Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, holky,
už jsem tady dlouho nebyla, protože Ellinka je trošku nemocná, tak kolem ní běhám.
Už jsem taky - v pondělí - byla na prvním ultrazvuku. Miminko bylo na UZV o dva dny starší - rovných 8 týdnů. Paní MUDr. si koupila super nový velký ultrazvuk, takže bylo vidět náááádherně. Ale foto teda nemám. Včera jsem podle MS začala 9. týden - je hrozný, jak to letí, že?
Na UZV paní MUDr. objevila taky maličkatý hematom, ze kterého si prý nemám dělat, ale přece jen tam je… holt do toho třetího měsíce není nic jisté. Tak jdu po dvou týdnech znovu na KO. No snad už tam nebude a bude to dobrý…
Isabel, to bude tím ultrazvukem - já jsem taky viděla nádherný obrázek - celé miminko včetně základů prstíků, protože MUDr. má 3D a hlavně velký ultrazvuk. Takže bych to fakt nechala na Tvém gynekologovi a super technice
Jéééé, moc držím palce!!!
Izo, je to divný a znovu bych se objednala k tvému gyn a nechala to zkontrolovat. Spíš pro klid duše.
Před chvílí se mi podařilo dovolat se konečně na gyndu. Udělali ze mě hysterku (to možná jsem), že jestli mám blbej pocit, tak bych k nim mohla taky chodit každý druhý den. No zkrátka se mi nepodařilo se objednat na dřívější kontrolu ani se vnutit na testy krve, které by potvrdily, že HCG stoupá.
Brečím jak Amina, úplný hysterák. Tytam jsou nechutě, noční čůrání a změny na bradavkách. Aspoň ta labilita z této zprávy - tu můžu považovat za příznak těhotenství.
Holky, sorry za tenhle výlev. Ale každá kdo zažila nějaký ten špatný konec moc dobře ví, že ten strach se prostě odpárat nedá.
Ahojky holky......téda já pokaždý nestačím číst co jste vše napsali
…No jinak mě se včera udělalo poprvé špatně
…chytlo mě to ve městě takže docela sranda…jsem utíkala na veřejné wc kde po mě chtěli 5kč a málem jsem to nestihla
.....fakt sranda.....
Jinak vám gratuluji ke krásným zprávičkám..... ![]()
Markos :…jé mě je to líto…ale neboj se vše bude v pořádku neboj se
.....možná si to jen vsugerováváš a nebo máš tak moc hodné mimi že to na sobě ani nepocituješ neboj se…držím ti palečky a uvidíš že vše bude ok ![]()
Ahoj holky, v pondělí jsem objevila //, mohla bych se k vám ještě připojit ? Sice mi termín asi vyjde až na začátek listopadu, ale trochu jsem vás pročítala a zjistila jsem, že bych možná nebyla sama. Listopadovou diskuzi totiž ještě nikdo nezaložit a mně se do toho nechce…
Jinak tomu ještě nemůžu moc uvěřit že bych byla těhotná, doma totiž máme 7,5 měs. roštáka a takhle brzo jsem další mimčo neplánovala ![]()
Ahoj, vítáme tě!!!
listopad je založen, jmenuje se tuším Rodíme v listopadu, ale asi to tam moc nefrčí.
Díky Markos, jestli vám to neva, zůstnu u vás, vůbec jsem si toho listopadu nevšimla, ale tam se stejně nic neděje jak jsem se teď dívala ![]()
kopretinko jasně, že zůstaň tady, a´t máme s kým kecat
marky je mi to líto, tak možná je opravdu načase uvažovat ještě o změně dr.. Doktorka by tě měla uklidnit a ne vystrašit. Pokud máš zájem, dám kontakt na svojí. Nevím jestli bere, ale za pokus to stojí, mohla bys říct, že máš číslo i ode mě. Je sice rázná, ale milá a rozhodně nikoho nestraší.
chodím do Italské ulice
Kopretinka:.....ahojky klidně se k nám přidej
.....nakonec může být vše úplně jinak ![]()
jo a Megi jen tak pro info. Tady to taky ještě moc nefrčí, bo v prosinci 2007 máme cca 10stránek denně. ale pokec parádní
kitty25 :…no tééééda ale to určitě ty dotyčné nechodí do práce viď
…
…jiank to snad ani není možný ![]()
Krásné odpoledne!
vítám novou těhulinku Kopretinku a přeji pohodové těhu. Já mám termín až koncem října,ale stejně to vidím na listopad, takže tu nebudeš jediná ![]()
Markos - zkus si najít co nejdříve jinou Mudr. Zvlášť pokud jsi prodělala potrat, měla by si být víc hlídaná. Z přístupu té tvé mám akorát tak pocit, že tě bude spíš nervovat a vůbec se s tebou nebude mít chuť bavit. někteří by fakticky měli buď vrátit diplom nebo projít nějakým kurzem Jak se chovat k pacientům.
Izy - věř svému Gyndrovi a na toho z nemocnice se vyprdni. Po této zkušenosti bych asi přemýšlela, jestli v té nemocnici budu vůbec rodit.
Megi - no to víš, všechny si užívají dovolenou
Helušo - a ke komu jdeš na tu genetiku? Já se tam budu objednávat až na duben, tak jsem zvědavá, jestli už pan doktor pozná pohlaví. Jinak vybavení tam mají suprové, tak nezapomeň vzít i budoucího tatínka - honziš z toho byl nadšený, když viděl malou na tom velký ultrazvuku.
[quote:5018693382]marky je mi to líto, tak možná je opravdu načase uvažovat ještě o změně dr.. Doktorka by tě měla uklidnit a ne vystrašit. Pokud máš zájem, dám kontakt na svojí. Nevím jestli bere, ale za pokus to stojí, mohla bys říct, že máš číslo i ode mě. Je sice rázná, ale milá a rozhodně nikoho nestraší.
chodím do Italské uliceKitty - dík. Zauvažuju o tom, nemám jinak kam jít Je mi teda vrcholně blbý, že jsem k tý svý v září přestoupila. Myslím, že ona je OK, ale sestra naprosto neprůstřelná. Kamarádka má za sebou hodně hodně hodně hnusnej zážitek a tuhle si vyhledala jako nejkomunikativnější.
Nemyslím, že bych byla problémovej pacient. Přestupy jsou mi nepříjemný, ale ty nervy…