Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
28.3.09 06:41

my už po velikonocích čekat nemůžeme, bo mám velké břicho a tak už by to nevydrželo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
28.3.09 08:42

Kitty, 6.45 a ty již zde? Jinak Záviš samozřejmě padl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
28.3.09 10:03

no to je normálka, si zvykneš, vstávali jsme dneska 6,05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
28.3.09 10:56

no KITTY, vy jste teda ranní ptáčata…mě Tom vzbudil dnes v půl osmé :evil: ,protože mi musel oznámit že jde pryč..jak kdyby mi to někdy říkal a já spím většinou nejmín do 10 ..málem jsem ho zabila

Včera jsem byla v bývalé práci pokecat,jedna je kamarádka je taky těhulka a taky bude rodit v říjnu,jsou ve 12 týdnu a měří 6,9 cm a už je to na ní pěkně vidět :wink: jsem ráda,že se jí to konečně povedlo, ikdyž mě přišla,že když to zjistila,že z toho moc nadšená není,ale ted už je..dokonce i nakupuje pro mimi,když jsem zjistila kde,tak jsem jí vynadala,mají tam přetažené ceny a poradila jsem jí něco jiného,levnějšího a přece stejně hezké,ale většinou hezší než mají v klokánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
28.3.09 13:48

Holky,když mluvíte o těch jménech,tak já jsem si vybrala Denisa a Daniel.V týdnu u nás byla švagrová,která je těhotná asi o měsíc dřív a já se jí ptala na jména,co chce dát .Aby jsme si nevybraly stejný a ona na to,že na kluka chce dát tky Daniel .Tak jsem z toho trochu mrzutá.Nemám ju moc v lásce a ted ještě tohle,ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
28.3.09 13:58

Ahoj,

markos , to jsem zvědavá, co vyberete za jméno, vypadá to, že střední proud to nebude :D :D

Judito , a stýkáte se se švagrovou hodně? Bydlíte blízko sebe? Pokud jste pro Daniela fakt rozhodlí, že to je to „ono“, tak bych ho dala. A pokud se to švagrové nelíbí, ať si dá jiné 8) :wink:

U nás to vypadá Matouš nebo Vít, u případné holčičky asi Šárka. Původně se mi strašně líbila Nela, ale nějak mám pocit, že se to k tomu miminu, co mi roste v břiše, vůbec nehodí :)

S prozrazením taky netuším, kdy to řekneme, ideálně bych chtěla až po 22. dubnu, to už bych mohla mít po triplech, a navíc nejspíš „praskne“, že jsme nedorazili s Honzíkem na zápis do školky. No, uvidím, podle manžela je to na mě už dost vidět, že by to poznal, i kdyby mě neznal. Ale mám jeden šikovný svetr… :lol:

Jo, holky, vede tu někdo Seznámek? A máme fotogalerku nebo ne? Říkala jsem si, že bych hodila foto břicha, ale asi není kam, co? Přes rajče neumím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
28.3.09 15:06

galerku asi tuším nemáme, seznam vede Judit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
28.3.09 15:07

se jménem bych počkala, dyť švagrová rodí dřív tak uvidíš, třeba bude mít opačné pohlaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
29.3.09 08:24

Holky, já nepotřebuju být se jménem extravagantní. To je jen únikový manévr. Mě se líbí obyčejná jména, ale vždycky to nějak nevyjde.

Vždy jsem si představovala, že budu mít Kryštofa. Jenže kamarád má syna toho jména a když vidím, že se mu říká Kryštůfku… je to dlouhý a k odrostlýmu dítěti už to moc neštimuje. Nebo David - to samý. Když chci 19ti letýmu kámošovi říct nějak hezky, tak Davídku - ale to je jak pro kojence.

Vít - to se mi líbí! Ale taky mi připadá, že to najednou k mému mimi nějak neštimuje.

Martin se mi líbí. Ale když toho jména máme v domě takového vola, co nám hrozně házel klacky pod nohy, téměř otevřený boj. A navíc má ještě syna toho jména.

Ondřej - manželův mrtvej kamarád, co se zabil o maturitním večírku přímo před jeho chalupou… a takto pokračujem :wink:

Ale my to nějak vymyslíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
29.3.09 08:25
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
29.3.09 13:02

Ahoj,

tady prší a prší :? Odpoledne jedeme k našim, tak aspoň nějaká zábava. Doufám, že bude mít babi něco napečeno, když už já jsem líná něco dělat :oops:

markos , no, právě, když se vytřídí ta jména, ve kterých známe určité lidi s určitýma vlastnostma :twisted: , tak toho zas tak moc nezbyde :lol: Na oslovování Kryštof jsem dokonce někde viděla diskuzi, tuším, že na Baby-café a padly tam docela dobré varianty :wink:
Zkuste projít kalendář, občas člověk narazí na jméno, o kterém nemá tušení, času je dost :)

Nemám napsat adminovi o založení fotogalerie Říjen 2009, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
29.3.09 13:09

Hele, tady jsou nějaké inspirace o jménech :wink: :
 http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
29.3.09 21:08

já myslím, že si zdrobněliny každý vymyslí sám. já teda zrovna nejsem člověk na tohle ujetý a přesto říkám Robikovi od narození pořád jinak. Teď momentálně frčí Robik stále, Robinek, Binka, Binečka a Binýsek.

a funguje všechno :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
30.3.09 10:21

Ahojky holky,tak je tu zase pondělí a já jsemzase sama,protože manžel je v práci!Tak mě napadá,kolik je nás tady vdaných?
Holky,včera ráno jsem začala dost silně krvácet,tak jsem se tak vyděsila,jely jsme na pohotovost do Brna,měla jsem fakt fedry.už jsem si představovala,že o mimi přijdu.Byla tam mladá doktorka,tak se na mě podívala a bylo všechno v pořádku,tak nwm,co by to mohlo být.Prej se to tak někdy stává,ale stejně se bojím…jsem nikdy taková sračka nebyla,až ted.Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
30.3.09 11:55

Ahojky holky…dlouho jsem se neozvala ale mela jsem moc práce…koukám že tu probíráte jména mi máme jasno buď Janička a nebo Adámek :D .....
Jinak Simi:…o se týče oznámení mamče tak já jsem měla podobný problém s babičkou a nakonec jsme to oznámili s fotečkou z ultrazvuku a babi to vzala super :D …počítala kolik už bude mít pravnoučátek :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí