Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky,díky za rady ohledně zácpy a s tou zimomřivostí,jenom jednou za čas mě otřepe zima,pak je mi zase teplo-prostě se bud oblíkám,nebo vyslíkám-pořád dokola.
A vyrostly někomu prsa?Mě zatím ne,nepozoruju žádnou změnu,jenom mě bolí,ale to může být utrogestanem a břicho se mi včera nafouklo tou zácpou.Jaký máte změny vy?
markos píše:llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllp/
Judito, zrovna jsem si pročítala knížku, kde vědecky popisovali těhotenskou zácpu. Prý se vylučuje jakýsi hormon, který působí na hladké svalstvo tak, že málo pracuje. Hladké svalstvo jsou i střeva. ergo kladívko se nám to ve střevech míň hejbe. To praví kniha „Co čekat v radostném očekávání“.Radí pohyb (cvičení) a konzumaci vlákniny.
A mě zas trápí jiná „vtipná“ těhotenská sranda, totiž zimomřivost. Máma tu přes 20 stupňů a já se klepu pod peřinou v pyžamu, ve svetru a tlustejch ponožkách. Má to zde taky někdo?
já i bez těhu
prsa jen trošku, asi stejně jako v přechozím těhu, nosím stejnou podprsenku těhotenskou, prsa mě nebolí, ale ani předtím mě nebolala
jinak mě je spíš blbě, nezvracím, ale ani nemám chuť na jídlo, spíš se nutím
holky tak me driv boleli prsa,nemohla jsem na velkou,bylo mi zima,tlouklo mi srdce a bolel me podbrišek a najednou to všechno zmizelo, citim se uplne netehotne…špatne spim a nemam apetit …akorat chodim porad čurat
Ahoj holky…
Izy, jsem ráda,že to dopadlo takto..takže at tě brzy pustí at můžeš odpočívat oma v kldu a užíva s těhu
Radko, je mi to líto..posílám hodně síly..drž se
holky já včera odpadla poměrně brzo..jindy chodím spát až kolem druhé ráno a včera jsem usnula už před osmou večer
Jinak já včera dostala chut na banánový pudink a když jsem se do něj pustila,tak se mi udělalo pěkně špatně..
A ty bramboráky bych si dala taky.jenže to já bych si je musela udělat,protože Tomovi se dělá z loupání a stouhání brambor špatně
Tou zácpou jsem taky trpěla skoro měsíc..jsem byla ráda,když jsem šla na záchod jendou za tři dny..jinak na malou lítám pořád
Ahojky......mám také temín porodu v říjnu a tak jsem si řekla že by jsem se k vám připojila ![]()
tak super…jen pro informaci…můj termín porodu je podle PM 5.10.2009.....a je to mé první těhotenství tak snad vše bude ok ![]()
Čao Megi… vitej mezi nama......mužeš si pridat metrik at vidiš jak ti v brišku pekne roste
jo holky, tak jsem zjistila to Podolí, už jsem zapomněla, kdo se ptal
předporodní kontroly stejné jako u Apolináře, jen monitor se prý objednává. takže asi půjdu tam, lákají mě ty samostatné sály.
megi jsi docela mlaďoučká, cože jsi se tak brzy rozhodla pro mimčo?
kitty25 :.....no s přítelem jsme si řekli že tomu necháme volný průběh a tak jsem v listopadu vy:,–(ila prášky a hle
…otěhotněla jsem dřív než jsme předpokládali
.....ale jsme oaba moc rádi
Judita74 :…děkuji
.....