Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
7.3.09 18:58

Děkuju holky za podporu. Tak metřík jsem vytvořila, objeví se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.3.09 19:00

Neobjevil :( Já nevím, jak na to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
7.3.09 19:24

Ahoj holky, jejda jejda, mihla jsem se tu na začátku, pak dlouuuuuho nic a už nejsem v tabulce :D

Tak to napravuju: údaje: Alena, TP 17.10.2009, KO 25.3., 1 dítě - Terezka 19.12.2007
má tam být ještě něco?

jinak u mě tak nějak všelijak, je mi docela blivno a navíc jsem teď nastydlá…takže kombinace těhu nevolností a nachlazení je fakt parádní na péči o aktivního prcka :D Joj, jak já bych chtěla čekat první, abych víkendy mohla pěkně proválet..chi, závidím prvorodičkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
7.3.09 19:27

ivisku, musis si ten kod zacinajici „URL“ hodit do podpisu v nastaveni a potom zaskrtavat zobrazeni podpisu u zpravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.3.09 19:45

Díky, zkusím to :)
Přeji brzké uzdravení. Musím si to ještě pořádně užít, že se zatím starám jen o sebe)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.3.09 19:49

Tak už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.3.09 19:52

Hurá, díky cmeldo, zadala jsem tam prve špatný formát. Teď už můžu jít klidně spát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.3.09 09:48

Ahojky holky :D .....tak jak se dneska daří…u mě zase pracovně…až do večera :? .....ale hned ráno jsem dostala čokoládu od kolegy k MDŽ tak mě hned pobavil :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
8.3.09 09:55

Megi, no to teda nezávidím. Já se zatím nefalšovaně flákám. Ale plány mám velkolepý. Včera jsem poměrně úspěšně působila v kuchyni (konečně jsem si po týdnu odpočla a najednou to jde). Chudák muž už byl pěkně vyhládlý. Dokonce jsem se vzchopila a uvařila jsem řepu a udělala ji v nálevu. tak bude konečně něco zdravého na zub.

Tak ať ti to tam rychle uteče. S čokoládou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.3.09 10:40

Pozorný kolega, to se jen tak nevidí :) Aspoň něco, když už musí být člověk v neděli v práci :( Ať Ti to rychle uteče!

Holky, nemate někdo zkušenost s užíváním vaginálních tablet Macmiror complex 500 v raném těhotenství? Doktorka mi je předepsala na zánět a v příbalovém letáku píší, že se nedoporučuje užívat v 1. trimestru…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.3.09 14:05

....

Čau Ivísku, koukej už přijít do práce. Musím tam nevolnostma trpět sama:)

Jinak už nám jde internet, tak jsem se koukala na to www.safefetus.com(FDA) - kde je databáze léků s jejich vlivy na těhotenství a účinná látka nystatin, kterou obsahujou ty globule je v kategorii B a to by mělo být dobré. Ta druhá tam není. Každopádně když ti to řekla doktorka, tak bych se nebála, ty s tím mají větší zkušenosti než lékárnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
8.3.09 14:50
Ivisek píše:
Pozorný kolega, to se jen tak nevidí :) Aspoň něco, když už musí být člověk v neděli v práci :( Ať Ti to rychle uteče!Holky, nemate někdo zkušenost s užíváním vaginálních tablet Macmiror complex 500 v raném těhotenství? Doktorka mi je předepsala na zánět a v příbalovém letáku píší, že se nedoporučuje užívat v 1. trimestru…?

ahoj vítej mezi náma. doktorce bych zavolala a znovu se jí zeptala, s tím, co píšou v letáku. doktorky někdy totiž některé info nevědí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
8.3.09 14:51

jenny bohužel mám i opačnou zkušenost. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
8.3.09 14:53

jo ad těhu oblečení - jsem už při prvním těhu odmítla kupovat kvůli děsivým cenám. koupila jsem si dvě těhu trička a jedny kalhoty. ostatní bokovky a větší velikosti triček za super ceny (100/ks tesco)

tentokrát jedu stejně, akorát ceny vyšší, tesco má dobrej výběr, byla jsem v Brně a nakoupila další trička. ještě i v HM vše netěhu. jen větší velikost. kalhoty jedny mám a možná v létě koupím něco letního, ale to počkám.

koupila jsem si kalhoty, co je dám pod břicho a mám vystaráno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
8.3.09 17:32

Ahojky…tak chřipka už odeznívá..hurá…ale navštívila migréna
Jinak do galerky na rajčeti (adresu mám pod podpisem) jsem přidala první foto pupku,takkdo chcete tak můžete kouknout

Kitty, Koukám,že to řešíš taky jako já,většími velikostmi :lol:

Jinak já tu od zítra nebudud,jedeme do pátku na hory,takže se nelekejte,že budu „nezvěsná“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí