Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, a kam nám zmizela zakladatelka zari? Snad se s ní něco nestalo ?!?
markos :......no jasně…a ty to ještě nemáš potvrzené od doktorky?.....je tak to držím palečky ať je vše v pořádku…
…a určitě bude ![]()
Megi , pátek už se blíží
. Joj, já se těším. Teda zároveň se trošku bojím, aby bylo vše v pořádku, protože je mi podezřele dobře.
Já jsem to tu probírala minulý týden. Při svém prvním a nešťastném těhotenství jsem byla sprdnuta doktorkou, že jdu moc brzo. To nebyl moc příjemný začátek. Tak jsem si tentokrát dala na čas.
markos :…no to si děláš srandu?…jak sprdnuta?…to je nějaká divná?
.....teda to by jsem asi zmenila doktora…to přeci není normální…
Ale neboj teď vše bude ok…a to že se cítíš v pohodě je jen dobře vždyť je to krásná událost a je jen dobře když jsi v pohodě potom je v pohodě i miminko ![]()
markos píše:
Megi , pátek už se blíží. Joj, já se těším. Teda zároveň se trošku bojím, aby bylo vše v pořádku, protože je mi podezřele dobře.Já jsem to tu probírala minulý týden. Při svém prvním a nešťastném těhotenství jsem byla sprdnuta doktorkou, že jdu moc brzo. To nebyl moc příjemný začátek. Tak jsem si tentokrát dala na čas.
já si myslím, že se tě snad mají zeptat, v jakém jsi týdnu a podle toho tě objednat ne?
markos píše:
Padl tady dotaz na prsa. Já teda z podpsenky nijak neteču, ale přesto jsem se nějak zvětšila či co. Občas mě prsa překážejí, třeba že o ně nečekaně šmrncnu rukou, protože je jich trochu víc než jsem čekala![]()
![]()
je to srandovní. Aspoň se tu pobavíme.
Dneska se mě v práci jedna paní ptala, jestli jsem těhotná. Jak na to přišla? Nejsem bledá, nezvracím, břicho nemám (víc než jindy). Neprozradím. Rozhodně ne teď.
Tak dobou noc, holky! Snad se hezky vyspíme-.
na mě to taky šéfka poznala, prý změna nálady a tak.
mě dopoledne blbě jako dycky, nezvracim, ale dobře mi není. no vzhledem k vstávání v 5.20 jsem i unavená ![]()
Kitty , to si myslím taky. Výslovně jsem tehdy říkala, že tomu nerozumím, jak moc to spěchá. Celá tahle epizoda byla hodně nešťastná a zakončená potratem. Poslední dobou se mi na to ale úspěšně daří nemyslet nebo na to vzpomínat jaksi nezúčastněně. Ale byly doby, kdy se mi tyto různé trapné scénky v hlavě pořád opakovaly.
Kitty , možná se s tebou někdy spojím přes icq. Ráda bych se naučila vkládat fotky a vím, že ty to umíš
Hrozně v tom bloudím…
klidně, když sedím u pc, odpovím, když ne, nepíšu… někdy si to zapomenu vypnout. radši mi ale napiš třeba přes sz tvoje číslo nebo se mrknu jestli ho máš v profilu, většinou všechny odpálkuju…
Ahoj holky,tak jsem tu chřipajznu stejně od Toma přeci jen chytla,už včera…bych ho zabila,ale copak můžu připravit mimi o tátu..a ráno mi bylo parádně zle…jsem si půl hodky povídala se záchodem,takže jím jen suchary a piškoty a ovoce.tak se tu zatím mějte a já sem ještě dneska nakouknu..zatím papa
Simi tak na sebe dávej pozor. Jestli neměl Tom jít spát raději do vedlejší místnosti. My to tak občas dělali, když byl manžel nemocnej a já těhu.
Simi tak to se koukej zachumlat do peřin a hlavně odpočívej…jinak my to taky děláme tak že příťa spí vedle ale stejně jsem to od něj chytla
![]()
Jó, holky, já se bacilům kupodivu ubránila. Poprvé za 9 let muž vyrazil k doktorce, abych to do něj nechytla. Chudák vyfasoval antibiotika, ale beru to od něj jako největší projev lásky.
markos :...... no to je hodnej to ten můj o prášcích nechce ani slyšet......jen vitaminy a čaj to je prý lék
.....ale potom mi doma umírá …asi to znáte chlapy a rýmička
![]()