Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
14.3.09 08:12

Simi, to sis moc neužila teda, nos s sebou třeba colu a čokoládovou tyčinku, to myslím zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
14.3.09 10:56

holky z čeho se mi v těch krámech dělá špatně,to vážně nevím,třeba je to tím vzduchem co tam není :lol: a nebo možná tím tlakem

KITTY, colu do mě už nikdo nedostane..Tom mi na cestu tam koupil Pepsi a bylo mi z ní celou cestu špatně a čokoláda mi ted bohužel nic neříká,takže nevím jak to budu řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
14.3.09 12:27

ahoj holky!

vítám z5 zakladatelku září a jsem ráda, že je vše OK. a samozžejmě i novou těhulinku Handach i s jejím broučkem. Je super, že se stále rozrůstáme.

simi - mně pepsi taky nedělá dobře, ale coca-cola jo. já bych to tak nezavrhovala.

Na mimibazaru taky nakupuji ráda a byla jsem vždycky spokojená. Někdy si vybírám i podle místa, takže některé zboží si před zaplacením vyzkouším popř. aspoň shlédnu. Jinak krásné věci a za rozumnou cenu mívají v CA, Takku a Tescu - Cherokee.

Já vůbec žádné tušení, koho mám v bříšku nemám - u Haničky se mi na začátku těhu zdálo, že z porodnice odcházím s miminkem v růžovém a teď zatím ten sen né a né přijít.

Odpoledne jdeme na bowling (přijel táta, tak si ho aspoň trošku užiju) - já teda budu spíš jen fandit, i když párkrát si taky hodím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
14.3.09 12:47

Ahoj holky,v obchodech mám také podobné pocity.Začnu se tam dusit a okamžitě musím ven.Tuhle jsem si v den volna po celodenní šichtě udělala výlet do Český Třebový.Natěšená jak si nakoupím a mrknu po obchodech co kde mají.Jela jsem tam autem,od nás je to asi 35 min autem,cesta tam v poho.Ale v obchodech se nedalo dýchat,udělalo se mě zle,musela jsem si sednout do auta,hodit se do kupy a pak jet zase opatrně domů-hrůza.A to miluju cestování 8O
S mimibazarem mám také dobré zkušenosti,už jsem si tam několik věciček na malé koupila a i na sebe těhu riflovou sukni.
Děvčátka,přeji všem hezký víkend,ozvu se v pondělí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
14.3.09 13:28

ahoj, tak ja jsem po uspesne kontrole a hlasim 1 embrouse :) uff. 1,6cm, jsem 8+6 dnes.

ad obleceni - ja hooodne veci zdedila po synovci od svagra (mam vybavu do cca 3-4 let), je rijnovy, takze jsem tomu mymu lednackovi dokupovala spis jen body..a ted to bude rijnovy, takze spoustu veci unosi tech, co gabos neunosil, takze nakupu taky moc necekam. novy mam teda fusak a kocar, autosedacku jsme meli pujcenou, ted budem dokupovat novou, abych mohla vozit ve vajicku na podvozku treba ve ksefte. par veci mam taky pres mmb, jinak u nas je dost sekacku detskejch za pak kacek.

simiki, teda radost. ja zas nemuzu colu, jen pepsi, nicmene na ten muj nizky tlak bych musela vyzahnout tak litr denne a ja do sebe stezi narvu tretinku za tyden.

markos, pekny fotecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
14.3.09 18:24

Nelekejte se,zkouším jestli najede metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
14.3.09 18:29

Ahojky holky,jsem tu ted dlouho nebyla ale rozbyl se mi počítač,tak to mám složitější.
Vítám nové těhulky.
Kdo přibyl nebo má změny do tabulky tak mi napiště SZ díky.
Jinak je mi fajn,nemám nějak velký nevolnosti,občas pobolívání,jako na menzes,bčas mi píchne ve vaječnících,jinak nic…Jak píše Markos tak to mám podobný.Ale beru to ,že to má každá z nás jiný.
Tak se zatím loučím,mějte se fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
14.3.09 18:34

