Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky!
Tak se hlásím po pár dnech, včera jsem byla na kontrolním UZ, mimi má 2.11 cm - takže proti Simi prcek
, odpovídá dneska 8+6, musím posunout metřík, pak ve 12 tt už definitivně ![]()
Jinak dobrý, akorát musím preventivně držet diabetickou dietu
, v těhu s Honzíkem jsem měla gestační diabetes a na konci píchala 4× denně inzulin, tak proto.
Simi , fotka krásná ![]()
Markos , už se Ti to do kontroly krátí
, koláčky krásný!
Holky, tak se opatrujte, já už zase večer byla volat do mísy, tak snad se to konečně uklidní.
Dobrou I.
Handah, už se těším i na tvojí fotečku..však se taky brzy dočkáš a uvidíš prcka jak se ti kroutí v bříšku ![]()
KalinkoIvčo, gratuluji k UZ..a to že jste menší než my,tak si z toho nic nedělejte,třeba nás brzy doženete a nebo předběhnete ![]()
všechny ostatní zdravím a přejeme dobrou noc ![]()
Ahoj holky,
jsem tu dlouho nebyla,měla jsem rozbytej počítač.
Byla jsem v úterý na kontrole o dva dny dřív.Jsem začala trochu krvácet a tak mě to vyděsilo.Ale dr.se díval UTZ,a je všechno v pohodě,i jsem viděla jak se hýbe.Velikost máme 8+6.Ale nwm,co to přesně znamená.Já se tak bála,že to špatně dopadne,že jsem si ani neřekla o fotku.Ale 7.dubna jdu zase na kontrolu,tak si o ni řeknu.
Čau holky, tak jsem před zrcadlem nešťastně koukala, jak se mi řasej špeky, které se mi nedaří zakrýt žádným tričkem. Naštěstí se mi podařilo koupit jedno elastické xl a dokonce hezké a dostatečně dlouhé. Mám z něj takovou radost, že ho snad vyfotím.
Taky mám zamluvenej kočárek! Náhodička. KOlegyně v práci se právě vrátila z matřeské a jiné kolegyni nabízela kočárek, pokud ho nechce, že ho prý prodá. Jenže adeptka neměla zájem, prochází právě pokusama o umělé oplodnění a je dost stresovaná. Tak jsem se k ní přitočila, a´t neprodává, že si ho v V BUDOUCNU ráda koupím. Je to trojkombinace, víc uvidím, až to o sobě zveřejním.
Judit, a to krvácení se už zastavilo? Doufám že jo!!!! Hlavně, že jste v pořádku.
Kalinko, ale ten intimní vztah s mísou by už mohl skončit, ne? ![]()
no včera a dneska ráno to trochu zlobilo,ale beru utrogestan,tak snad…
Judit, a jak ten Utrogestan snášíš? Já jsem snědla za svůj život jedinou tabletku a spala jsem jak šípková…
Právě jsem vyřešila jednu děsnou starost.
jak říct své kolegyni zmučené snažitelce, co jde zítra na KET o svém těhu. Zeptaly se mě na to samy. Tak jsem jim odpověděla. Uf, a mám to z krku. Že prý to poznaly, že jsem hrozně veselá. Tož tak
(tako jsem veselá)
no já ho beru skoro o začátku těhu(3×denně),protože jsem byla na umělým.Ale já si ho zavádím.Jako unavená jsem,ale nwm jestly je to z těhu,nebo z toho utrogestanu.Prej ho budu brát do 13TT.
A jak ta kolegyně co jde na KET reagovala?Nebyla smutná?
Ahoj holky,všechny zdravím…teď jsem přijela z kontoly.Všechno v pořádku,to maličké je 45 mm dlouhé.Už mám konečně průkazku,tak si připadám tak nějak „plnohodnotně“
Duphaston už nemusím brát,jen těhu vitamíny.10.4. jdu na screening.TP odpovídá 17.10.09 ![]()
Ještě jsem zapomněla…tlak jsem měla 100/60 není to nějak málo? ![]()
Tess , to je úžasný.
