Poradna duly
Jana Čurdová
tip kočár
jenny jsi z Kladna, tak si udělej výlet do www.aaakocarky.cz
jsou v Kobylisích nebo na čerňáku, mají největší výběr všech značek, pokud přijedeš jindy než v sobotu dopoledne, můžeš si tam nezávazně pokecat o všech značkách
já mám jané slalom a super spokojenost, korba je stejně jen na půl roku a tam se mi Robik perfektně vešel. Teď bych si asi vybrala Peg perego trojkolku, má super nákupní košík a jinak všechno co Jané. Dobře teď vypadá i Nurse trojkolka - všechny mají nafukovací kola.
pokud budeme potřebovat druhý kočár, pro sourozence mám vybraný Phil and Teds vibe. Info od maminek, co ho mají, normálně se zeptám na ulici, aby mi řekly, jak jsou spokojené.
kočáry jsem si všechny osobně zkoušela, abych věděla do čeho jdu, pokud ho někdo měl, tak i s dítětem, to je ještě lepší.
záleží ale ještě na tom, kolik peněz do toho člověk je ochoten dát, kolik kilo má kočár mít atd. Já chtěla lehký, jezdíme hodně MHD.
dobrý tip je také x-lander s aretovacíma kolama, holky jsou moc spokojené. Taky Casualplay s4 - tam je už cena ale vyšší asi jako Jané.
je Jenny a víš jak je dítě malé? To se vejde neboj. Robik měl ještě rezervu když šel do sporťáku. Někdo jezdí s korbou dlouho, ale Robik už tam nechtěl být. Chtěl koukat.
jinak akorát pozor, třeba do x-lander korbičky se prý blbě vejde emitex fusak.
já mám aesthetic 3v1 a super spokojenost, vešel se dobře a nemám žádný problém.
tak ještě poznámka snad už poslední ![]()
pokud chceš kočárek pérovací, tak s otočnýma kolama tuším babécar /to je myslím bývalá Liberta/ má aretovací kola a korba, ale to zas není do MHD na tahání. Protože pokud má kočár 16kg + dítě, tak do tramvaje no nic moc. A pak stejně koupíš lepší golfáče nebo sporťák, protože se ti s tímhle nebude chtít jezdit.
Takhle dopadla švagruše - kočár stál 13000 a nechtěli další a už kupují sporťák, protože nechce golfky kvůli nenafukovacím kolečkům a dvojrukojeti a bude je stát 10000.
Takže vlastně víc, než kdyby koupili sporťák s korbou rovnou.
jenny, ja to mela vyresene tak, ze starej houpaci velkej kocar jsem mela na balkone (segra ho ted ma na zahrade),tam malej chrnel, kdyz se mi nechtelo na prochajdu. na prochazky jsem pouzivala napred ten pujceny a pak ten vlastni- i v uzke korbicce tam ve fusaku mel docela prostor,ale je fakt, ze byl lednovej, ted budem vozit dyl. tak uvidime. bohuzel kocary s velkou korbou byly vetsinou jen 4kolove. pro me bylo podstatne - 3kolka kvuli vytahu a manipulaci v MHD, skladnost do auta,moznost obratit proti smeru jizdy nebo prehazovaci rukojet a paktaky vysoka rukojet. no ted bych si sice vybrala jinak, ptz sportak se polohuje celej, ale co uz
s hlubokym jsem byla spokojena velmi.
No, právě, mi přijde, že pokud chce člověk kočár s opravdu prostornou korbou, navíc s vložnou taškou, tak je to těžká kr.va
, takže je to spíš o kompromisu. Třeba my ho fakt využili, malej mi v něm spával víc než do roka a do menší korbičky by se už rozhodně nevešel
, a to mi ještě mamka říkala, jak má tu korbičku malinkatou oproti dřívějším kočárům - hahaha, jednu z největších, co jsem viděla
(Máme Patrona)
jojo kompromis je třeba. ale je fakt, že kočár ideál asi neexistuje.
ale opravdu se mi teď moc líbí to peg perego trojkolka a myslím že má korbičku akorát. Robik je prosincovej a teď budeme vozit o měsíc dýl, takže to zas není tak strašné, aby šli v květnu do sporťáku. To je akorát.
Ahoj holky!
Vidím, že jste tu řešili kočárky. My máme doma teda pěkně pérovací (na ty naše kočičí hlavy, co jsou po celém městě ideál) i prostorný - malá doteď sedí v té hluboké verzi
, jen mám vytaženou novorozeneckou tašku. Taky jsme vybírali kočárek dle velikosti korby, páč manžel má přes 190cm, ale malá je nakonec prckolín (v 18m 77cm a necelých 9kg). Na jaro a léto už máme od loňska taky sportáček s otáčivými kolečky.
Hold, výběr je veliký, tak babo raď, co?
Jinak my si kočárek vyhlídli v obchodě, nechali si ho i předvést a pak objednali přes net o 1000kč levněji.
Dobré ranko děvčata,tak jsem doma.Poslední noční byla v pohodě.Ale mezi náma,byla jsem ráda,že je ráno…
K těm kočárkům…já si kdysi (v pravěku) koupila z bazárku klasický kočárek s proutěnou korbičkou.Používala jsem ho půl roku,pak jsem koupila nový sporťák.A je fakt,že teď také vybírám kočárek,aby to mělo´tašku,odepínací potah na léto,nafukovací kola,atd.
Jdu si udělat nějaký životabudič a zase napíšu ![]()
Ježišmarjá holky, to je věda. Já tomu vůbec nerozumím ![]()
Matky s kočárkama na ulici neobtěžuju, moje kámošky svý kočárky moc neřešily, prostě něco podědily…
Korbičky, sporťáčky, golfky… no ještě že máme pár měsíců čas. Zatím se docela stydím vyrazit kroužit do kočárkovýho krámu.
Proč se listopadový dítě vozí o měsíc dýl než prosincový? Já myslela, že se každý vozí stejný počet měsíců? + -
Jé, koukám na svůj podpis. To je úžasný! Tak jsem dokončila 8. týden, to jako že se posouvám už do 3. měsíce. No tu už jsme velký ![]()
Můžu vám se lupnout něco, co mi včera udělalo velkou radost? Tenhle streps měl být růžový a nakonec vykvetl takto:
http://media1.ciposmecka.huu.cz/…eps%2032.jpg
no do sporťáku by měly až v půl roce, někdo třeba chce dávat až v létě tak proto dýl.
ale je to na každém, kdy si tam dítě chce dát, já dávala v půl roce a tak budu dávat i druhé mimi
Kitty díky za tipy. Ono hold každý dítě je jinak velký. Ted přišla kolegyně do práce, má 4.měsíční holčičku, která váží 7,5 kg a měla velké problémy se do kočárku se vším teplým oblečením vejít. No a když se to narodí v říjnu, tak by tuhle váhu mohl mít teprve někdy v únoru a zima může být až do dubna…
Barulátko a co ty máš za ten kočárek?
Jinak naše kontrola dopadla výborně. Srdce krásně bilo, velikost 3,7 cm a hejbalo se to jak čertík:) Za 14 dní jdu na screening v prvním trimestru. Naštěstí jen 1 lahvička krve(plus ultrazvuk). Dneska to byly 4 a já nemám žádné schopné žíly, tak to nakonec sestřička nabrala ze hřbetu ruky:) Jo a dostala jsem ten kufřík. Musela jsem ho zabalit do šály, abych ho mohla propašovat nenápadně do práce. Mimo jiné obsahoval naprosto nechutný mama drink, který skončil v odpadu.:)
mě mama drink chutnal, ale musí být vychlazený, jinak je to děsný
Holky,jsem tu…Dop jsem objevila na mimibazaru pěknou 4-kombinaci zn.KAJTEX Paní bydlí kousek od nás a počkala by mě.Nevíte jaká je to značka?Není to náhodou Polsko?Ještě je v záruce ![]()