Poradna duly
Jana Čurdová
Díky za rady, kitty , doktorce určitě zavolám, taky mě to napadlo, do tý doby si nic nevezmu ![]()
Jenny , hurá, že už vám jde internet, díky, že jsi polovila na té adrese, já tam ten lék nenašla. Soucítím s tebou, ale zatím je mi doma díky nevolnostem lépe než v práci, kde by kolegové měli nejapné poznámky nebo by jim rovnou všechno došlo a to zatím nechci
Jinak mi ale kolektiv chybí, to se přiznám
Doufám, že už tě v tom dlouho nenechám ![]()
Nákupů těhotenského oblečení se docela děsím, kvůli cenám. Musím to pořádně promyslet, co všechno opravdu nutně potřebuju, jsem normálně na oblečení docela ujetá
Zpočátku taky určitě v:,–(ím na větší velikosti, zatím naštěstí ještě všechno oblíknu ![]()
ahoj holčiny!
Taky občas závidím prvotěhulkám, jak můžou odpočívat. Ale naštěstí se hodně postará i manžel - je šikovnej. Konečně jsem začala brát nějaké vitamíny a mám pocit, že už nebývám tak unavená - je to možné?
A co se týče těhu oblečení - minulé těhu jsem nosila manžovi trička a kalhoty mám dvoje. Ráda bych si pořídila tříčtvrťáky, ale v obchodech ceny teda hrůza - mimibazar to jistí
Včera jsem si v Takku koupila tuniku (tu budu moci mít i později) a k tomu jsem dostala poukázku 30% slevu (platí to 11.3.). Dneska na plavání měli ty poukázky taky. Tak jsem si vzala 2
(pro každého člena rodiny jednu) a ve středu půjdeme utrácet ![]()
jo já koupila super 3/4 teda takové víc sportovní v hm, stály sice 800, ale myslím, že se mi to vyplatilo, nosila jsem je opravdu celé léto. jsou netěhu a pod břicho, v pase na gumu. podobné jsem viděla tuším v ca oranžové, už jsem myslela, že je koupím, ale nepotřebuju, tak počkám až zhubnu po porodu
![]()
holky můžu vás poprosit o hlasy do soutěže nejpes blesku…hlasuje se od zítra od 5 ráno a z každého PC se dá hlasovat jednou za hodinu…adresa je http://www.blesk.cz/nejpes?…
jinak se tady mějte krásně a já si jedu užívat 20 měsíční neteř a hory
tak at mám co dočítat ![]()
Dobré ránko!
Simi - užij si hory a neteře. Ve 20m jsou děti roztomilé (mám jednu doma) a super opičky. Strašně rychle se učí, zvlášť blbiny. Fotka hafíka je super - ještě by mohla vyhrát něco vyluštěním té osmisměrky.
Kdo jde dneska na kontrolu, tak přejeme jen samé pěkné zprávy a už se na ně těšíme.
U nás prší
, tak asi budem s malou dopoledne doma a odpoledne uvidíme, co taťka vymyslí ![]()
Ahojte holky tak jak se cejtíme, me se začína žaloudek vznášet na vode, dneska jdeme na KO tak sna bude vše v poradku.
no ale někdy jsou to teda nervy, Robikovi je 15měsíců a někdy je to spíš na palici, než o roztomilosti, ale je fakt, že když se přijde pomazlit, tak je to krásný ![]()
tak mě už dva dny poporůstá osmička, tak si užívám, ještě stejná jako u Robika… snad to přejde a nebudu muset k zubaři
Kitty - teda zuby,to ti nezávidím - přeji ať se moudrák umoudří a přestane zlobit. Máš pravdu, že někdy je to se šprčkama na palici, ale rychle se na to zapomíná.
Izy - doufám, že budeš mít pro nás dobré zprávy.
Mně už začínají nevolnosti trošku odcházet - teda spíš se neozývají tak často a tak intenzivně. A konečně se mi zlepšila pleť - je bez pupínků a čistá. Dneska jsem se dozvěděla, že i sousedka čekám v říjnu mimi - tak jsem zvědavá, jestli se jim do třetice povedla holčička.
Ahojte holky, tak jsem se vrátila z KO, tak srdíčka ješte nejsou, ale jsou tam 2 miminka, tak za týden na další KO.
Izi to je krasny.....tak dlouho jsi čekala a ted dvojčatka.....krasna zpravička.....pfuj pfuj at je i dal všechno v poradku.
Me čeka zitra kontrola.....doufam,že bude všechno ok
izabela12 píše:
Ahojte holky, tak jsem se vrátila z KO, tak srdíčka ješte nejsou, ale jsou tam 2 miminka, tak za týden na další KO.
teda Izi, gratuluju ke dvěma mimísům, i když mě teda i jedno bude stačit ![]()
Izi, gratulace k dvojkam
budes to mit zjedne vody nacisto, jak se rika ![]()
renatiko, taky drzim palce na zitra ![]()
ja jdu na kontrolu v patek, to uz snad bude videt srdicko a doufam,zze tam bude jen jedno ![]()