Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
400
12.3.09 15:44

Barulátko:
Já jsem objednaná k panu doktorovi Polákovi.Jdu teprve na krev a pak mě objednají na ultrazvuk.
Míša jede se mnou i na tu krev,jen ať si na to zvyká,i když on by šel se mnou i na gyndu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
12.3.09 16:00

Heluso - tak to jo. U něj jsem byla v předchozím těhu - je tady hodně vyhlášenej. A musíš si to zaplatit? Mně mudr říkala, že to stojí 1400 Kč - minule jsem to platila. Ještě se podívám, jestli na to třeba pojišťovna nepřispívá. Honziš se mnou u malé taky chodil na gyndu - teď hlídá malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
12.3.09 16:09

Barulátko:
musí se to platit,stále to stojí 14OO kč a myslím si,že ti pojištovna nic nepřispívá.
Já jsem se musela objednat brzo,protože mi to doktorka řekla,že na krev by jsi měla jít dřív,že jsou pak lepší výsledky nebo co.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.3.09 17:14
markos píše: [quote:5e40cb3067]marky je mi to líto, tak možná je opravdu načase uvažovat ještě o změně dr.. Doktorka by tě měla uklidnit a ne vystrašit. Pokud máš zájem, dám kontakt na svojí. Nevím jestli bere, ale za pokus to stojí, mohla bys říct, že máš číslo i ode mě. Je sice rázná, ale milá a rozhodně nikoho nestraší.chodím do Italské ulice

Kitty - dík. Zauvažuju o tom, nemám jinak kam jít Je mi teda vrcholně blbý, že jsem k tý svý v září přestoupila. Myslím, že ona je OK, ale sestra naprosto neprůstřelná. Kamarádka má za sebou hodně hodně hodně hnusnej zážitek a tuhle si vyhledala jako nejkomunikativnější.

Nemyslím, že bych byla problémovej pacient. Přestupy jsou mi nepříjemný, ale ty nervy…

bohužel každá dr. nemusí vyhovovat. přemýšlej. To je přece fuk, že jsi tam jen od září. Dyť ona vůbec nemusí vědět, že už tam nepřijdeš. Když ale jedná takhle, tak bych se na ní vyprdla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.3.09 17:16

jestli genetikou myslíte ten screaning v 11tt, tak na to nepůjdu. Stejně jako minule zastávám názor, že pokud někam nemusím, neabsolvuji žádné vyšetření navíc, už tak mi jich přijde dost.
ale nejsem proti tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
12.3.09 17:20

Jen ohledně výměny doktorky:pokud nejsem spokojená,tak bych brala roha a snažila se najít nějakou jinou.Já to tak udělala se zubařem.Byl tak nepříjemnej a ještě k tomu mi zkazil jeden zub,odešla jsem od něho a ani mu to neoznámila a přešla k jiné zubařce.
Nechápu proč doktoři ordinují ,když už jsou v důchodovém věku.....ti tam už nemají být......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
12.3.09 17:43

Jasan genetika je krev plus ultrazvuk,já chci jít,protože už nejsem nejmladší a raději vědět,že je něco v nepořádku než se potom trápit sama i mimi celej život.Já jsem pro,ale nikoho neodsuzuji za to,že na to nejde,to je každýho věc.Každej to cítí jinak......
V okolí mám dvě paní,který na tom byly a zjistila jim dauna,takže asi to k něčemu je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.3.09 18:09

jojo, chápu. doktorka posuzuje tyto věci podle toho co je v anamnéze a podle věku a ptala se mě, zda tam chci nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
12.3.09 18:49

Mě se ptala taky,jestli chci nebo ne a já se rozhodla ,že jo.Něco podobnýho bude dělat sama gynekološka,ale že to nebude tak přesné,tak ci udělám si 2× výlet do Olomouce a možná si zkloubím i s nějakým nákupem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
12.3.09 19:28

Kopretinko vitám Tě mezi námi!!!!

Výměna doktora - nemeškala bych ani chvíli. Těhotenství je choulostivá záležitost a žena je v mnoha ohledech bezbranná a prostě v „jiném stavu“, tak by měla mít doktora, který je mimo odborníka taky člověk na správném místě - příjemný, komunikativní, trpělivý…

Markos nestresuj se, miminko to všechno cítí a není mu dobře!!! Já jsem tady naříkala mezi prvními, že je mi zle, že neblinkám, ale mám pořád žaludek na vodě. A najednou - jako když utne - a drobečka jsem viděla na UZV, jak se má čile k světu. Prostě se to mění. Určitě budete oba v pořádku!!!!

Já jsem od prvního gynekologa taky utekla. Teď chodím k MUDr. Staré na Slavíkovu a nevyměnila bych ji za nikoho na světě. Je to strašně příjemná ženská se zdravým selským rozumem a to se mi fakt líbí.

Zítra se sem zase mrknu, dnes už jsem zase KO (taky chodíte spát „se slepicemi“?). Dnes ale musím zkouknout Hercula Poirota :-)

Hezký večer, holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
12.3.09 22:38

macko, díky za uklidnění a názor. Asi jsem se posunula do další fáze. Třeba si tělo zvyklo a prostě už neřve?

Doktorka myslím není špatná. Při té jediné konzultaci v září mi přišla empatická a inteligentní. Problém je v tom, že jsem se k ní te´d v těhotenství shodou blbých náhod ještě neprodrala. Souhlasím i s tím, že se mnou nikdo nic moc neudělá a vlastně nemám žádný fyzický problém. Spíš psychický. Tak uvažuju, co se sebou. To víte, že nechci miminku ubližovat stresem. Tak chodím po bytě a říkám si: jsem těhotná, jsem v pořádku, všechni bude dobrý, teším se na tebe.

A o zubařích bych taky mohla vyprávět. Taky patřím k těm, komu doktor zestárl. Ke konci mi párkrát zubařka zkolabovala nad rozvrtaným zubem, pak jsem proputovala rukama několika doktorů až jsem skončila u jedné mladé, velmi schopné, progresivní a také drahé zubařky, které se držím všema svejma blombama a korunkama :lol: A po roce a půl práce mi to dala všechno dokupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
12.3.09 22:52

Ahoj holky,

ještě jsem nakoukla, než půjdu spát.

Markos , jeje, s tou Tvojí doktorkou to je blbý … kor když sestra za ní rozhoduje co je důležitý a co ne :evil:
Neboj, bude dobře, buď ráda, že Ti není špatně, spoustu lidí vůbec o příznacích těhu nic neví … dost závidím … jsem se dneska poblila na návštěvě u kamarádky :oops: … tak co je lepší :roll: :lol:

Vítám novou těhulku :lol: … možná nakonec budu mít termín taky až v listopadu … však je důležitý dobře pokecat než kde :lol:

KOmbinovaný test … taky mi dr. říkal, že můžu buď v šestnáctým tripple nebo v jedenáctým a šestnáctým ten kombinovaný placený. Jdu do toho, protože v těhu s Honzíkem mi vyšly falešně pozitivní tripple testy, byla jsem na amniocentéze, odběr byl s komplikací a na výsledek jsem čekala 5 týdnů … bylo to hrozný, tak si raději připlatím za větší jistotu než zase jít zbytečně na amnio. A vzhledem k tomu, že mi opět nesouhlasí termín podle MS a podle UZ, tak čekám zase špatný tripple.

Nic, jdu do hajan, kdo jde na kontrolu, držím pěsti!

Dobrou I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.3.09 07:33

....

Co bych za to dala, nemít žádné příznaky. Chvíli je mi dobře, pak najednou zle…Navíc mám absolutní nechuť komunikovat, na návštěvy nechodím, ale dneska jedu dom k rodičům, kterým jsme to ještě neřekli(ani nikomu jinému) a chystáme se až po Velikonocích, tak jsem zvědavá, jak mi ta komunikace půjde. Naštěstí tam bude i 1,5 letá neteř, tak nebudu tak středem zájmu.

Ale chápu, že vymizení příznaků může znervóznět.

Jinak co se testů týká, tak jsou rozhodně lepší ty v 11.týdnu, jsou mnohem přesnější s výrazně menší falešnou pozitivitou. Pak už se většinou na tripl test neposílá. Ale asi tyhle testy zatím nejsou dostupné všude. Krevní test se kombinuje s měřením šíjového projasnění a někdy pokud lze i s měřením nosních kůstek. Příští týden jdu na kontrolu a zároveň na krev, která předpokládám bude na tyhle testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.3.09 08:32
Macka1 píše:
Kopretinko vitám Tě mezi námi!!!!

Výměna doktora - nemeškala bych ani chvíli. Těhotenství je choulostivá záležitost a žena je v mnoha ohledech bezbranná a prostě v „jiném stavu“, tak by měla mít doktora, který je mimo odborníka taky člověk na správném místě - příjemný, komunikativní, trpělivý…

Markos nestresuj se, miminko to všechno cítí a není mu dobře!!! Já jsem tady naříkala mezi prvními, že je mi zle, že neblinkám, ale mám pořád žaludek na vodě. A najednou - jako když utne - a drobečka jsem viděla na UZV, jak se má čile k světu. Prostě se to mění. Určitě budete oba v pořádku!!!!

Já jsem od prvního gynekologa taky utekla. Teď chodím k MUDr. Staré na Slavíkovu a nevyměnila bych ji za nikoho na světě. Je to strašně příjemná ženská se zdravým selským rozumem a to se mi fakt líbí.

Zítra se sem zase mrknu, dnes už jsem zase KO (taky chodíte spát „se slepicemi“?). Dnes ale musím zkouknout Hercula Poirota :-)

Hezký večer, holky!

ježiš to je docela náhoda. já tam chodila dřív k MUDr. Vonkové a přešla jsem k ní do Italské, obě jsou velmi dobré a tam co chodíš i osttní doktoři. kde bydlíš? chodíme často na floru do herničky, třeba byste se mohli někdy přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
13.3.09 09:31

Dobré ránko, holky. Tak se mi téměř zázračně podařilo vyhrabat se z depky a přesvědčení, že na mě jistijistě čeká nějaký průšvih. Děkuju všem za podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí