Poradna duly
Jana Čurdová
čau říjňátka,
markos dobrá příhoda…mě se teda zdárně kulatí špek, ale to bude tím, že se snažím ty moje bléé stavy zahnat jídlem
já ani nevím co psát, je mi pořád šoufl, nějak trpím bolestma hlavy a přeji si, ať už je konec…teda těch nevolností. mimčo tam ještě chvíli počkat může ![]()
rozebíraly jste MMB, já tam občas něco koupím, ale spíš prodávám věci po malé..nečekala jsem druhé miminko tak brzy, takže jsem začla hodně věcí prodávat, protože jsem si říkala, jakou obrovskou radost mi bude dělat to zas za cca. 4 roky nakupovat
haha, tak od té doby, co víme, že budeme mít druhé, všechno schovávám a čekám co to bude ![]()
já bych docela chtěla druhou holčičku…
tak zatím pa, mějte seeeee
Ahoh holky,všechny moc zdravíííím.Užívám si dnes dovolené,jinak bych měla celodenní šichtu.A zítra mám konečně poslední noční..hurááá
Už jsem těch nočních měla plné zuby.Holky představte si,že mé holky (klientky) se mnou nemluví.Proč? Protože čekám mimi a odejdu.Ony ty vopice normálně žárlí…Ach jo,budou mi chybět,mám tuhle práci ráda,jsme tam jako jedna rodina.A navíc vím,že se tam po MD nevrátím,protože se chystáme odstěhovat a v místě kde chceme bydlet žádný ústav není,takže půjdu nejspíš k seniorům,uff.
Holky,taky vám je pořád tak špatně?Myslela jsem,že to přechází a ono prd.Včera jsem zvracela snad 4-krát.
Všem,které mají tento týden kontrolu držím palečky a přeju hezký den ![]()
Tess, a kde pracuješ? Někde s mlládeží? Vlastně se tu příliš ještě neznáme…
Já si na zítřek taky chci vzít dovolenou a už se těším. Budu psát manželovi závěrečnou práci do kurzu Učitel včelařství
On je dysgrafik - není to schopen čitelně spáchat. Připravil si poznámky a já mu to slepím. Jo a taky budu dělat nějaký svoje restíky. Připravuji bibliografii do jedné knihy, hrozně se to vleče, už to chci mít z krku.
My jsem ještě nikomu neřekli, že čekáme. Vím to jen já s manžou, moje máma a moje nej kámoška - co mě koneší, když na mě přijde smutek. A pak samozřejmě vy!
počkám určitě do příští kontroly a pak uvidíme!
dobré ráno holky…v noci jsem se moc nevyspala. Nevím proč,ale usnula jsem až k ránu.
Jak tak koukám,tak v práci to máme skoro všichni závidící kolektiv.
Tess, já se po mateřské také do práce nevrátím. Nemůžu dělat 12 hodin práci, i so+ne a zároveň vyzvedávat pak malé za školky a vodit ho tam a co víkendy.to nejde,takže pak dám výpověd než mi skončí mateřská.
Jinak včera v noci jsem si vybrala kočárek,ale ještě nevím barvu,ale to je ještě daleko.
a nebo tenhle
Peg perego moc schvaluju, je suprovej, akorát pozor na ty dvě rukojeti, není to úplně nejlehčí se s tím naučit jezdit. U golfek mi to nevadí, ale u velkého kočáru je jedna lepší, můžu řídit jen jednou rukou. tohle jednou řídit nejde.
Má ho kamarádka, takže mám odzkoušeno.
Jinak pozor na to v jakém terénu budeš jezdit, není uričtě do hor, do sněhu a bahna atd. Ty kolečka jsou malý a je to tak opravdu do města spíš.
ahojky holky.....dneska mi je celkem fajn dokonce jsem i umyla nádobí a přemýšlím že upeču perník
…příťa už mě s tím otravuje několik dní
…tak mu udělám radost…
jinak story s kalhotama docela sranda
…mě se zatím nic podobného nestalo
![]()
no já už bych radši nosila kalhoty těhu, ale ještě to chceme tajit, tak musím ještě 14 dní vydržet. pak už je hnedle vytáhnu, je to pohodlnější, takhle si po jídle musím rozepínat knoflík ![]()
no u nás už to skoro všichni vědí ale aky zatím nenosím těhu kalhoty…zatím to řeším tak že si je stahuju pod bříško
![]()
ahojky!
My měli trošku rušný víkend - manžel se mi z ničeho nic v sobotu sesypal na zem abyl tak 3s mimo. Pěkně mě vyděsil a mimiše taky (odté doby se mi vrátili nevolnosti a to už jsem měla přes týden klid) - asi nízký tlak. V neděli to dovršila manžova maminka - byla lyžovat v Rakousku a místo toho aby se v neděli vrátila s ostatníma domů, tak tam skončila v nemocnici. Ani pořádně nevíme, co se stalo ![]()
Dnes jsem byla s malou u zubařky - ta ječela, dokonce i Mudr kousla
, ale ta se nedala a zoubky jí prohlédla. Už má venku i dvě pětky nahoře a ty dolní se prořezávají, tak budeme mít od zoubků pokoj. Pak jsme zašli ještě k dětské - ta mě pochválila (zná mě od dětství), jak jsem zhubla a jak mi to sluší. Přitom si připadám už teď jako s malou v 5.m.
Simi - kočárky sis vybrala pěkné, ale jak píše Kitty - hodně záleží, kde s ním budeš jezdit ať pak z mimča nevytřepeš duši. Já budu mít kočárek po malé, tak mám o starost míň - teď je totiž tolik krásných kočárků, že bych ani nevěděla, který vybrat.
Heluso - tak jsem konečně taky volala na genetiku a jdu 15.4. do Fakultky v olomouci a nic za to nebudu platit. Nechápu, jaktože někde se za ten screening platí a někde ne. Pana doktora jsem spnzorovala minulé těhu, tak teď si to nechám ujít.
Ahoj holky,tak jak jsem psala,že je mi dobře ,tak posledních pár dní ráno nejsem schopná nic sníst a je mi na zvracení.Až tak kolem poledne se mi trochu udělá dobře a večer bych snědla všechno na co přijdu.Jo,kolik jste přibraly?Já se dneska vážila a kilo už jsem přibrala,tak jsem zvědavá,jak to půjde dál.
Dostaly jste na gyndě kufřík „PRENATAL BOX?“
já stejně nepočítám,že bych jela s prckem na hory za Tomovo rodičema…jestli budou chtít vidět malé tak at přijedou a nebo když k nim náhodou pojedeme my,tak malé do té zimy ze začátku nepustím…a stejně budu jezdit jen ve městě..
Jinak to vypadá,že budu muset nastoupi do práce co nejdřív..Tomovo zaměstnavatel končí,takže přijde do práce,což znamená,že přijdem měsíčně o 30 tisíc…no paráda,ted když bude zapotřebí každé koruny
![]()
JUDIT,já dostala taky kufřík,už ve 4 týdnu. A sestra se mě příště ptala jestli mi ho už dávala a nebo ne. Jinak když jsem se vážila naposled tak jsem shodila 2 kg. Jinak za týden se dozvím kolik jsem opravdu shodila či přibrala.
Ahojky holky …no já jsem přibrala 1,5kg od tý doby co mě sestra vážila.....tak jsem taky zvědavá jak to bude pokračovat
![]()
Markos
,pracuju jako vychovatelka s mentálně postiženými.To jsou ty moje vopice,co mě chtějí mít pořád jen pro sebe…hihihi.
Ježíši,teď mě vypadlo na co jsem chtěla odpovědět Simiki…snad si vzpomenu ![]()
Těhu rifle nosím už asi týden,přeci jenom čekám třetí dítátko a je to znát.V normálních riflích bych se udusila.Jsou to rifle,které mají takový ten náplet,takže když mám přes to rolák,nikdo nepozná,že jsem těhotná.
Také postupně vybírám kočárek,ale z mimibazaru.Chci z druhé ruky,stejně to je na chvíli a pak koupím golfky.Mají tak nádherný výběr…ufff.Holky končím,jedu pro holky do školy,na nákup,úkoly,večeře…atd.Večer písnu. ![]()
Já se nevážím už několik let a oddaluju okamžik, kdy s tím budu muset začít.
Jinak dnes trochu nevolňoučko a dost intenzivní únava.
Včera večer jsem sežrala zas jednu typicky těhotenskou splácaninu: rybičky v jogurtu, drůběží játra a na to pytlík sušenejch švestek. Je pravda, že kýžený efekt se dostavil
![]()
Ahoj,
markos , těhotenské splácaniny miluju
, taky už jsem nabrala 2 kg a nosím těhugatě - koupila jsem si nové, pod břicho, protože zatím tajíme a rodina by to mohla podle těch starých poznat
No, ono i tak už je mi dost vidět břicho, u Honzíka bylo vidět o dost později..
Barulátko , výživný víkend teda ![]()
Takže ve Fakultce v Ol. se za NT screening nic neplatí?
Musím se na to zeptat na gyndě, jak to je, zatím jsem se k nikomu neobjednala..
Simiki , kočárky krásný
, já bych měla problém vybrat si barvu, nějak se mi líbí skoro všechny
Nu, naštěstí máme pořešeno - starý kočár po Honzíkovi ![]()
A Prenatal box jsem nedostala, jen minule kufřík v porodnici - ani jsem si nevšimla, že by se na gyndě rozdával. To dávají jen dr. s placeným „nadstandartem“?