Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2753
6.3.09 20:15

kitty, tak covece, ja bych jako ten cas nasla, ale ta lenost a unava…ale od nas z ledna kocka jela fakt 30min denne… ja byla rada, ze jsem zvladla 5 minutek to nejnutnejsi…

bricho taky jeste nemam, pri prvnim mi vylezlo nekdy kolem 5.mesice, ted to cekam driv, protoze jsem viz vyse az tak moc necvicila … :oops: :)

jdu kulturne upadnout ke Kamenaku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
6.3.09 20:27

:lol: :lol: :lol: Ahoj holky,ozývám se až teď večer.Pročetla jsem zhruba nové příspěvečky.No,já jsem při holkách vůbec nezvracela,jen bolely prsa,byla únava a krvácely mě dásna od začátku až do konce těhotenství.Nyní to je drama!!! :roll: Prozvracívávám se od začátku,děs a hrůza.U toho ještě chodím do práce,pracuji jako vychovatelka u mentálně postižených…takže si jistě umíte představit jak probýhá u mých klintek ranní hygiena.Většinou začnu a dodělat to musí některá z mých kolegyň :! Neb já utíkám na wc…
Ještě dosloužím příští měsíc,za 14 dní to oznámím na „Bílý dům“ což je naše vedení a okamžitě mě jako těhotné vezmou noční směny.Zatím je sloužím,jsem unavená,ale už to nějak doklepu.V květnu jdu na nemocenskou,u nás je to psychicky i fyzicky náročné,tak proto.
Některá z vás holky se ptala od kdy je vidět bříško.To je různé.Při prvním těhotenství jsem měla bříško v 5.měsíci,při druhém těhu jsem měla bříško už ve 3-4 měsíci a teď?Věci obléknu,ale je mě to tak nepříjemné,že nosím těhu sukni a koupila jsem si těhu rifle.Připadám si jak chodící mamut 8O V září jsem vy:,–(ila antikoncepci po 7 letech a přibrala jsem snad 9 kg,vůbec to nechápu,budu mít so schazovat.
Přeju všem krásný večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
6.3.09 20:34

tess tak to ti nezávidím, dej na sebe pozor a vydrž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.3.09 23:06

Ahoj holky,
už jsem se bála, že zase padnu únavou dřív než stihnu dočíst všechny vaše příspěvky za několik posledních dní. Až do včerejška jsem si říkala, že kdybych nebyla tak unavená, tak bych snad ani nevěděla že jsem těhotná. Od včerejška se mi dělá blbě z vůně syrového masa a navíc nemůžu jíst sladké, protože je mi po něm blbě od žaludku. Až budu mít těhu potvrzené od doktora tak začnu přispívat víc, ale zatím není moc o čem psát. Vítám nové těhulky a marodům přeji ať jste brzy zdravé.
 Luumu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TKJ
277
7.3.09 09:06

Maminky, tak ja som tu dlhšie nebola, len na začiatku ked to nebolo úplne isté,ale už teraz je:)ja som cca v 6 týždni, u doktora ešte nebolo na UZV vidieŤ srdiečko, za 2 týždne snáď už bude. Toto tehu si užívam, pretože mi zatiaľ neni takmer nič, len ma občas bolí brucho. Nedá sa to ani porovnať s tehotenstvom pred rokom to som grcala od prvého týždňa až dokonca. Pri mojom malom synovi sa mi to teraz len hodí, že mi nič zatiaľ není, snáď je ale všetko ok :). Prosím neviete mi poradiť jak si sem vložiť metrík????Vštky to tu tak pekne máte, a ja jedno dieťa mám, druhé na ceste a nemám tu nič:)želám vám nech váš nič nebolí a detičky tam vnútri poslúchajÚ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
7.3.09 13:33

Ahojte holky…teda vy jste se rozpovídali.....než jsem se prodrala na konec tak už nevím co jste psali na začátku :lol: .....jinak holky s tím bříškem je to asi u každého jinak.....mě už dělá třeba potíž zapnout kalhoty…a to si nemyslím že by jsem se nějak významně cpala.....i přítel říká že mi vylézá pupíček :lol: :lol:
Jinak jsem teď závislá na topinkách s česnekem .....musím mít alespoň 1 denně :D :D .....a pak musím mít pořád kiwi přítel už je ze mě na palici.....pořád jen nakupuje kiwi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.3.09 17:03

Ahoj holky, taky se hlásím do party! :) Je mi 28, čekáme první mimi, jsem v osmém týdnu, těším se, ale co jsem teda nečekala … už 14 dní je mi tak špatně,že jsem musela zůstat doma z práce. Ráno, v poledne, večer, je to nepředvídatelné, jíst můžu jen opatrně, mimi si pěkně vybírá :) Doma nechápou, mamce prý nebylo vůbec nic :( Doufám, že už to nebude trvat dlouho :cry: Teď musím vyzkoumat, jak sem vložit metřík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
7.3.09 17:09

Ivisek:…vítam tě :lol: ......a moc tě teda lituju že je ti špatně ale zase víš že tam mimi je … :lol: …a že s námy ty pr´dolové cvičí viď :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
7.3.09 17:19

příjemný víkend :wink: :lol:

Ivisek, vítám tě mezi námi a přeji at je ti brzy líp

Holky jak tak koukám,tak s těma kalhotama je to všude stejný. Já první kalhoty neoblíkla už v 6-7 týdnu a dnes jsem přišla na další dvoje,ještě že jsem si vzpomněla,že mám jedny kalhoty větší,jen mi je mamka musí zkrátit protože je tahám po zemi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
7.3.09 17:25

Simii :.....no já jsem už jedny vyměnila se ségrou která má 2 synka tak něco doma má ještě z dob těhotenství :lol: :lol: …jinak by jsem buď musela vyrazit na nákup a nebo chodit v teplákách :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
7.3.09 17:35

Megi , mě nabízela i švagrová nějaké věci po těhu,jenže já nikdy nebudu mít takovou velikost ani v devátém měsíci..ale v neckrmanu zase nemají tak drahé těhu-kalhoty, okolo 499 kč a nebo pak vyrazit na nákupy… já má i nějaké kalhoty na doma,jako tepláky a tak.jenže na to abych v nich šla třeba se psem tak je ještě zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
7.3.09 18:19

Megy17 22 let/Nejdek/TP 5.10 Helusa80 Helena/28+37/Prostejov/TP 5.10 Simiki Simona/Most/21 let/snažení od června 2007/dětí 0/svobodná/TP 7.10./KO 25.3. jenny.fields 0 dětí/věk 32/Kladno(Praha)TP 15.10. Alla Alena/1 dítě Terezka 19.12.2007/ TP 17.10./KO 25.3. cmelda Šárka/1977-Gabriel 01/08/TP 18.10/KO 13.3 Judita74 Jitka/34+35/dětí-0/TP 18.10/KO 26.3. KalinkaIvča Ivana/27 let/1 D Honzík 27.11.2007/TP 21.10./KO 10.3. kitty25 Petra/31/bydliště Praha/Robik - 9/12/07/TP 24/10 Barulátko Barča/26/Olomouc/Hanička 28.6.2007/TP 27.10KO 11.3 renatika007 Renata/35+39 let/ Maribor-Prostejov/TP 28.10 markos markéta/30+31/KO 6.3./Holčičí jméno Meda,klučičí-no idea cacorka Alex 25+27 let/svobodná/syn patrik 8.3.07/KO 10.3. te.ss 34 let/ dcery 10+8 Ivisek 28 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
7.3.09 18:27

Simiii :…no mě taky všichni nabízejí těhotenské oblečení ale pořád jsem si říkala že jsem teprve na začátkua že je na to ještě čas…ale jestli to půjde takhle tak mi stejně za chvíli nic nezbude :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
7.3.09 18:37

Megi, tak to já jsem ráda,že jsem si kupovala i rifle s elastickým pasem..se ted budou hodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
7.3.09 18:43

jdu sem nachvíli pustit mužíčka…a jdu vyrabovat ledničku,protože: „MY MÁME HLAD!“ :lol: :lol: zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí