Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
2.3.09 10:42

Raduško moc držíme palce. myslím na tebe.

jo já jdu k dr. 11/.3. - 14.20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.3.09 10:42

cácorko, já to znám, Robik normálně spinká tak do půl sedmý, dneska ovšem v 5.20…tak snad to bylo jen jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
2.3.09 10:53

Ahoj holky!

Izy - jak dneska dopadla kontrola? Doufám, že už tě pustí ať můžeš v klidu těhotnit

Radko - držíme palečky, ať je vše v pořádku. Zkus co nejvíce odpočívat s nohama nahoře. A nemůžeš třeba ke Gyndr zajít už dneska? Já bych to do středy nevydržela.

Kity, cácorko - vy teda máte ranní ptáčata 8O Malá většinou vstává mezi sedmou a půl osmou.

Kitty - já jdu taky 11.3. na kontrolu, ale už na jednu

O víkendu jsme o těhu řekli tchánovcům a měli strašnou radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
2.3.09 10:54

radus, drzime palce, at to dopadne ok…

u me se rozjizdi nevolnosti, coz jsem s gabosem neznala. takze obvykle kazdy rano az dopoledne je mi blivno, vcera jsem si povidala se zachodem…asi zeleny caj nalacno nebude nejlepsi zacatek dne :D zbytek dne ujde,ale ta rana… traga.

cacorko, pokud to jsou jen bolesti a nekrvacis, tak snad to bude ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.3.09 11:02

no mě taky dneska neni teda nejlíp, tak jdu zkusit smažák, moc teda nemám chuť na nic, ale uvidíme, co to udělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
2.3.09 12:57

Holky tak toto psala dnes IZI na jinem tematu…takže je v poradku

Zaslal: po 02. březen, 2009 9:45 Předmět:

tak holky miminko je v deloze a jsem hrozne štastna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
2.3.09 13:01

Uf, děkujeme Renatiko . Tak my tu na Izu myslíme a prožíváme to s ní a ona se naše fórum vykašle…

Mě totiž v létě řekli taky a´t se připravím na mimoděložní těhu a až omdlím a´t se nechám odvézt do nemocnice a s tím mě vypustili do širého světa. Byl to tehdy hodně dlouhý týden a ve finále to špatně dopadlo. I když mimoděl. to nebylo. Takže fakt soucítím.

Holky, co takhle cvičení? Máte nějaké zkušenosti, tipy? Já bych ráda na nějakou gravidjógu nebo břišní tance. Neznáte něco v Praze? Já myslela, že si vygoogluju kupu kurzů - ale nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.3.09 13:08

Holky, mám zprávu od Radky, snad se nebude zlobit, že to píšu, bohužel potratila. Už je po revizi.

Raduš je mi to moc líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
2.3.09 13:11

Do---e, no to bylo rychlý. Uf. No to není moc veselý. Chudák holka. Pro mě to bylo pár nejhnusnějších dnů či týdnů, který jsem téměř celý probrečela. No, přežít musíme všechno. že jo.

Radko přeju pevný nervy a doufám, že máš dobrého partnera, který tě podrží!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.3.09 13:12

tak uvidíme, jestli Iza chce chodit ještě i mezi nás.
Je mi líto, že na ní myslíme a ona na nás ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
2.3.09 13:13

Kitty , třeba prostě jen nemá náladu se s náma dělit o své pocity. To se dá pochopit. Hormony cvičí s každým jinak.

Zkrátka, Izo , rádi tu s tebou zase pokecáme, když budeš mít chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.3.09 13:19

ad kurzy.

já chodila na gravidjogu do energystudia, jsou tam cvičení i pro těhu. zatím přemýšlím, dokud to neřekneme doma, asi nic nebude, protože potřebuju aby někdo hlídal, pak možná budu chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
2.3.09 13:29

Radko je mi to moc lito, uplne me polila horkost…preju at se stim co nejdriv vyrovnaš a hodne štesti a sily dal.
Včera jsem Izi potkala na forumu o mimodeložnim teh.....byla pekne vynernovana.....a ted když je všechno v poradku musi byt štastna…ona se vam tady určite ozve a doufam,že se na me nebude zlobit že jsem vam to tady oznamila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
2.3.09 13:50

Ahoj holky
tak jak jsem rano psala ze me boli hodne to bricho ,tak asi hodinu po tom jsem zacla krvacet, trosku jsem pospinila, a od te doby mam cisto .. alebolesti jsem mela velike presne jako pred ms, od te doby sem lezela ani sem se nehla, a zatim mam cisto, bricho uz me taky moc neboli, tak doufam ze se jenom mimis zavrtaval, nebo pri napinani delohy praskla jenom cevka … sem zase strachy bez sebe samozrejme… ale zatim dobry …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
2.3.09 13:55

Radko
Tady jsou vsechna slova utechy zbytecna, vim jak je tohle hrozna situace, moc na tebe myslim, drzte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí