Poradna duly
Jana Čurdová
Helusa80 píše:
Judita 74,asi ségra něco za mě nahlásila,ale trochu se utukla.
mě je 28 a přítelovi 37 let
už jsem to opravila
Všechny uzávěry v pražských porodnicích jsou tady na té stránce http://www.upmd.cz/ v aktualitách, trochu níž.
Ahoj holky, přeju krásnou neděli a do seznámku prosím doplnit alex 25let,přítel 27, prozatím svobodná, syn patrik 8.3.07,nevím co ještě je potřeba:-) jinak se mi dnes udělá už občas špatně, takže se tomu asi opět nevyhnu. Ale nevadí, co bychom pro ty štěstícka nevydrželi že ![]()
díky za info. Tak já mám termín 24/10, tak snad bych se i do Apolináře trefila.
cacorka píše:
Ahoj holky, přeju krásnou neděli a do seznámku prosím doplnit alex 25let,přítel 27, prozatím svobodná, syn patrik 8.3.07,nevím co ještě je potřeba:-) jinak se mi dnes udělá už občas špatně, takže se tomu asi opět nevyhnu. Ale nevadí, co bychom pro ty štěstícka nevydrželi že
ještě potřebuju termín porodu a kontrolu..popř.bydliště-ale to není nutný
Ahoj holky!
O víkendu je tady docela pusto ![]()
Izo , držím pěsti, ať už Tě v tom špitále nedrží, mimi se ukáže a pustí Tě těhotnit domů ![]()
Jenny , gratuluju k srdíčku! Jen ať se manžel hezky stará ![]()
Jak jste na tom? Já mám občas nevolnosti, zatím jsem to vždycky rozdýchala, bolí mě břicho, stále, hlavně podbřišek vpravo, jsem unavená - odpoledne jsem šla spát s malým a bylo to fajn
, občas pnutí v prsou … tak věřím, že je všechno tak jak má být.
Tak šup s novinkama sem, kdo jde k dr., tak držím pěsti!
Ahoj I.
Izi, držím palečky at se maličký umoudří a netrápí maminku a hezky se zavrtá do dělahy at si maminka může užívat krásně těhotenství…držím palečky
holky já celý víkend jen proležela…v sobotu mě pěkně chytly záda a k tomu malé v bříšku zlobilo a dnes to samé ![]()
KalinkoIvčo, mě nevolnost začala před 3 týdny a můžu ti říct,že jsem chodila spát pravidelně každý den kolem třetí a byla to paráda ![]()
Koukám,že se tu opět rozebírají porodnice..no tak já jsem zvědavá u koho budu shánět info o porodnicích v ústeckém kraji já..no ale uvidím je to ještě daleko..tak holky dobrou noc
Judito, termín porodu si netroufám říct, já mám hodně dlouhý cyklus a ovu až kolem 30dc takže to nechám na dr a pak ti řeknu. K dr se budu obědnavat dnes, tak uvidím kdy na mě bude mít čas.
u mě to celkem jde, jen mě přechází chuť na kafíčko, to jsem měla ale minule taky, postupně se vrátila. A k jídlu si dám radši rohlík než teplé ![]()
Ježiš Cácorko, jsi nějaké raní ptáče ne? asi malý vstával co? no my dneska vydrželi do 5.22, ale Robik včera dělal scény, tak už spal od sedmi, tak co bychom chtěli, že?
Kitty
Dnes to bylo zuzo no, vstavacka v 5 hodin…
on ma obcas takove vypadky no, ale jinak to neni o moc jiny, vstava normalne na sestou, vyjimecne v pul sedme .
Jinak jsem volala na gyn, a mam prijit 10/3 v 13:30, toz doplnuju do seznamku :0)
Kitty
me je zatim blbe hodne sporadicky, parkrat za den to prijde jako vlna, a pak to zase odfici :0)
ahoj holky,
dávám vědět, že od pátku krvácím a čekáme do středy na kontrolní ultrazvuk, zda bude vidět srdíčko. Bohužel to zatím nevypadá dobře.
tak se mějte a dávejte na sebe pozor
RADUSKO
MOC drzim pesti at to dobre dopadne … nadeje jeste jiste je .
Holky mam prosbicku, me od rana boli teda bricho silene jako na MS… mate to taky nektera? Ja vim ze je to normos, ale jako toto je fakt nejak moooc, bojim se
po tech dvou potratech kdo by se nebal ze.
Radko, držím pěsti, ať to mimi vybojuje!!
Izo, a jak je to s tebou? Doufám že se už něco na UZV objevilo.