Praha)TP 15.10. cmelda Šárka/1977-Gabriel 01/08/TP 18.10/KO 13.3 Judita74 Jitka/34+35/dětí-0/TP 18.10/KO 26.10. KalinkaIvča Ivana/27 let/1 D Honzík 27.11.2007/TP 21.10./KO 10.3. Barulátko Barča/26/Olomouc/Hanička 28.6.2007/TP 27.10KO 11.3 renatika007 Renata/35plus39 let/ Maribor-Prostejov/TP 28.10 markos markéta/30+31/KO 6.3./Holčičí jméno Meda,klučičí-no idea
Radkoun
vera
Macka1
Saxana22
alla
keliska
Radka75 za dva týdny 34 let
lacenka
kitty25
izabela12
zari
cacorka