Judit , no smutná byla. Ale čekala jsem to horší. Mě to ale stresovalo už nějakou dobu, protože mi bylo jasný, že to musí časem ven. Dokonce jsem se ptala tady na emiminu, co by mi poradily baby v podobné situaci. Tak jsem jednala podle toho. Oznámit to suše, nejásat, neuklidňovat (však se taky dočkáš), hlavně se v tom nepatlat a opustit téma a hlavně nedopustit, aby se to dozvěděla jinýma cestama. Nepřipadá mi strategický, oznámit jí to přesně před KET, ale pokud by jí nevyšel, bylo by to ještě horší. A pak už bych byla v 12.týdnu a to už by fakt nešlo. Takhle to nebylo v mý režii. Ony se zeptaly a já jim přece nebudu lhát, ne?
Ahojky,
dovařuju oběd a nakukuju…gratuluju k úspěšným kontrolám, že jich tu je ![]()
tess , já mívám taky nižší, lepší než vyšší ![]()
Nějak mě dnes pobolívá břicho a motá hlava, ani se mi nechce do práce ![]()
Já už se tak těším na jaro, tohle období je jakési deprimující ![]()
markos , tak super, že máš oznámení za sebou
, musí to být nepříjemné pro obě strany.
Ahojky..tak jsem se probudila a nikde nikdo..tedy kecám..v posteli jem měla ústřední topení-psa
..chlap mi někam zmizel,ale to nevadí,já mám vařeno od včera-játrovou omáčku…já doma normálně nevařím,vaří Tom,ale on játrovou omáčku neumí a já jo a oblizoval se ještě večer ![]()
Judit, hlavně,že je všechno v pořádku..a to 8+6 znamenná,že jsi v 8 týdnu + 6 dní, teda dneska už 7 dní
A fotečky se dočkáš,7.4. je a chvíli
.jo koukala jsem na icq,že jsem asi musela nějak omylem smazat tvoje icq..promin
Markos, já včera koukala na tuniky v New Yorker…ne moc drahý a kolem bříška dost široký a pěkný…No vidíš jak jsi to vyřešila s tím kočárkem, šikovná holka ![]()
Tess, gratuluji k průkajdě a kontrole,která dopadla dobře
Holky,já mám pořád problém říci o svém těhu své vlastní mamce…předevčírem ji chytil žlučníkovej záchvat,ale k doktorovi nešla a trpěla doma a dělala hrdinku..já mám strach,že když jí to oznámím,že se jí ještě přitíží,ale na druhou stranu bysme jí možná tak dostali do nemocnice…táta mi radí at jí to povím co nejdřív,ale jak ![]()
Simčo a myslíš, že by s tím měla problém? Bude hodně překvapení nebo to nechce?
Teda já to mámě řekla hned (jinak by mě furt buzerovala a úkolovala), tchýni zatím ne. Včera mi máma udělala takovou hnusnou scénku, pořád nasazovala na mého muže. Bylo to hnusný, úplně mě to vystreslo a rozhodilo. Nakonec ona brečela, já jsem skoro brečela… Jó nebejvá to s maminkama snadný. A že bych se dočkala nějaké podpory, to opravdu nehrozí.
Ahoj těhulinky!
Všechny moc zdravím po delší době. Nejdříve jsem měla náladu pod psa (ach to počasí), tak jsem jen pročítala, ale nepsala. Teď jsem od středy u našich, protože nám vyměňují okna. Už se tu pěkně začínám nudit a těším se domů, ale vypadá to, že se tam vrátím až v neděli
Moje máma je pro změnu u nás a se svojí známou se snaží to dát u nás trošku do kupy z toho nejhoršího svinstva - takovej jarní úklid jako budu mít letos já, jsem nikdy v životě neměla.
Všéééém moc gratuluji k super kontrolám
Je bezva číst takové zprávičky. Ani se nenadějeme a budeme si tu psát o prvních pohybech miminek
Nějak to teď letí rychleji
Simi - já bych to mamce řekla - přeci bude muset být fit až se mimišek narodí. Třeba tě máma mile překvapí svojí reakcí. Já se to té mé taky bála u prvního říct (přeci jen, kdo by chtěl být v 45 letech babičkou, že?) a její slova byla -že už bylo na čase ![]()
Barulátko (nejde mi se přihlásit)