Poradna duly
Jana Čurdová
holky s tím spaním vedle to nepůjd..to by musel spát v kuchyni,my máme zatím 1+1 a nikde po bytě dveře,takže u nás to nejde…on se toho zbavil,ale na mě to přelezlo…tak jsem si udělala manganové pití, protože nějaký prášek se mi brát nechce a mangan s citronem zalitý vodou jako těhu mohu,tak uvidíme zítra
Ahoj holky!
Koukám, že jsou tady nějaký marodi … tak ať jste brzy fit ![]()
jj, je pravda, že zari tu dlouho nebyla …
Izo, vítej doma ![]()
Chlapský rýmičky taky znám
![]()
Pomalu jdu dát Hozíka spinkat …
Simiki píše:
holky s tím spaním vedle to nepůjd..to by musel spát v kuchyni,my máme zatím 1+1 a nikde po bytě dveře,takže u nás to nejde…on se toho zbavil,ale na mě to přelezlo…tak jsem si udělala manganové pití, protože nějaký prášek se mi brát nechce a mangan s citronem zalitý vodou jako těhu mohu,tak uvidíme zítra
Simi já když jsem se nachladila asi před třema týdnama tak jsem brala homeopatika(homeovox)to můžeš brát v těhotenství.Je to na přírodní bázi a mimískovi to neublíží.
Tak Honzík spí, tady se taky spí, tak jdu taky …
Holky, nebyl někdo třeba u doktora nebo tak, jsem lačná po informacích ![]()
Dobrou I.
No teda, já jsem tady pár dnů nebyla a ani nemám odvahu dočítat
My jsme slavili první narozeniny Ellinky, tak bylo trošku živěji ![]()
Já jdu na první UZV a potvrzení těhu teprve v pondělí. Špatně mi bývá poctivě každý den
No snad je pravda, jak se říká - když je Ti zle, znamená to, že je všechno v pořádku ![]()
Čau holky, nedávno jsem se ptala na homeopatický léky na chřipajzy, a protože je to jedna z mála věcí, co můžem, tak to tu shrnuju:
Homeogene - výborné na bolesti v krku
Paragrip - na chřipkovité stavy, horečky
Oscilococcinum - spíš jako prevence. když už je choroba rozjetá, nemá to prý smysl. Léčitel mi doporučil asi 2× týdně vycucat něco kuliček z tuby. Jedna tubička mi vyjde asi na 4 dávky. Zatím jsem fit.
Zejtra ráno jdu konečně k doktorce. Už se nemůžu dočkat! Snad to obře dopadne a já svou Medu konečně uvidím. Je tam vůbec?
tak dej vědět,jak jsi dopadla?Budu na tebe myslet.Já jdu na KO až 26. ale připadá mi to dlouho-no musím to vydržet
markos :…děkuji za shrnutí léků
…myslím že je budu také potřebovat
…jsem nějaká nakřáplá…a to jsem se ještě dneska vzbudila se šílenou bolestí kostrče…nemůžu ani sedět ani chodit děsný
.....a neboj zítra bude vše určitě v pořádku a neboj určitě je tam.....
a moc se těší až se ti ukáže
Judita :…já jdu taky na kontrolu až 26.
…už se nemůžu dočkat ![]()
Mě teda nic moc nebolí, ale jsem úplně zoufale a strašně moc unavená. V práci je to dobrý. Sedím u počítače a něco dělám. Ale cesta domů je jak pouť přes Sibiř, myslím jen na postel a celý večer se pak přemlouvám k nějaké činnosti, ale fakt to nejde. Bohužel jsem se v takovém stavu probudila i ráno. Kolem binec jak v tanku a mezitím sedím já…
Diskutovali jsme o tom s mužem a on říkal, že furt je lepší být utahanej než se kamarádit se záchodovou mísou.
Jenže já jsem blbec vzala nějakou práci navíc, na které musím doma máknout. Už jsem to měla odevzdat, ale únavou padám a nemůžu se na to soustředit. Tak to mě poněkud znervózňuje…
no já mám na starosti pokladny v elektru…takže chvilku jsem tam s nima aby tam chudinky nebyli samy a pak si zase chvíly dělám něco v trezoru…aespoň že mi to tu udělali tak jinak by jsem byla normálně na pokladně a to už by jsem vážně asi neudejchala ![]()
holky chci se zeptat co mate za vitaminy......ja mam calibrum babyplan a šumivy kalcium
Ahojky…tak jsem se před chvílí vrátila od mých rodičů a máma když zjistil,že jsem nemocná,tak mi nabízela spoustu léků a já dělala že sjem si vzala prášek před chvílí,takže si žádný další zvít nemůžu.zatím používám jen Sanorin do nosu,a koupila jsem si Halls bonbony,a jestli nezaberou aspon trošku,tak jdu zítra pro ten Praragrip,co tu psala Markos..
Holky já jsem ráda,že já jsem doma a do práce nemusím,jsem na neschopence. Pracuji v krámě s obuví a oděvy a neumím si představit,že při těch stavech co ted mám bych stála 12 hodin na krámě.
Však se dočkáme těch kontrol,já jdu taky až 25.3.,ale říkám si,že to uteče a to datum bude tady ![]()
jdu se naložit do vany..je mi nějaká zima a pak hupsnu do postele…Tom není doma,poslala jsem ho za kamarádem.Leze mi na nervi jak jsme už měsíc spolu doma v jedné místnosti,tak si aspon odpočinu
zatím ahoj
Renatika007 - já mám ty stejné,ale jen z důvodu,že větší prášky nespolknu a co si koupím příští měsíc tak to nevím…jinak já si občas udělám horčíkový nápoj a koupila jsem si obilné kuličky ŠMUDLŮV MLS-čokoládové (obsahují kyselinu listovou) - na to jem čuměla teda jak blázen a jsou dobré ![]()