Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1673
3.3.09 08:13

ahojky,díky za rady ohledně zácpy a s tou zimomřivostí,jenom jednou za čas mě otřepe zima,pak je mi zase teplo-prostě se bud oblíkám,nebo vyslíkám-pořád dokola.
A vyrostly někomu prsa?Mě zatím ne,nepozoruju žádnou změnu,jenom mě bolí,ale to může být utrogestanem a břicho se mi včera nafouklo tou zácpou.Jaký máte změny vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.3.09 08:13
markos píše:
Judito, zrovna jsem si pročítala knížku, kde vědecky popisovali těhotenskou zácpu. Prý se vylučuje jakýsi hormon, který působí na hladké svalstvo tak, že málo pracuje. Hladké svalstvo jsou i střeva. ergo kladívko se nám to ve střevech míň hejbe. To praví kniha „Co čekat v radostném očekávání“.

Radí pohyb (cvičení) a konzumaci vlákniny.

A mě zas trápí jiná „vtipná“ těhotenská sranda, totiž zimomřivost. Máma tu přes 20 stupňů a já se klepu pod peřinou v pyžamu, ve svetru a tlustejch ponožkách. Má to zde taky někdo?
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllp/

já i bez těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.3.09 10:07

prsa jen trošku, asi stejně jako v přechozím těhu, nosím stejnou podprsenku těhotenskou, prsa mě nebolí, ale ani předtím mě nebolala

jinak mě je spíš blbě, nezvracím, ale ani nemám chuť na jídlo, spíš se nutím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
3.3.09 11:06

holky tak me driv boleli prsa,nemohla jsem na velkou,bylo mi zima,tlouklo mi srdce a bolel me podbrišek a najednou to všechno zmizelo, citim se uplne netehotne…špatne spim a nemam apetit …akorat chodim porad čurat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
3.3.09 11:16

Ahoj holky…

Izy, jsem ráda,že to dopadlo takto..takže at tě brzy pustí at můžeš odpočívat oma v kldu a užíva s těhu

Radko, je mi to líto..posílám hodně síly..drž se

holky já včera odpadla poměrně brzo..jindy chodím spát až kolem druhé ráno a včera jsem usnula už před osmou večer

Jinak já včera dostala chut na banánový pudink a když jsem se do něj pustila,tak se mi udělalo pěkně špatně..
A ty bramboráky bych si dala taky.jenže to já bych si je musela udělat,protože Tomovi se dělá z loupání a stouhání brambor špatně

Tou zácpou jsem taky trpěla skoro měsíc..jsem byla ráda,když jsem šla na záchod jendou za tři dny..jinak na malou lítám pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
3.3.09 11:47

našla jsem docela zajímavou stránku

http://www.peceodite.cz/…tehotne.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
3.3.09 14:36

Ahojky......mám také temín porodu v říjnu a tak jsem si řekla že by jsem se k vám připojila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.3.09 15:08

jasně, že se připoj, ať je nás víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
3.3.09 15:21

tak super…jen pro informaci…můj termín porodu je podle PM 5.10.2009.....a je to mé první těhotenství tak snad vše bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
3.3.09 15:29

Čao Megi… vitej mezi nama......mužeš si pridat metrik at vidiš jak ti v brišku pekne roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
3.3.09 15:35

renatika007 : zrovana jsem na něm pracovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.3.09 15:55

jo holky, tak jsem zjistila to Podolí, už jsem zapomněla, kdo se ptal

předporodní kontroly stejné jako u Apolináře, jen monitor se prý objednává. takže asi půjdu tam, lákají mě ty samostatné sály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.3.09 15:58

megi jsi docela mlaďoučká, cože jsi se tak brzy rozhodla pro mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
3.3.09 16:01

vítám tě megi… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
3.3.09 16:08

kitty25 :.....no s přítelem jsme si řekli že tomu necháme volný průběh a tak jsem v listopadu vy:,–(ila prášky a hle :) …otěhotněla jsem dřív než jsme předpokládali :D .....ale jsme oaba moc rádi
Judita74 :…děkuji :) .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital