Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1000
11.3.09 10:37

Kitty - když jsem objednaná na čas, tak nečekám, max. 5min. Ale tentokrát má Mudr tak plno, že žádné volné okénko nenašla (volno měla až koncem dubna).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
11.3.09 12:43

No já jsem tam v pátek taky pěkně trčela - ač jsem byla objednaná. A navíc mám pocit, že tam mezi pacientkama snad seje len nebo vaří kafe…? naštěstí jsem se omylem objednala k jiné doktorce, tak snad u té své čekat nebudu :-)

Právě jsem se vrátila ze zubní hygieny… o 1500lehčí. 1000 stála ta hygienistka a zbytek jsem pak nechala v lékárné za zubní karáčky a preventivně oscilococcinum. Fíha! Ale zuby jako by nebyly moje. Myslela jsem, že mám zubní kámen, ale byl to pigment. Všechno mi vyleštila, vyčistila a naučila kam s nití, jak a proč a kam s mezizubním kartáčkem a jakým. Snad to byly dobře investované peníze. Za opravu zubů jsem totiž už dala děsný tisíce.

Ivčo - to je úžasné, závidím!!! Já chci taky mimi se srdíčkem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.3.09 17:08

dobře investované určitě, já na to chodím taky, stojí to 700, teď na to doma trošku prdím. ještě jsem si koupila minule bělící pastu, ale co mi doporučila dentistka a je super. kafe se totiž vzdát nehodlám.
střídám s parodontaxem. hodně mi to na dásně pomáhá. teď mám jít v květnu, tak snad mě nebude bolet ta osma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.3.09 17:09

jedno mimi viz. foto, stáří odpovídá minus jeden den, takže 7+2, srdíčko bije :lol: :lol: :lol: :lol:

http://img01.ecards.cz/…719886_J.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.3.09 17:15

Markoš jdeš až 30/3 na KO, no to je šíleně dlouho, proč tak pozdě, neměli místo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
11.3.09 17:17

barulatko, jak jsi dopadla? kam vubec chodis? me taky v patek ceka mozna az 2hodinova anabaze..:(

vsem ostatnim gratuluju ke kontrolam :)
a renatice drzim palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
11.3.09 18:12

Ahooooj holky!

Nakonec jsem čekala jenom hodinku. Těhu potvrzené, je tam jedno mimiško a srdíčko bije o 106.Mudr mi hned vypsala i těhu průkazku a dostala jsem zase prenatal box se spoustou reklamních věcí pro mimi (půlku už zabavila Hanička). Po prohlídce jsme jeli utrácet do Takka - malé jsem koupila bundičku na jaro, sobě tuniku a manžel si vybral kaťata.

Vkládám i fotečku našeho druhého zlatíčka:
http://imb.lide.cz/…B0D30000.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.3.09 19:09

super gratulace Barulátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
11.3.09 20:51

Kitty - tobě taky :D Nejvíc mě pobavila Mudr, když říkala ať malou moc netahám. Ke všemu mám teď 10týdnů na to, abych malou odstavila od kojení - pak by to už prý mohlo miminku vadit, resp.vyvolat stahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
11.3.09 21:10

Ahoj holky,

Kitty, Báro , moc Vám gratuluju k úspěšným kontrolám a hlavně k srdíčkům!!!! To je dobře :lol:

Renatiko , teda mrzí mě, že se neraduješ s náma, ale naděje umírá poslední … držíme pěsti!

Čekání u dr . … u nás se většinou čeká, ale dr. mi za to stojí. Mají naobjednané pacienty + do toho berou akutka, takže je někdy skluz i hodinu a víc. Ale super sestřička která vede i gravidjogu, má UZ (nově 3D i 4D), dělají tam i křivku, tak se nemusí do porodky kde jsou čekačky hrozný, dr. je jako bonus mladý sympaťák :wink: (teď si tam teda přibral kolegu, už jsem měla tu čest a taky se zdá v poho … mi řekl, ať to těhotenství moc nezapíjím :lol: )

Báro, mi taky říkal ať se šetřím a netahám nic těžkýho .. no s tím dítkem to moc teda nejde, víme to všechny

Kitty , já myslela, že jsme těhu tak nastejno a ty máš takovej náskok :lol:

Markos , taky nechápu, že jdeš až tak dlouho 8O , to jdu mezitím já na další 25.3. …

Nevolnosti … stále, dneska jsem se málem poblila v Albertu, jak tam pečou ty kuřata, to byl masakr :-(
Jo a pleskám pátý přes devátý - třeba dneska jsem dala šopák a zajedla jsem ho rohlíkem s anglickou slaninou … v tu chvíli mi to chutnalo a pak zase :-( , už ani ta Cola mi nechutná :roll:
Tohle je za trest, ale co, to musím vydržet, aspoň, že Honzík byl dneska zlatíčko :huban:

Tak dobrou a pište! I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
11.3.09 21:43

ad kontrola u dr: řekla mi, že dřív než za 3 týdny to nemá cenu. No, jak jsem kdysi sala, chodila jsem k neskutečný kravce ale zdrhla jsem ke svělé doktorce na doporučení. byla jsem u ní ale jen jednou. Teď jsem se objednávala, měli nějaké technické problémy a nakonec to zvrtali a objednali mě k jiné osobě. Ještě že k ní nechodím. Promluvila asi 2 slova a chovala se jak leklá ryba. Řekla jsem jí, že jsem strašně nervózní kvůli tomu potratu, ale… vůbec mě neuklidnila.

Jsem pořád nervózní, že se cítím netěhotně. No ale doktorka by s tím stejně nic neudělala, kdyby se třeba vývoj zastavil. Tak si říkám: fajn a dík za každý den těhotenství…

Máte všechny krásný zrnění. Dutinky jak tunely z metra. Krása!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.3.09 07:54
Barulátko píše:
Kitty - tobě taky :D Nejvíc mě pobavila Mudr, když říkala ať malou moc netahám. Ke všemu mám teď 10týdnů na to, abych malou odstavila od kojení - pak by to už prý mohlo miminku vadit, resp.vyvolat stahy.

vidiš, já myslela, že to spíš odvápňuje a škodí tobě, než mimisovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.3.09 07:54
Barulátko píše:

vidiš, já myslela, že to spíš odvápňuje a škodí tobě, než mimisovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.3.09 07:56

Marky, tak si najdi jinou doktorku, které budeš věřit, já vím, že to je těžké, ale takováhle je divná. navíc by měla zkontrolovat srdeční činnost a zda mimi roste. dyť při kontrole jistě budeš aspoň 10tt. To se mi zdá už opravdu pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
12.3.09 08:20

Ahojte holky, tak včera byla kontrola v nemocnici tyden po hospitalizaci a jsem na nervy.
Srdíčko potvrzené, jenomže tenhle Dr. mi ríka vždať ja tam vidím jen jeden plod, ale víte co nech si to skontroluje váš obvodný gyn. ten má lepší oči, já už na to dobre nevidím.
Tak nevím co si mám myslet.
Holky co myslite múže to bejt i UTZ, že tam videl jen jedno? Protože v pondelí tam byli krásne videt 2 videla jsem ich i já, jenomže muj gyn. má 3D UTZ tak tam rozeznám všechno, ale včera v té nemocnici je uplne starý UTZ a tam sem já nevidela nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí