Poradna duly
Jana Čurdová
http://i.stesti.cz/…ysuej786.jpg /> Holky zasímám fotečku našeho mimíska
,už máme 6,8 cm ![]()
Megi,to je krásná fotečka amimísek je nádhernej!!! ![]()
I kdybych fotku měla,stejně bych ji asi neuměla vložit,tak se budu kochat tím,co pošlete holky.Jsem také doma,včera jsem byla v práci.Zítra jsu také.Venku se dělá konečně krááásně…pročítala jsem příspěvečky za víkend a probíraly jste jména…Když to bude kluk,tak bych ráda Kubíka nebo Honzíka na památku mého zemřelého břášky-mého dvojčete,který zemřel hned po porodu a já to přežila.Jenomže můj bývalý partner byl také Honza a obávám se,že bych to tomu mému nevysvětlila,bojím se,že by mohl nesmyslně žárlit
Když to bude holčička,tak asi Aničku.
tess:…děkuju…taky jsem to neuměla sem dát ale mordovala jsem se s tím až se povedlo
![]()
Zjištuji,jaké dělám překlepy…fujjj.Musím to po sobě příště přečíst.Pro mě byl Megi horor vložit sem metříky,natož fotku.Tos ji vkládala z dvd placky nebo z fotky na papírku a pak jsi to musela oscenovat?Nebo z digitálu?
no já jsem ji naskenovala…ale musíš ji dát njdřív někam na internet a pak zadat adresu kde je… ![]()
Ahoj holky, tak hlásím, že nevolnosti pomalu odeznívají. Už třetí den je mi líp. Není to ještě úplně ono, ale je to rozhodně lepší, jsem už schopná fungovat.
Megi: fotečka je krásná
Zrovna jsem se poprvé pokoušela taky skenovat,ale nějak mi to nejde. Naskenovat to zvládnu, ale nevím pak co s tím.
Jinak teda, nemám vás vůbec dočtené, nevím co se tu dělo, doufám že jste všechny v pořádku a užíváte si těhotenství.
A jen dotaz, nechtěla byste některá tvořivá duše vytvořit nějakou tabulku, ať máme přehled?
Judit držím palce, mysli pozitivně a dopadne to dobře
super fotka mimíska /jsem zapomněla kdo jí vložil/
já jsem vdaná
tabulku vytvořila Judit
jinak Judit, mohla bys dát kdyžtak do podpisu, kde tabulku najdeme. díky
holky mě se ted ta tabulka nechce dělat,byla bych ráda,kdyby to někdo vzal za mě.už nwm,na které stránce byla.Já to vždycky zkopírovala a přidala k tomu nový údaje.
tak já tabulku zkusím vzít, ale info mi posílejte raději sz, protože nezaručuju, že si toho všimnu v textu.
Judit, pošli mi to na petra.petrusova@seznam.cz díky
judit:…jejda to jsem zvedava kdo se prihlasi ja to určitě nebudu pač jsem děsnej talent
![]()
Kitty na stánce 36 je poslední tabulka,tak to zkopíruj a přidej k tomu nový údaje.Tak jsem to aspon dělala já.
Ahoj holky, zdravím Vás tady. Sem tam si Vás pročítám, ale zatím jsem nepřispívala navštěvuji tady na emiminu ještě i jinou diskusi.
Taky jsme po dlouhé době a jednom neúspěšném těhu v očekávání a termín by měl být cca 3.10.09.
Jen jsem se chtěla zeptat. Ze začátku vaší diskuse tady chodila jistá IZABELA. Měla čekat dvojčátka. Nevíte holky jak to s ní vypadá?? Už se tu dlouho neobjevila a já nestíhám dočítat. Jen by mě to zajímalo. Moc jsem té holčině držela palečky ![]()