Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
17.3.09 17:26

HANDAH, já také slyšela,že ten kufřík nedává každý gynekolog..kamarádka co jsem s ní pracovala má jiného a taky kufřík nedostala,tak pak nevím podle čeho to gynekologové vybírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
17.3.09 17:42

ahojky!

Tak tchýńka má zlomenou křížovou kost, zítra by jí měli převést do ČR.

Já jsem ten kufřík dostala hned při první návštěvě a dostala jsem ho i u Haničky. A u Mudr žádný nadstandart neplatím.

Handach - já se na ten NT screening ptala dneska - pan doktor mě objednal na 15.4. - to budu 12tt. Pokud chceš toto vyšetření absolvovat máš nejvyšší čas. Myslím si, že ti Mudra bude nabízet Poláka (mmch - ke které chodíš?), mně ho nabízela jako prvního a když jsem jí řekla, že si to zařídím ve FN, tak se moc netvářila. Víc jsem psala na BC :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
17.3.09 17:55

Holky, jsem tu aspoň na skok.Já jsem také žádný balíček nedostala,ale myslím,že je to tím,že chodím do Arlety,je to soukromá klinika.Si představte,že nemám ani těhotenskou průkazku,ani jsem nebyla na krvi natož na vážení.UZ mi dr.dělá vaginálně,což je taky takové zvláštní :roll: Jdu na kontrolu 27.3. bude UZ ,krev,vážení a teprve průkazka.Za 14 dní na to půjdu na screening.Bude mě to stát 1500,–Kč.Ale vzhledem k věku to podstoupím zcela dobrovolně a budu se modlit aby to bylo v pořádku.
Děvčata,mám takovou otázečku…platíte u svého gynekologa poplatek 30,–???Já pokaždé,ale myslela jsem si,že těhotné mají od poplatků úlevu nebo ne? :-) Jako o ten poplatek mi nejde…jen se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
17.3.09 18:05

Čap holky…tak ja se tady svami loučim.......na ultrazvuku se vidi jen prazdny vaček bez plodu.
Preju vam všem krasny briška a zdravy miminka
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.3.09 18:37

....

Já jsem od začátku zhubla dvě kila. Žádný kufřík jsem nedostala, jen pár letáků.

Renatiko, držím place, aby to brzy vyšlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
17.3.09 18:55

Renatiko,je mi to moc líto.Budu ti moc držet palečky,aby to vyšlo na podzim.Posílám hoooodně energie a sííííly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
17.3.09 23:16

Ahoj holky,

už je mi mnohem líp, tak snad budu zase víc online :)

Renatiko , je mi líto, jak to dopadlo, budeme moc fandit na příště, doufám, že nás Hela bude brzy informovat, že se zadařilo :wink: Hodně sil!

Kočárek - mám klasickou kombinaci, žádná značka, teď v něm ještě jezdí Honzík, jsem spokojená, nový kupovat nebudu. Je prostorný, lehký, dobře se s ním manipuluje, super do terénu, hlavně klasický vzhled a ještě nám jej ušili podle našich představ. A jako bonus stál 6400 Kč. Byla jsem dlouho zamilovaná do Roanu Marita, tenhle je mu hodně podobný, ale je vyšší a prostornější, proto vyhrál.

Těhu oblečení - zatím nenosím, ale začíná mi být nepohodlno, tak asi brzy začnu … mám ohromně vylezlý špek, na váhu stejný, ale jako jsem nafouklá nebo co :roll:

Všem co jsou po úspěšné kontrole gratuluju k srdíčkům :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
17.3.09 23:26
te.ss píše:
Holky, jsem tu aspoň na skok.Já jsem také žádný balíček nedostala,ale myslím,že je to tím,že chodím do Arlety,je to soukromá klinika.Si představte,že nemám ani těhotenskou průkazku,ani jsem nebyla na krvi natož na vážení.UZ mi dr.dělá vaginálně,což je taky takové zvláštní :roll: Jdu na kontrolu 27.3. bude UZ ,krev,vážení a teprve průkazka.Za 14 dní na to půjdu na screening.Bude mě to stát 1500,–Kč.Ale vzhledem k věku to podstoupím zcela dobrovolně a budu se modlit aby to bylo v pořádku.
Děvčata,mám takovou otázečku…platíte u svého gynekologa poplatek 30,–???Já pokaždé,ale myslela jsem si,že těhotné mají od poplatků úlevu nebo ne? :-) Jako o ten poplatek mi nejde…jen se ptám.

Tess, já myslím, že je vše v pořádku ..... teda vyjma toho poplatku 30Kč, myslím, že Tě ještě nevedou jako těhuli, poradny se už opravdu neplatí.
Průkazku taky nemám a ani mít nebudu až do 12 tt, můj dr. je dřív nedává, první trimestr je hodně rizikový a myslím, že je horší ji mít a pak vracet … Odběr krve na počátku těhu - u nás se taky dělá až ve 12 tt (teď s tím screeningem), proč zbytečně brát vícekrát kvůli pohlavním chorobám, krevnímu obrazu a pod., to je teď zbytečné. Brát hCG při UZ potvrzeném těhu je zbytečné. UZ taky dělají vaginální, děloha je ještě malá, schovaná v pávni, přes břicho by bylo špatně nebo nic vidět. Co si pamatuju, UZ v 12 tt už mi dělali přes břicho a bylo to dost nepříjemný jak musel tlačit aby něco viděl, zlatej vaginální :?
Vážení logicky až s těhu průkazkou. Na to se teda vzhledem k výchozí váze netěším :oops:
Takže všechno je v pohodě!

Jo a ten screening se u nás taky platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
17.3.09 23:31

Už si asi nic nepamatuju, tak dobrou I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.3.09 08:47
markos píše:
Já se nevážím už několik let a oddaluju okamžik, kdy s tím budu muset začít. :D

tak to už se blíží, bo na každé kontrole tě budou vážit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.3.09 08:48

prenatal box jsem minule dostala s průkazkou,tak snad i teď dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.3.09 08:50
te.ss píše:

já myslím, že pokud vystaví průkazku, už by se platit nemělo, ale opravdu to nevím. uvidíme příště, budu informovat.

ad. vaginální UTZ - ono na začátku to moc přes bříško není vidět, tak raději dělají vaginální, vše je vidět zřetelněji, mě ho dělá dr. pokud není žádný problém a mimi bylo vidět krásně, lépe než přes bříško. takže toho bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.3.09 08:51
renatika007 píše: Čap holky…tak ja se tady svami loučim.......na ultrazvuku se vidi jen prazdny vaček bez plodu.
Preju vam všem krasny briška a zdravy miminka
 pa

Reni, moc mě to mrzí a přeju, aby se brzy zadařilo a bylo zdravé mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.3.09 08:52

ad krev, pokud si pamatuju od Robika, já šla prvně až s tripple testama v 16tt, myslím, že to dostačuje. Osobně zastávám názor, čím méně vyšetření tím líp. I tak je jich dost a kdo má už dítě doma, potvrdí, že prosezené hodiny u dr. nejsou nijak příjemné, natož domluva hlídání pro druhé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
18.3.09 10:34

krásné slunečné dopoledne :lol:

holky co je to ten vaginální UZ..mě dělá doktor vždy UZ jen přes břicho, takhle mi potvrdil i těhu..tohle slyším poprvé 8O

Jak mě vážily u doktora hned ten den co mi potvrdily těhu. A zatím také platím 30kč,ale vzhledem k tomu,že to po mě chtějí všude,tak mi to už vůbec nepřijde.
Můj gynekolog vydává také průkajdu až při první návštěvě poradny. Takže za týden jí konečně dostanu a bude mě čekat měření srdíčka, váha, moč, tlak,krev a UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí