Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15189
2.3.09 13:55

Cácorko, tak jestli můžeš, tak nohy nahoru a klid! Pozor na přerušované krvácení - to může být pěkný průšvih. Tak snad to přešlo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.3.09 13:57

Cacorko snad to bude dobré, držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
2.3.09 14:10

cacorko a nemela by jsi mi ted nekdy v tomto terminu menstruaci? ja jsem taky 2 dny špinila ve dny kdy jsem mela driv ms, pry je to normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
2.3.09 15:19

cacorko, jak pisi holky, pokud bys teda ccamela menses,tak to muze byt…

radko, je mi to lito :( snad nebude dlouho trvat a treba zvladnete uz prosincatko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
2.3.09 17:07

Holky zatim nekrvacim, ale bricho boli, a cipek je uple kratky, a otevreny dle toho usuzuju ze to neni zrovna pozitivni stav .. uvidime .. hodne odpocivam .. a MS jsem mela dostat 38my den, ted jsem 42dc, tak fakt doufam ze jenom nejaka cevka .. uvidime . dam urcite vedet .
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
2.3.09 18:21

Ahojte holky tak mimisek je na správnem míste, ale ješte me tu drží prej na pozorovani a jsem z toho hodne v nervu, chi jít domu. Nic mi není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
2.3.09 18:26

Radky je mi mooc líto a přeju jí pevný nervy

Cacorko,hlavně odpočívej a nic nedělej…

Skoro je mi blbý tu psát,že mi nic není.občas mi píchne ve vaječníku-jinak nic

Holky potřebuju poradit,co mám dělat,abych chodila častěji na velkou???Je to jídlem,nebo pohybem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
2.3.09 19:10

Izy to je dobře odpočívej …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
2.3.09 20:11

Judito, zrovna jsem si pročítala knížku, kde vědecky popisovali těhotenskou zácpu. Prý se vylučuje jakýsi hormon, který působí na hladké svalstvo tak, že málo pracuje. Hladké svalstvo jsou i střeva. ergo kladívko se nám to ve střevech míň hejbe. To praví kniha „Co čekat v radostném očekávání“.

Radí pohyb (cvičení) a konzumaci vlákniny.

A mě zas trápí jiná „vtipná“ těhotenská sranda, totiž zimomřivost. Máma tu přes 20 stupňů a já se klepu pod peřinou v pyžamu, ve svetru a tlustejch ponožkách. Má to zde taky někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
2.3.09 21:08

markos, jo tak zimomrivost, to me taky trapi. uz asi 2 tydny neusnu v noci jinak nez s teplyma fuskama a nejlip ve svetru, pres den ac je tu teplo, ja se klepu jak ratlik. a mam pak pocit jakoby zvysene teploty. no radost.

ad zacpa - radi se vlaknina, svestkova stava ci suseny svestky, pohyb..ale je to jako obvykle, individualni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
2.3.09 21:10

Ahoj holky!

Radce už jsem psala v prosinci, doufám, že už nás tím to způsobem nikdo neopustí :cry:

Izo , tak to je dobře, hlavně že je mimi tam kde má být, proč tě tam nechávají nechápu, to už fakt zavání obložností - prostě aby měli dost pacientů :roll:

Markos , zimomřivost teda nemám, spíš jsem horkokrevná :lol:

Cacorko , věřím, bude všechno v pořádku! Odpočívej …

Judito , klasika - hodně pít, vlákninu, jestli nemáš ranní nevolnost, tak zkus vyvolat defekační reflex - ráno na lačno vypít sklenici vlažné vody, do půl hodiny jdeš - něco zabere :)

Jinak já jsem teda hrozně žravá, což je dost děs, jsem už teď „pěkná“ :roll: … odpoledne jsem dostala chuť na bramboráky, tak jsme si je udělali, můj zlatý muž je osmažil a já se pěkně nabouchala 8)

Tak se opatrujte! I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
2.3.09 21:16

Krásný večer!

Izy - super, že to tak dopadlo. Gratuluji a doufám, že tě brzy pustí domů.

Radko - je mi to moc líto :cry: Přeji ti rychlou rekonvalescenci a znovuotěhotnění.

Cacorko - hlavně odpočívej :! :! :!

Co se týče těhu zácpy, tak mám zatím opačný problém - na velkou jdu i 3× denně a to toho moc nesním. A zimu taky klepu furt - vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo být těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
2.3.09 21:56

Holky, ani nevíte, jak jste mě potěšily.. Miluju sušený švestky!!! Tak teď mám důvod si je koupit.

Jinak jsem se právě obalila jako pumpa a zas se mi udělalo neskutečný vedro. :-D Teda na to, že ty mimina mají sotva cenťák, tak s námi pěkně cvičí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.3.09 22:07

Ahoj Radko, je mi to moc líto. Doufám, že se na vás štěstí brzy usměje a že už vše bude v pořádku. Moc ti přeji ať je ti brzy líp. Luumu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
2.3.09 22:12

...

Radko, věřím, že se brzy podaří znovu:)

Co se týká zimohřivosti, tak se hlásím do klubu. Doma zima, v práci zima. Jinak nevolnosti minulého týdne lehce ustoupily, dneska mi bylo blbě jen večer. Horší je, že mne už pár dní dost bolí záda v bedrech. Budu si teď hlídat přijem tekutin, protože to bolí v oblasti ledvin, tak nevím…
Každé ráno začínám průjmem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital