Poradna duly
Jana Čurdová
Cácorko, tak jestli můžeš, tak nohy nahoru a klid! Pozor na přerušované krvácení - to může být pěkný průšvih. Tak snad to přešlo. ![]()
cacorko a nemela by jsi mi ted nekdy v tomto terminu menstruaci? ja jsem taky 2 dny špinila ve dny kdy jsem mela driv ms, pry je to normalni
cacorko, jak pisi holky, pokud bys teda ccamela menses,tak to muze byt…
radko, je mi to lito
snad nebude dlouho trvat a treba zvladnete uz prosincatko…
Holky zatim nekrvacim, ale bricho boli, a cipek je uple kratky, a otevreny dle toho usuzuju ze to neni zrovna pozitivni stav .. uvidime .. hodne odpocivam .. a MS jsem mela dostat 38my den, ted jsem 42dc, tak fakt doufam ze jenom nejaka cevka .. uvidime . dam urcite vedet .
Diky
Ahojte holky tak mimisek je na správnem míste, ale ješte me tu drží prej na pozorovani a jsem z toho hodne v nervu, chi jít domu. Nic mi není.
Radky je mi mooc líto a přeju jí pevný nervy
Cacorko,hlavně odpočívej a nic nedělej…
Skoro je mi blbý tu psát,že mi nic není.občas mi píchne ve vaječníku-jinak nic
Holky potřebuju poradit,co mám dělat,abych chodila častěji na velkou???Je to jídlem,nebo pohybem?
Judito, zrovna jsem si pročítala knížku, kde vědecky popisovali těhotenskou zácpu. Prý se vylučuje jakýsi hormon, který působí na hladké svalstvo tak, že málo pracuje. Hladké svalstvo jsou i střeva. ergo kladívko se nám to ve střevech míň hejbe. To praví kniha „Co čekat v radostném očekávání“.
Radí pohyb (cvičení) a konzumaci vlákniny.
A mě zas trápí jiná „vtipná“ těhotenská sranda, totiž zimomřivost. Máma tu přes 20 stupňů a já se klepu pod peřinou v pyžamu, ve svetru a tlustejch ponožkách. Má to zde taky někdo?
markos, jo tak zimomrivost, to me taky trapi. uz asi 2 tydny neusnu v noci jinak nez s teplyma fuskama a nejlip ve svetru, pres den ac je tu teplo, ja se klepu jak ratlik. a mam pak pocit jakoby zvysene teploty. no radost.
ad zacpa - radi se vlaknina, svestkova stava ci suseny svestky, pohyb..ale je to jako obvykle, individualni
Ahoj holky!
Radce už jsem psala v prosinci, doufám, že už nás tím to způsobem nikdo neopustí ![]()
Izo , tak to je dobře, hlavně že je mimi tam kde má být, proč tě tam nechávají nechápu, to už fakt zavání obložností - prostě aby měli dost pacientů ![]()
Markos , zimomřivost teda nemám, spíš jsem horkokrevná ![]()
Cacorko , věřím, bude všechno v pořádku! Odpočívej …
Judito , klasika - hodně pít, vlákninu, jestli nemáš ranní nevolnost, tak zkus vyvolat defekační reflex - ráno na lačno vypít sklenici vlažné vody, do půl hodiny jdeš - něco zabere ![]()
Jinak já jsem teda hrozně žravá, což je dost děs, jsem už teď „pěkná“
… odpoledne jsem dostala chuť na bramboráky, tak jsme si je udělali, můj zlatý muž je osmažil a já se pěkně nabouchala ![]()
Tak se opatrujte! I.
Krásný večer!
Izy - super, že to tak dopadlo. Gratuluji a doufám, že tě brzy pustí domů.
Radko - je mi to moc líto
Přeji ti rychlou rekonvalescenci a znovuotěhotnění.
Cacorko - hlavně odpočívej
![]()
Co se týče těhu zácpy, tak mám zatím opačný problém - na velkou jdu i 3× denně a to toho moc nesním. A zimu taky klepu furt - vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo být těhu.
Holky, ani nevíte, jak jste mě potěšily.. Miluju sušený švestky!!! Tak teď mám důvod si je koupit.
Jinak jsem se právě obalila jako pumpa a zas se mi udělalo neskutečný vedro.
Teda na to, že ty mimina mají sotva cenťák, tak s námi pěkně cvičí ![]()
Ahoj Radko, je mi to moc líto. Doufám, že se na vás štěstí brzy usměje a že už vše bude v pořádku. Moc ti přeji ať je ti brzy líp. Luumu
Radko, věřím, že se brzy podaří znovu:)
Co se týká zimohřivosti, tak se hlásím do klubu. Doma zima, v práci zima. Jinak nevolnosti minulého týdne lehce ustoupily, dneska mi bylo blbě jen večer. Horší je, že mne už pár dní dost bolí záda v bedrech. Budu si teď hlídat přijem tekutin, protože to bolí v oblasti ledvin, tak nevím…
Každé ráno začínám průjmem:)