Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj..že mě vyhodit nemůžpu to já vím,ale asi oni ne..já přečetla za studia tolik zákoníků,že by se v práci divily ![]()
Mojí vedoucí je 28 a děti v nebližší době neplánuje, i když jéjí přítel by chtěl. Prej si chce užívat a ne vyměňovat plíny…jenže já zastávám názor,že žena si začne užívat až když přijde mimísek. Vedoucí dělá že všechno ví, ale pak když po ní chce někdo primitivní věc,tak neví co s tím a musí se poradit s vedením…takový mám nejraději ![]()
Co se týče majitele s majitelkou,tak ty zakládají život na práci a penezích a ne rodině.
KITTY, já si objednala colu,ale byla mi donesená Pepsi,tak aspon vidíš jak můj chlap poslouchá ![]()
Koukám na TV a říkali,že v zítřejší MLADÉ FRONTĚ DNES bude příloha TĚHOTENSTVÍ. Tak ráno beru útokem trafiku, teda spíš mužíšek,já budu spinkat ![]()
Ahojky holky…tak jakse vám dneska vede?…já jsem celkem v pohodě
…už jde na mě ta pozitivní nálada jara
.....jen doufám žš už to tak zůstane…bylo by to fajn
Jinak Simi…nic si z toho nedělej na mě už taky v práci zkoušeli kulišárny ale to zatím pracuju
…tak uvidíme co bude dál… ![]()
Jinak co se týče mimibazaru taky už jsem si tam pár věcí koupila.....ale spíše využívám mimiaukci ![]()
Ahoj holky,myslela jsem,že se přihlásím až zítra,ale ten můj odjel do práce,tak jsem na chvilku zaskočila.Holky,poraďte…chtěla jsem si udělat ještě metříky pro dcerky,ale vejde se tam jen jeden metřík.V podpisu mi to pak ukazuje,že je tam málo místo.No nevím,třeba tam nemůžou být najednou tři metříky
![]()
Večer jedu ještě na noční,ale už teď z toho mám vítr,jsem úplně mrtvá.Tak hezký den ![]()
My jsme včera byli na úžasné jarní procházce ve Hvězdě. pejsek byl nadšenej, lítal a aportoval jak smyslů zbavenej a já jsem vymýšlela plány na nějaký delší výlet. Po návratů domů (plná velkých plánů), jsem upadla do postele a nemohla se vzkřísit
Prej - větší výlet
ať žijou velký oči těhulek!
Dnes první pokus na mimiaukci. Tak uvidíme…
jeeee markos…ty semáš já by jsem taky moc ráda někam vyrazila ale bohužel mi to čas nedovoluje
…buď jsem od rána do večera v práci a nebo je přítel v práci a když se náhodou sejdeme doma oba tak makáme na baráku ,protože ho musíme dát do kupy pro mimi.....děsnej kolotoč
Ahoj holky!
Jdu Vás pozdravit, nemám dočteno, asi to teď nestihnu, Honzík si jen odskočil k babičce ![]()
Je mi hrozně mizerně, celý den je mi špatně a od včerejška se mi motá hlava, večer jsem rychleji vstala když začal Honzík plakat a sedla jsem na zadek a pět minut nemohla na nohy, jak se mi všechno motalo. Dneska se dopuju Colou, ale pořád se mi podlamujou kolena a občas mžitky před očima … asi mám nízký tlak.
Takže se povaluju, ani k PC nejdu, snažím se hodně spát.
Až mi bude líp, tak zase napíšu I.
KalinkaIvča :…jejda tak to odpočívej aby to s tebou ještě někde nešlehlo
.....já mám teda taky nízkej tlak ale zatím nemám nějaký velký problémy
…tak odpočívej a napiš pak jak ti je ![]()
te.ss píše:
Ahoj holky,myslela jsem,že se přihlásím až zítra,ale ten můj odjel do práce,tak jsem na chvilku zaskočila.Holky,poraďte…chtěla jsem si udělat ještě metříky pro dcerky,ale vejde se tam jen jeden metřík.V podpisu mi to pak ukazuje,že je tam málo místo.No nevím,třeba tam nemůžou být najednou tři metříky![]()
![]()
Večer jedu ještě na noční,ale už teď z toho mám vítr,jsem úplně mrtvá.Tak hezký den
nemůžou, musíš požádat admina o vložení, oni na to mají právo, když je metřík dlouhý
Kalinko Ivčo,včera mi také nebylo dvakrát dobře.Odpoledne jsem ´šla před noční službou spát,ale bylo to pořád stejný.A v práci také hrůza.Ale kolegyně říkaly,že je nižší tlak,tak asi proto.Jsem na to taky dost citlivá.
Metříky se zadařily,vešly se tam všechny.Jdu se dospat. ![]()
Dobré ráno,
přeji všem krásný začátek týdne a blahopřeji k výsledkům kontrol z minulého týdne a všem co jdou na kontrolu tento týden držím palce. Všem kterým je špatně přeji ať je vám brzy líp.
Drobeček si chce malovat, tak se zatím loučím a mějte se všechny krásně.
Ahoj Luumu
tak ta dnešní MF nic moc, co? Okopírovala jsem si ty 2 strany, ale myslím, že bych o nic nepřišla…
Holky, vy nemáte žádné zážitky? Já teda jo, ale nechci sebestředně zahlcovat server. Tak třeba včera večer: běžela jsem do divadla, poněkud na poslední chvíli. V jedné ruce kabelku, ve druhé taštičku s kytkama v květináči pro mámu a přesně před kavárnou Slavia (že je to nóbl podnik s hodně velkýma výlohama vědí i mimopražské
) se mi kompletně rozeply kalhoty. Nejen zip, ale i knoflík. Tak jsem přemýšlela: buď přímo zde před výhledem ze Slavie odložím své tašky, začnu štrachat pod svým dlouhým kabátem a bude to trapné, nebo to risknu, poběžím dál a za rohem mi ty kalhoty spanou až ke kolenům. A protože i za rohem jsou okna se Slávie, bude to také trapné. Nakonec jsem doběhla až ke galerii Hollar. Jo a do divadla jsem vlítla v 18.58
Asi bych měla přehodnotit svůj šatník ![]()
Ahoj holky, tak mám dnes za sebou úspěšnou kontrolu, miminko je v pořádku, dokonce už mávalo ručkama. Velikost odpovídá týdnu, tak jsem šťastná. en kdyby ty nevolnosti už přešly. Na další kontrolu jdu za 3 týdny.
Markos: pobavila jsi mě.....
Ještě že ti ty kalhoty nespadly ![]()
Zari: Gratuluju!!!! Už mávalo ručkama? No teda:) Já jdu ve čtvrtek, tak doufám, že vše bude ok:)
Markos, já taky od té MFD čekala víc,ale aspon jsem si nalepila na starý kalendář ten těhotenský,aby mužíšek věděl jak na tom jsem,Mám tam i to posouvací okénko,tak se nemůže vymlouvat,že neví v kolikátém jsem týdnu
..... a s tím zážitkem jsi mě taky rozesmála.mě se jednou stalo něco podobného,ale se samodržícíma punčochama…při chůzi,když jsem byla ověčená taškama mi začali klouzat dolů ![]()
Zari, gratuluji k úspěšné kontrol ![]()
zari gratuluju ke kontrole,
ostatnim drzim palce
jo super zážitek s kalhotama marky.
![]()