Poradna duly
Jana Čurdová
Simiki, ty homeopatika neodkládej. Já s tím teda nemám příliš zkušeností (letos to zkouším poprvé), ale mám pocit, že lepší začít je zobat co nejdřív - spíš preventivně.
Přeju hezkej odpočinek a lázeň, taky bych si dala říct.
no holky já jsem dostala vitamíny femibion ,je to kyselina listová,jinak beru hormony utrogestan
renatika :…já taky beru ty samé doktorka mi je doporučila …tak uvidíme
…
Já beru kyselinu listovou, železo, jod a vitamín B. K tomu jím dost ovoce, se zeleninou je to horší. Na kontrolu jdu 20.3. Blbě je mi tak střídavě. Ale hrozné je, že mám teď STRAŠNOU !!! chuť na kulajdu, co dělají u nás v jídelně. A oni ji nemají minimálně příští dva týdny na jídelníčku, co budu dělat??? ![]()
jenny.fields .....co je zkusit ukecat že by ti ji uvařili?
…pokud tě tedy na ní do tý doby nepřejde chuť
…to se mi totiž taky stává ![]()
No jo to se stava často..včera jsem mela chut na vajička a až jsem se udelala tak me chut prešla.
jojo, mám to stejné jako renatika… chuť mizí, než něco uvařím.
jinak ad vitaminy - já mám zatím calibrum babyplan, ale další už brát nebudu. jsem pod kontrolou na endokrinologii, problémy zatím nemám, ale kontrola být musí. Vitaminy mi nebyly doporučeny ani endokrinoložkou ani gynekoložkou - stačí obyč. kyselina listová. z vitaminů se rodí velké děti. Já je nejedla a Robik měl předpokládanou váhu 4100gr a já měřím 162 - chtěli mi kvůli tomu dělat císaře, já odmítla.
takže ani teď je jíst už dál nebudu a doufám, že se mi podaří se nevyžrat. Podle doktora vše co žena přibere nad 15kg už jde do miminka. ![]()
megi17 píše:
jenny.fields .....co je zkusit ukecat že by ti ji uvařili?…pokud tě tedy na ní do tý doby nepřejde chuť
![]()
…to se mi totiž taky stává
vyprosíš recept a uvaříš? ![]()
S vařením se na mne vyprdnou…No to mne taky napadlo, že jim řeknu o recept. Ale obávám se, že do toho sypou nějaké prefabrikované věci, co tam mají po pěti kilech…no uvidíme:)
Ahoj, já jsem nyní 7+5 tt,mám termín v říjnu.Mám doma dvě holčičky 10 a 8 let a moc se těší.Je mi 34 let.
Tak si to užívám úplně jinak… ![]()