Megy17 22 let/Nejdek/TP 5.10 Helusa80 Helena/28+37/Prostejov/TP 5.10 Simiki Simona/Most/21 let/snažení od června 2007/dětí 0/svobodná/TP 7.10./KO 25.3. jenny.fields 0 dětí/věk 32/Kladno(Praha)TP 15.10. Alla Alena/1 dítě Terezka 19.12.2007/ TP 17.10./KO 25.3. cmelda Šárka/1977-Gabriel 01/08/TP 18.10/KO 13.3 Judita74 Jitka/34+35/dětí-0/TP 18.10/KO 26.3. KalinkaIvča Ivana/27 let/1 D Honzík 27.11.2007/TP 21.10./KO 10.3. kitty25 Petra/31/bydliště Praha/Robik - 9/12/07/TP 24/10 Barulátko Barča/26/Olomouc/Hanička 28.6.2007/TP 27.10KO 11.3 renatika007 Renata/35+39 let/ Maribor-Prostejov/TP 28.10 markos markéta/30+31/KO 6.3./Holčičí jméno Meda,klučičí-no idea cacorka Alex 25+27 let/svobodná/syn patrik 8.3.07/KO 10.3. te.ss 34 let/ dcery 10+8 Ivisek 28 let

KDO TAM NEJSTE,NEBO NESOUHLASÍ ÚDAJE TAK NAPIŠTE,DÍKY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
14.3.09 20:02

jsem šla dneska kolem práce,tak jsem si zaskočilapro výplatní pásku a vedoucí mi řekl,že prý volala majitelka a že se jí nelíbí,že nechodím do práce,že prý simuluji a že mi nic není..domů mi prý přijde nějaký dopis něco jako upomínka a že prý bduu muset nastoupit do práce jinak že mě čeká výpověd…mají smůlu,dopis mi poslat můžou,ale já mám všechno podložené od doktora a pochybuji že gynekolog by mě nechával jen tak doma a během těhotenství mě vyhodit nemůžou.tak jsem zvědavá co se bude dít . Hlavně se mi líbí,jak 100% ví,že mi nic není :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
14.3.09 20:38

simi - a u tebe v práci ještě nevědí, že jsi těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
14.3.09 20:43

Barulátko,ale jo vědí to už od konce ledna a já marodím od 7. února a to se jim nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
14.3.09 22:15

simi - copak ta tvoje šéfka nemá děti? Vykašli se na ně a už zůstaň doma - mimišek za to stojí. A nechápu z čeho tě podezírá - to se nikdy nesetkala s rizikovým těhu? Je mi z ní :-( Škoda slov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.3.09 07:30
Simiki píše:
holky z čeho se mi v těch krámech dělá špatně,to vážně nevím,třeba je to tím vzduchem co tam není :lol: a nebo možná tím tlakemKITTY, colu do mě už nikdo nedostane..Tom mi na cestu tam koupil Pepsi a bylo mi z ní celou cestu špatně a čokoláda mi ted bohužel nic neříká,takže nevím jak to budu řešit.

bohužel to je rozdíl, ne pepsi, musíš pít klasickou červenou colu. tam je nějaký rozdíl ve složení (nejsem znalec, ale doporuje se jen coca cola)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.3.09 07:33
cmelda píše:
ahoj, tak ja jsem po uspesne kontrole a hlasim 1 embrouse :) uff. 1,6cm, jsem 8+6 dnes.

ad obleceni - ja hooodne veci zdedila po synovci od svagra (mam vybavu do cca 3-4 let), je rijnovy, takze jsem tomu mymu lednackovi dokupovala spis jen body..a ted to bude rijnovy, takze spoustu veci unosi tech, co gabos neunosil, takze nakupu taky moc necekam. novy mam teda fusak a kocar, autosedacku jsme meli pujcenou, ted budem dokupovat novou, abych mohla vozit ve vajicku na podvozku treba ve ksefte. par veci mam taky pres mmb, jinak u nas je dost sekacku detskejch za pak kacek.

o tom taky uvažuju, je to docela dobrý, ale my sedačku dostali a tak mi přišlo zbytečný, po tolika utracených penězích kupovat novou autosedajdu, no ale na mmb se dá koupit pěkná a docela za slušnou cenu, tak uvidíme, jak se nakonec rozhoupeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.3.09 07:34
Simiki píše:
jsem šla dneska kolem práce,tak jsem si zaskočilapro výplatní pásku a vedoucí mi řekl,že prý volala majitelka a že se jí nelíbí,že nechodím do práce,že prý simuluji a že mi nic není..domů mi prý přijde nějaký dopis něco jako upomínka a že prý bduu muset nastoupit do práce jinak že mě čeká výpověd…mají smůlu,dopis mi poslat můžou,ale já mám všechno podložené od doktora a pochybuji že gynekolog by mě nechával jen tak doma a během těhotenství mě vyhodit nemůžou.tak jsem zvědavá co se bude dít . Hlavně se mi líbí,jak 100% ví,že mi nic není :evil:

no to jsou kreténi co? dyť tě stejně nemůžou vyhodit, když jsi na neschopnce, na mateřský ani na rodičáku. chytráček šéf co? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí