Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1819
6.3.09 12:10

holky já mám chuť na takovou poradnou tukovou bobmu, neco jako hamburger, Mc donalds, je mi až do plaču jakou chuť mám na to, jenom že nikde poblíž nic není.

Holky v kolikatém mesici se začne vystrkovat briško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
6.3.09 12:14
izabela12 píše:
ahojte holky, jste tu nektera která se vúbec necejtí tehotne? me nic nebolí, jenom prsa a jsem trochu víc unavená a jinak nic.
Mám z toho obavy jestli je vše v poradku.

Izi já to mám stejný jako ty.Jenomjedno dopoledne mi bylo špatně,že jsem to musela zaspat,ale jinak se těhotně taky moc necítím…trochu víc možná jím a mám citlivější nos na různý vůně.A někdy mě píchne ve vaječníkách…prsa taky trochu citlivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
6.3.09 12:17

asi ve dvanáctým týdnu,jsem se dočetla v knížce,ale to může být u každé jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
6.3.09 13:09
cmelda píše:
ahoj :) ja jen na skok,nejka nestiham..

izabelo, ja ten netehotnej pocit mela cely prvni tehotenstvi :) ted uz bohuzel ne :D

ad vitaminy - ja budu brat zase jen v prvnim trimestru babyplan a pak uz jen jod

markos, at je kontrola OK..

ad jidlo - tak jak u vas. nez to uvarim nebo koupim, tak me prejde chut. v predchozim tehu jsem cely leto jedla snad jen broskve, tak jsem zvedava, jak to bude ted…

já nektariny, na kila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
6.3.09 13:11

já netěhotnej pocit nemám, ale u Robika jsem měla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
6.3.09 13:11

u prvního to šlo pomaleji, teď už mám špek venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
6.3.09 14:03

já někde četla že bříško se začíná objevovat kolem 4 měsíce,ale u káždé maminy to je jinak,tak uvidíme kdo bude mít jako první fotečku bříška :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
6.3.09 15:31

Ahoj holky,
tak po nějaké době zase píši.Nevolnosti mě pěkně zmáhají.Už mám tři kila dole.Už jsem byla i v poradně,takže mi vzali tři ampule krve,změřili tlak a zvážili.Vše je v pořádku,rostem,tak jak máme.Jen fotečku nemám z ultrazvuku,bylo mě to blbí o ni říkat.
Už jsem i objednaná na genetiku do Olomouce.
Gynekoložka mi předepsala čípky proti nevolnostem ,tak trochu zabírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
6.3.09 15:33

jo a jinak mě se špek taky dere ven :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
6.3.09 16:17

mě se nedere…nic

Proč ti bylo blbý si říct o fotečku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
6.3.09 18:39

Helus, nic si z toho nedělej..já na tom blya stejně,když jsem šla za doktorem ve 4 týdnu těhotenství aby mi to potvrdil,tak jsem se taky styděla že chci fotečku kde je jen malinkatá tečka a když jsem mu to řekla,tak mi vynadal,že mi to tak dlouho trvalo,že jsem to měla říci hned…prcek v 4 týdnu měl 4.9 mm a o dva týdny později už měl 13 mm…povíš si příště neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
6.3.09 18:57

holky já jsem si nechala poslat DVD s porodem a jako bonus jsem dostal e-knihy o těhotenství, porodu a cvičení po porodu,tak jestli někderá nějakou tu e-knihu chcete,tak mi napišě SZ mail anebo ICQ a já vám jí pošlu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
6.3.09 19:16

holky já jsem si nechala poslat DVD s porodem a jako bonus jsem dostal e-knihy o těhotenství, porodu a cvičení po porodu,tak jestli někderá nějakou tu e-knihu chcete,tak mi napišě SZ mail anebo ICQ a já vám jí pošlu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
6.3.09 20:00
Helusa80 píše:
Ahoj holky,
tak po nějaké době zase píši.Nevolnosti mě pěkně zmáhají.Už mám tři kila dole.Už jsem byla i v poradně,takže mi vzali tři ampule krve,změřili tlak a zvážili.Vše je v pořádku,rostem,tak jak máme.Jen fotečku nemám z ultrazvuku,bylo mě to blbí o ni říkat.
Už jsem i objednaná na genetiku do Olomouce.
Gynekoložka mi předepsala čípky proti nevolnostem ,tak trochu zabírají.

jak jako blbý? tak se koukej naučit asertivnosti, v porodnici se to bude hodit.
já sice měla dobrý lidi, ale je taky dobrý aby věděli, že si nenecháš s… na hlavu
teď se nebudeš mít čím kochat ne? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
6.3.09 20:02

hele to mě baví, jak vymýšlej cvičení po porodu. Já bych jen chtěla vidět ženské, co na to mají po porodu čas. Já byla ráda, že ležím, všechno mě bolelo a do toho nám nešlo kojení, takže nějaké cvičení… mi bylo fuk. myslím, že tak tři měsíce po porodu už ok.
PA na kurzu nám říkala, že už můžeme začít cvičit svaly pánevního dna v porodnici..haha
já měla sešitý svěrač a to bych teda někoho chtěla vidět, jak ještě cvičí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital