Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
856
13.3.09 09:51

Kitty bydlíme ve Stodůlkách u metra Hůrka. Ale nebráním se tomu vyrazit kamkoliv, když je to na metru, tím líp. Jenom asi až budu víc v pohodě, teď to prostě není dobrý. Ani špatný, ani dobrý… :-D

Markos , co Ty? Nejsi taky někde tady poblíž? Taky můžeme někdy vyrazit ven…

Snad už bude jaro…

Holky, jak to cítíte na kalhotách? Já jsem ještě nic nepřibrala (ťuky ťuk), ale asi to bude tím, že vstávám k Ellince asi 1000× za noc!!! Ale na kalhotách to začíná být patrné. Oblíknu je, ale jsou mi tak nějak „jinak“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
13.3.09 10:08

Já bydlím na úpatí Strahova. Jsem klidně pro setkání a můžu kamkoliv zajet. Pracuju v Celetné.

I když takový jarní Petřín… to také není špatné, že?

Do kalhot se zatím vejdu. Spíš nezvládám normálně jíst než že bych přibývala. Ale musela jsem dnes ráno vyřadit jedno trička. Najednou se ukázalo jako nepřijatelně krátké :lol:

Máte nějakou zkušenost s mimibazarem? Párkrát jsem se tam koukla a působí to občas dost lákavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
13.3.09 10:48

mimibazar docela využívám. Jak na koupi, tak na prodej. A mám jenom dobrou zkušenost. Třeba jsme koupili Ellince starou autosedačku Maxi Cosi Priory za 980,– a jiná paní na MMB šije nové potahy. Tak máme místo 5 tis. a více, krásnou novou autosedačku za 2,5 tis. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
13.3.09 11:14

Koukám, že budu potřebovat poučení od zdatných mamin. Autosedačka za 2500 je láce? No nazdar, to nás čekaj výdaje!

Pokud o vložení obrázku. nejde o obsah ale o princip. Povede se mi to?

http://emimino.cz/…_voda2~0.jpg

Jů jů jů!!! :lol: :lol: tak to mám radost. Takže, kitty, zřejmě tě nebudu muset kvůli obrázkům otravovat. Máme doma prohlížeč Operu a v tom mi galerie vůbec nešla spravovat. jinak tohle je naše rodinka na vodě .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
13.3.09 12:40

A když už to tak hezky umím, tak si dovoluji trochu se povytáhnout. Tako jsme se myli v létě - vpravo je už naše nová ňu ňu koupelnička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
13.3.09 15:56

Ahoj holky, tal po dlouhé době se hlásím. Nešel nám doma net. Jsem v pořádku, první kontrola dopadla dopadla dobře, bylo vidět i srdíčko a na druhou jdu v pondělí. Je mi hrozně špatně, už třetí týden. Dole mám 7kg a nervy v prdeli, jak mě to už nebaví.
Doufám, že jste včechny v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
13.3.09 16:01

Jupí! Ráda tě zari zase vidím. Je mi líto, že ti je tak blbě, ale hlavně že jsi vlastně v pořádku a mimis taky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
13.3.09 16:51

:lol:Ahoj holky! Tak mě někdo poradil jak se dostat zpět do našeho drbacího fóra,ta která mě navedla,té moc děkuji.
Ještě musím vyluštit,jak se vkládá metřík.Jsem počítačový analfabet,hihihi.
Dnes jsem po noční,byla jsem oznámt už oficiálně těhotenství na „hradě“,přijali to nejdřív příjemně a pak se zděšením,že koho tam budou muset zase dohodit místo mě.Ještě dvě NS tento měsíc odsloužím a v dubnu už vybírám dovolenou a půjdu jen 4 krát v měsíci dubnu do práce.Už se strašně těším neb mě to nějak zmáhá.
Holky,cítíte některá co nosíte v bříšku? Jestli kluka nebo holku?I když to nemáte jasné z UZ?Já od začátku cítím,že v mém bříšku si lebedí Kubík.Když jsem čekala své holčičky,tak jsem to cítila též od začátku těhotenství a pak mě to jen dr. na UZ potvrdil.Včera jsem byla u své 81 leté babičky a ta mě to s kyvadýlkem uhádla také a mému chlapovi též.A když mě hádala i tenkrát,tak ji také vyšly holky.
Jo a také je to stop stav,pak už se o žádné pokoušet nebudeme,což jsem ráda,protože mě to bude rozhodně stačit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.3.09 17:51
markos píše:
Já bydlím na úpatí Strahova. Jsem klidně pro setkání a můžu kamkoliv zajet. Pracuju v Celetné.

I když takový jarní Petřín… to také není špatné, že?

