Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
19.3.09 20:45

Posílám odkaz,snad dojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
19.3.09 20:47

:x Tak prd,nepovedlo se.Pošlu to v sobotu nebo zítra večer,už umírám únavou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
19.3.09 21:32

Ahoj,

jsem zpět z KO, dr. už mi dělala UTZ přes břicho, mimi si lebedí, má ruce, nohy, nosní kůstku, co si přát víc :D Taky mám teda žádanku na NT screening a endokrinologii - nemáte někdo? - mám trochu zvýšené hodnoty na štítnou žlázu, tak to musím zítra obvolat..

jenny , gratulujuju k úspěšné kontrole, já nedostala kufřík, ale nějakou „knihu“ plnou reklam :lol:

Baru , ptala jsem se dr., proč se u Poláka platí a v nemocnici je NT zadarmo, jestli je to lepším UTZ, nebo mu vycházejí přesnější hodnoty, ale prý je to o tom, že fakultky dostávají nějaké granty od státu, ostatní ne :? Tak se zítra zkusím objednat taky do fakultky, jestli mě ještě vezmou :wink:

Ještě s těmi sporťáky - jsem si uvědomila, že H. (prosincový) si sedl někdy až v 9. měsíci, no a pak byla zas zima, takže jsme sporťák využili vlastně až na jaře - a to jsem radši koupila golfky, než se s tím tahat..

Tak mějte pěkný večer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
20.3.09 08:59

Ahoj holky, tak kukám, že jste probíraly kočárky, tak já se přiznám, že kdykoli přijede nějaká maminka s hezkým a praktickým kočárkem, tak hned okukuji značky. Pracuji na dětském středisku jako sestřička, tak mám celkem přehled. Mě se líbí QUNNY, X-LANDER, mají úplně všechno včetně sedačky a doplňků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.3.09 09:23

Ahoj

Píšu z mobilu tak promiňte chyby. Robik seděl hodně pozdě ale to nemění nic na tom že lezl a navíc je hodně aktivní takže jsme používali už od půl roku pásy a to korba nemá navíc z ní není vidět a tak byl naštvaný že kouká jen nahoru.

quinny si mi líbí ale má opravdu malinkou korbu tam doporučuju si to prohlédnout.

Zatím se mějte jedeme plavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
20.3.09 10:01

Ahoj,

kitty , tak to jo, našemu malýmu nevýhled ani nevadil, ale hlavně nám sporťák nešel úplně do lehu (golfky už naštěstí jo) a já ho neposazovala, dokud si nesedl pevně sám.

Barulátko , jsi tu :?: HELP, prosím - chci volat do té fakultky a nevím, na jakém čísle se objednat - nemáš ho, náhodou, ještě u sebe?
Včera jsem zavirovala pc a strašlivě pomalu se mi všechno načítá, tak bych to hledala jak dlouho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
20.3.09 10:32

Jo holčeny, taky si myslím, že mi ty mimča vlastně ve fusaku budeme mít na zimu, to ještě budou mimina maličké a další rok už budou jezdit ve sporťáku, tak bych ty velikosti asi neřešila. :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
20.3.09 12:35

Baru , tak dobrý, už jsem se dovolala, po obvolání půlky Olomouce :roll: :lol: Jdu ale někam ke Koruně 8O , k dr. Stupkovi - nebo Strupkovi? nebo tak nějak.
31. dubna.

Kdy jdete na NT Vy ostatní, které teda jdete? A budete brát s sebou své polovičky i děti? Já bych chtěla, říkám si, že se tam vecpeme a snad mi chlapy nevyhodí :D

tichule , no já taky myslím, že to řešíme zbytečně :wink: , pže každý dítě je úplně jiný, to naše neusnulo po obědě jinak než v kočárku ještě před půl rokem, takže tak :lol: :lol: (To ne, že bych si stěžovala..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
20.3.09 13:06

Ahojky!

Handach - jsem tu až teď. Byla jsem trošku utrácet :oops: Není toho 31.4. na screening pozdě? Ten se dělá mezi 11. - 14.tt. Toho doktora neznám - kam tě to z té fakultky poslali, pane bože?

A co se týče kočárku - máme Dorjan spring :-), sice váží 15kg, ale jak je odpružený, tak to vůbec není poznat. Mojí mamce (160cm/50kg) se s ním jezdilo dobře. Akorát má jednu nevýhodu - je s ním těžká manipulace, pokud se přehodí rukojeť tak, aby dítě bylo ve směru jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.3.09 13:24

Ahojky holky…Koukám že řešíte kočárky…tak to já zatím nechávám plavat..protože my budeme potřebovat spíš tank :D :D …protože bydlíme na horách a ještě uprostřed lesa…a ještě pod kopcem…takže nevím jak tohle vyřeším :lol: :lol: …nějaký nápad?…rady ráda ocením :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.3.09 14:05

já rozhodně můžu Jané slalom doporučit i na hory. kola nafukovací a už jsem s ním loni v létě jezdila po kopcích v železné rudě a zvládli jsme to. kámoška ho každý rok vozí do itálie na hory a i v létě k moři a taky přežil všechno.

no rozhodně na hory doporučuju nafukovací kola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
20.3.09 14:13

Baru , šmarjá :oops: , samozřejmě, že března, ne dubna! :lol:
A Ty jdeš teda přímo do fakultky? Kua, kam mě to poslali? 8O Ale zadarmo to prý mít budu, to znamená, že je to pod fakultkou, když jen fakultky dostávají granty na NT, ne? :roll: :roll: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.3.09 14:16

kitty25 :…děkuju :lol: …taky jsem si myslela že nafukovací budou nejlepší.....ale stejně to bude sranda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
20.3.09 14:17

megi , jasně, nafukovací kola - a šátek! 8) :)
Ten jsem teda využila hodně, hlavně na horské túry a tak.

Jedu do práce, se tu pořád vykecávám :oops: Tak pěkný den mějte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
20.3.09 15:11

Jo Handy, to je asi pravda, každý prcek je jiný. Jinak šátky jsou vážně bezva, maminy si je moc chválí, je to praktické, skladné, člověk ho může vzít všude sebou. Já kukala na veškerý sortiment u nás na net a myslím, že si musí každý vybrat, i když tu cenu jsem někdy musela rozdýchávat. :lol: :D Jinak hoky, co se skrývá pod zkratkou NT, myslíte tím UTZ na vyloučení Downova syndromu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí