Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Peti,
Já jenom vím,že byla nějakej čas v nemocnici,pak se vrátila.napsala že je vše OK.Ale ted už dlouho jsem od ní nic nečetla,tak nevím.
No to jsem taky naposledy zaregistrovala, že jí jeden Dr. řekl, že tam vidí jen jedno mimi a druhý viděl 2. A pak už se myslím neozvala. Tak snad jsou v pořádku.
A taky se mi dneska vůbec neobjevuje metřík, copak se děje??
o Izabele nevím, neozvala se, je to divné.
tabulku nějak dodělám večer, pokud „někdo dovolí“
Ahojky holky…dneska je u nás vážně nádherně takhle už by to mohlo zůstat
…
Jinak holky včera jsem měla děsný křeče v podbřišku až do dnešního rána nemáte s tím někdo zkušenost?…dost mě to vylekalo ![]()
Ahoj holky, nakukovala jsem jen párkrát. Iza chodí hlavně k nám do diskuze snažilek. Strávily jsme tam spolu dost dlouhý čas, tak tam asi už i zůstaneme, ale samozřejmě rádi strávíme nějaký čas i s vámi, protože toho určitě máme hodně společného.
Iza je v poho, čeká dvojčátka a vše je jak má být, píšu to pro to, že jste se na to některá ptala, tak a´t nemáte obavy. Jinak všechny zdravím a doufám, že břišulda pěkně rostou.
Tak to je fajn, že se IZE daří dobře. Bála jsem se, že je něco špatně. Tak hlavně, že jsou v pořádku ![]()
Jo Pe´tu, myslím, že je moc š´tastná, čekala z nás všech nejdéle. Je to fajn holka, moc jí to přeju. Za to čekání má teď dvojnásobnou odměnu. ![]()
Ahoj, čekám taky říjňátko a vidím že tahle diskuze jede. Tak to je super
Ráda bych se k Vám připojila i když také navštěvuji jiné - ale uzavřené diskuze - prostě si ráda pokecám o těhu ![]()
Zatím jsem Vás nečetla, ale zkusím to prolítnout, ať jsem v obraze.
Mám už dva kluky - viz metr a toto je naše třetí mimi - hodně chtěné. ![]()
Jinak jsem na mateřské, ale jednou týdně chodím učit a taky podnikám, takže čas moc nemám - ale večery to jistí ![]()
Megi17 - nemáš mít náhodou termín MS? Tehdy bolí bříško a můžeš mít i křeče - na to mne upozornil gynekolog. Dávej na sebe pozor.
Ahoj Ali, tak to jsme na tom podobně, já mám doma zase dvě,holky.Třetí mimi jsme taky moc chtěli, zadařilo se až po dvaceti měsících. Jinak já ještě pracuju, jsem dětská sestřička, tak si ty mimča užívám každý den. Tento týden mám dovču, tak mám čas i na mailíky.
![]()
Tichule, takže nejsem sama s třetím
Jak staré máš holky?
Jak dlouho plánuješ pracovat?
Nám se zadařilo napoprvé, nečekala jsem to, tak jsem z toho byla dost paf
A když jsem se z toho vzpamatovala, tak zas se strachuju, aby bylo vše ok…to je pořád něco.
Ali, no já už mám holky veliké. Starší je 15 a mladší 10. Strach mám taky, ale na to člověk asi nesmí myslet, jinak by do toho nemohl jít. Pracovat už asi budu jenom v dubnu, protože kolegyňka co nastoupí místo mě, dost nutně potřebuje práci na plný úvazek. Teď, když jsem v pracovním procesu překonala všechny ty nevolnosti v prvních třech měsících, tak myslím, že už bych v pohodě zvládla pracovat až do konce, ala na druhou stranu, rodina se těší, že bude maminka doma, tak si určitě zvyknu. Ty máš asi cipísky ještě malé, že?
Však já vím, že by se člověk neměl strachovat, ale někdy to jinak nejde.
Nevolnosti jsem překonávala naštěstí doma a šlo to, sice mi bylo někdy strašně, ale žiju ![]()
Já mám staršího syna - je mu 8, chodí do 2.třídy a je moc hodný, už od začátku to bylo ideální dítě.
Mladšímu jsou 2 a něco, tak je to prcek se vším všudy
Nenudím se s ním
Pořád něco děláme a podnikáme, je to sranda ![]()
Jsem zvědavá, co to bude - to naše třetí ![]()
Alinka:.....mov tě tu vítám
.....téda dva kluky tak to aby se zadařila holčička viď
.....já čekám první mimi ale moc se těším
…jinak jsem měla mít MS těď 28 tak to by možná mohlo být od toho.....raději se na to zítra zeptám ještě doktorky ale alespoň jsi mě uklidnila ![]()
Megi17, opravdu si myslím, že to bude tím termínem MS. Ale pro klid duše se zeptej dr.
Jo a dva kluky - pokaždé to měla být holka a vždy se ve 20 tt na UTZ vyklubal kluk. Aspoň je sranda
Holku bych brala, ale klučík by byl asi lepší do party ![]()