Do kalhot se zatím vejdu. Spíš nezvládám normálně jíst než že bych přibývala. Ale musela jsem dnes ráno vyřadit jedno trička. Najednou se ukázalo jako nepřijatelně krátké :lol:

Máte nějakou zkušenost s mimibazarem? Párkrát jsem se tam koukla a působí to občas dost lákavě.

no jistě, nakupujeme prakticky jen tam. jo a veškerou výbavu pro mimi jsem pořídila na mimibazaru. i prodávám čeho se potřebuju zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
13.3.09 17:55

te.ss , to chápu, že vám to bude stačit :lol: co čekáme nevím, ale necháme si to jistě říct.

markos super fotečky.

jinak s nakupováním na první mimi - mě se osvědčilo nakupovat cca od šestého měsíce každý měsíc něco, nebylo to tolik vidět, ale tipla bych to aspoň kolem 20tisíc bez těch velkých věcí jako kočár, autosedačka, postýlka. na emiminu jsou k dispozici někde seznamy výbavičky a podle toho jsem pořizovala plus info od kamarádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
13.3.09 20:52

Ahoj holky,

tak jsem si výlet ani neteř moc neužila…po cestě tam Tom chudák musel milionkrát stavět a na zpátečn cestě také tak..chudák…a na Rotavě mi taky moc vano nebylo,jsem celé dny proležela v posteli…Jeden den jsem se vypravila s Tomem a jeho mamkou do sousedního města koupit malé světřík a v krámě jsem sebou švihla o zem a když se pak zvedla tak jsem prý byla zelená :( takže z výletu jsem neměla nic a litovala že jsem nezůstala doma

jinak gratuluji ke kontrolám u doktorů a fotečkám

vítám novou nálezkyni

jdu odpočívat,tak ahoj zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.09 20:53

Ahoj holky, díky moc za vřelé přivítání… :D

Nemám ještě těhu potvrzené od doktora, protože měl tenhle týden dovolenou, ale jestli se těhotenství potvrdí a všechno bude v pořádku, určitě se stanu pravidelnou pisatelkou. Teda jestli mě z toho dřív neklepne, pořád mi totiž nějak nedochází, že k tomu mrňousovi co máme doma, budeme mít ještě jedno mimi 8O 8O 8O Zatím je mi dobře, takže kromě toho, že mě trochu pobolívá podbřišek si ani těhotenství nepřipouštím. Ale snášela jsem to dobře i poprvé, tak snad to bude dobrý.

Koukala jsem,že se tady řeší mimibazar - nedám na něj dopustit. Nevím, možná to někdo odsuzuje, ale já v podstatě malýmu někoupila ještě skoro nic novýho. Snad jen kočárek a fusak do kočárku, jinak všechno nakupuju tam. Párkrát jsem ustřelila, ale povětšinou jsou věci hezký, čistý a v pořádku. A docela jsem si poslední dobou oblíbila i mimiaukci. Tam se dají věci koupit ještě levněji.

No nic, půjdu do hajan, je fakt, že jsem teď daleko víc unavená, to by mohl být taky jeden z příznaků těhu že ???
Mějte hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
13.3.09 21:42

Ahoj,

koukám, jak se to tu rozjelo, najednou přes 40 stránek 8O , tak dnes celý den trochu pošmírovávám a dočítám :oops:
Můžu se taky přidat? :wink: Je mi 29 a doma už máme (taky) jedno prosinčátko - viz metr. Jinak všem gratuluju a věřím, že v říjnu tu budou samé šťastné a zdravé maminy a miminka :D

Na mmb nakupuju ráda, vlastně už téměř jen tam :oops: :lol:

tess , poprvé jsem měla docela jasný pocit, že to bude kluk - a vyšlo to. Teď si nejsem tak jistá, ale přikláním se spíš k holčičce. Ikdyž - neznamená to, že bych ji radši :) A říct si asi taky necháme - nevydržím to :twisted:

Simiki , 8O já nedočítala všechno, tak nejsem asi úplně v obraze :oops: , ale je Ti špatně z nízkého tlaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
13.3.09 22:27

ježiš Simčo , no to je síla.

Co se týče nákupů , ráda se nechám poučit poněvadž jsem v mimisvětě pole neorané a mám pocit, že budu muset všechno kupovat, protože nemám po kom dědit. teda leda po sobě. Máma to těch 30 schovává a asi před rokem to chtěla vyhodit. Celý ty leta mě ty krámy štvaly. Teď jsem je naštěstí zachránila.

Vrátila jsem se právě z mimořádně vydařeného divadla. Juj, po bylo povedené. Damáci šikovný!!! (já chodím do divadla asi 2× týdně, poslední dobou jsem byla docela zhnusená).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.3.09 08:11

já teda na mimibazaru nakupuju i nové věci, protože bodynka jsou dost jetá a když chci pro druhé mimi, tak rozhodně nové, Robik je stačí opotřebovat dost.

musím říct, že to dost šetří čas a peníze. když chci něco vidět s kámoškou to zkoukneme v krámě a objednáme na netu.

já zdědila pár věcí od kamarádek, ale některé byly už dost použité a některé chyběly, mám dost zásobu, abych pořád nemusela prát, Robik je prasátko :lol: :lol: :lol:

objednáváme i nový next, vyplatí se to, věci nejsou tak drahé a suprové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital