Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
30.3.09 11:57

http://i.stesti.cz/…ysuej786.jpg /> Holky zasímám fotečku našeho mimíska :D ,už máme 6,8 cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
30.3.09 12:55

:lol: Megi,to je krásná fotečka amimísek je nádhernej!!! :D
I kdybych fotku měla,stejně bych ji asi neuměla vložit,tak se budu kochat tím,co pošlete holky.Jsem také doma,včera jsem byla v práci.Zítra jsu také.Venku se dělá konečně krááásně…pročítala jsem příspěvečky za víkend a probíraly jste jména…Když to bude kluk,tak bych ráda Kubíka nebo Honzíka na památku mého zemřelého břášky-mého dvojčete,který zemřel hned po porodu a já to přežila.Jenomže můj bývalý partner byl také Honza a obávám se,že bych to tomu mému nevysvětlila,bojím se,že by mohl nesmyslně žárlit :oops: Když to bude holčička,tak asi Aničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
30.3.09 12:59

tess:…děkuju…taky jsem to neuměla sem dát ale mordovala jsem se s tím až se povedlo :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
30.3.09 13:33

:lol: Zjištuji,jaké dělám překlepy…fujjj.Musím to po sobě příště přečíst.Pro mě byl Megi horor vložit sem metříky,natož fotku.Tos ji vkládala z dvd placky nebo z fotky na papírku a pak jsi to musela oscenovat?Nebo z digitálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
30.3.09 13:46

no já jsem ji naskenovala…ale musíš ji dát njdřív někam na internet a pak zadat adresu kde je… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
30.3.09 14:47

Ahoj holky, tak hlásím, že nevolnosti pomalu odeznívají. Už třetí den je mi líp. Není to ještě úplně ono, ale je to rozhodně lepší, jsem už schopná fungovat.
Megi: fotečka je krásná

Zrovna jsem se poprvé pokoušela taky skenovat,ale nějak mi to nejde. Naskenovat to zvládnu, ale nevím pak co s tím.

Jinak teda, nemám vás vůbec dočtené, nevím co se tu dělo, doufám že jste všechny v pořádku a užíváte si těhotenství.

A jen dotaz, nechtěla byste některá tvořivá duše vytvořit nějakou tabulku, ať máme přehled?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
30.3.09 15:49

Judit držím palce, mysli pozitivně a dopadne to dobře

super fotka mimíska /jsem zapomněla kdo jí vložil/

já jsem vdaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
30.3.09 15:50

tabulku vytvořila Judit

jinak Judit, mohla bys dát kdyžtak do podpisu, kde tabulku najdeme. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
30.3.09 17:19

holky mě se ted ta tabulka nechce dělat,byla bych ráda,kdyby to někdo vzal za mě.už nwm,na které stránce byla.Já to vždycky zkopírovala a přidala k tomu nový údaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
30.3.09 17:50

tak já tabulku zkusím vzít, ale info mi posílejte raději sz, protože nezaručuju, že si toho všimnu v textu.

Judit, pošli mi to na petra.petrusova@seznam.cz díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
30.3.09 17:56

judit:…jejda to jsem zvedava kdo se prihlasi ja to určitě nebudu pač jsem děsnej talent :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
30.3.09 20:02

dyť už jsem se přihlásila ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
31.3.09 09:48

Kitty na stánce 36 je poslední tabulka,tak to zkopíruj a přidej k tomu nový údaje.Tak jsem to aspon dělala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
31.3.09 09:51

proč se mě zase nezobrazuje metřík????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
31.3.09 09:58

Ahoj holky, zdravím Vás tady. Sem tam si Vás pročítám, ale zatím jsem nepřispívala navštěvuji tady na emiminu ještě i jinou diskusi.
Taky jsme po dlouhé době a jednom neúspěšném těhu v očekávání a termín by měl být cca 3.10.09.
Jen jsem se chtěla zeptat. Ze začátku vaší diskuse tady chodila jistá IZABELA. Měla čekat dvojčátka. Nevíte holky jak to s ní vypadá?? Už se tu dlouho neobjevila a já nestíhám dočítat. Jen by mě to zajímalo. Moc jsem té holčině držela palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí