Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
1.4.09 17:25

doplnila jsem nějaké info, na koho jsem zapomněla, písněte sz

oznamování dobré, ale většinou to všichni vzali vážné, tak mě zklamali, že to nebyl jako moc apríl, ale dobrý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
1.4.09 18:05

:lol: Holky,já zase otravuju.Zapomněla jsem dodat do seznamu,že TP mám 17.10.09 a KO 10.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
1.4.09 18:29

Kitty, no já myslím, že ti staroušci na ten apríl asi moc nejsou. No a je hezké, že to apríl nebyl. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
1.4.09 19:12

Halo, je tu někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
1.4.09 19:13

to jo… ale mohli se trošku nachytat ne? :lol: se nechytli ani kamarádi :(

holky ještě musím napsat, že marky je mi moc líto, ale její doktorce bych vynadala na entou, protože pořád odkládala tu kontrolu a zbytečně jí dala naději. To je hrozné. Kdyby tam šla už před třemi týdny, tak by to psychicky i fyzicky bylo lepší. Kráva jedna. Sorry, za výlev, ale musela jsem to napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
1.4.09 19:44

Jo Kitty, někdy je to s těmi doktory těžké a je fakt, že když už to má dopadnout špatně, tak je lepší, když to člověk ví co nejdříve, a´t se s tím může nějak vypořádat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
1.4.09 20:15

dlouho jsem tu nebyla a zrovna tak smutny zpravy :(

markos, je mi to moc lito. preju, at to dalsi uz vyjde aposilam stesticko…

kitty, pls do tabulky ke mne -vdana, kontrola 17.4.

pristi tyden me ceka screening, tak snad bude vsechno ok. ted jsme si docela „uzivali“doma, na me neco lezlo,manza byl na hromade a malej do toho od ctvrtka teploty 39,5 a neklesaly ani pres ATB. takze docela zahul. ale uz jsme snad celkem ok :)

simi, je to smutny, takova reakce, ale snaz se na to nemyslet a uzivat si tehotenstvi :) dalsi uz nebudes mit cas si tolik uzivat :lol:

ad vek - mne je 32 aprijdu si tak nejak normalni…sice se mnou v porodce lezela kocena, co v 21 cekala druhy planovany dite, ale byla tam malem vyjimka, vetsina nas tam byla urcite pres 30.

nevolnosti uz odeznely, to tehotenstvi mi jen obcas pripomene jednak pichani v podbrisku a druhak ditko,kdyz prese mne preleza a trefi se na bricho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
1.4.09 20:29

Jméno/věk/bydliště/děti/vdaná/svobodná/TP/KO

Simiki - Simona / 21 let / Most / děti zatím nemá / / svobodná / TP 1.10. / KO 25.4. tichule - Gábina /36 let/Ostrava/Deniska 15/Terezka 10/vdaná/TP 1.10./KO 7.4 Megi17 - Lenka / 22let / Nejdek / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO 23.4., 6.5. Helusa80 - - Helena / 28let / Prostějov / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO Handah - Hanka / 29 let / Olomoucko / Honzík 12.12.2006 / vdaná / TP 13.10. / KO 16.4. jenny.fields - / 32 let / Kladno / děti zatímnemá / / vdaná / TP 14.10. / KO 15.4. Alla - Alena / / Praha / Terezka / 19.12.07 / / TP 17.10. / KO cmelda - Šárka / let / / Gabriel / 01/08 / vdaná / TP 18.10. / KO 17.4. Judita74 - Jitka / 34 let / / / / / TP 18.10. / KO 7.4. zari - Martina / 30 let / Uherský Brod / Nelinka /2roky / vdaná / TP 18.10. / KO 9.4. Luumu - / 31 let / Praha / Barunka 15.11.2007 / svobodná / TP 22.10. / KO 14.4. a 15.4. kitty25 - Petra / 31 let / Praha 8 / Robin / 9.12.2007/ vdaná / TP 24.10. / KO 15.4. Barulátko - Bára / 26 let / Olomouc / Hanička / 28.6.2007 / / TP 28.10. / KO 10. a 15.4. KalinkaIvča - Ivana / 27 let / Jihlava / Honzík / vdaná / TP 30.10. / KO 23.4. cacorka - / 25 let / / Patrik / 8.3.2007 / svobodná / TP / KO te.ss - / 34let / / 2dcery / 10+8let / TP / KO Ivisek -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
1.4.09 20:30

cmeldo ty teploty jsou u bobíků hrozné, my jsme naposledy se zoubkama proleželi tři dny a to Robik skoro pořád spinkal. No hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
1.4.09 21:03

Ahoj holky!

Tak Vás jdu zase po delší době pozdravit, stále je mi dost blbě, tak spíš polehávám, od pátku u nás nebyl zapnutý počítač, což je asi rekord :oops: :wink:

Markos, moc mě mrzí co jsem se dočetla, držím pěsti - do třetice už to určitě vyjde! Přeju Ti ať jsi brzy fit … jo, přijď se pak pochlubit, budeme na Tebe myslet a držet pěsti.

Simi , teda reakce Tvé mamky je fakt otřesná, mrzí mě jaký máš s mamkou vztah. Chápu, že Tě to vzalo, ale zkus se nad to povznést, raduj se s lidmi kteří o to stojí, a že jich je … třeba i my tady … a těš se na mimi a nenech si to kazit.

KOukala jsem, že jste řešily jména … u nás zatím klid, tatínek nechce nic řešit, dokud nebude vědět pohlaví :roll: ale bude to boj … Jan je jediné jméno na kterém jsme se shodli, ale druhé dítko se holt bude muset jmenovat jinak :D

Tak se všechny opatrujte, kdo máte okolo sebe nějaké marody, tak ať je všem líp .....

Kitty , písnu sz s údajema do tabulky, díky

Dobrou I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
1.4.09 22:18

Ahojky holčiny…
Kitty:…prosím o změnu v tabulce jsem Lenka :wink: ..a ne Dáša…jinak jsem svobodná a termín kontroly mám 23.4.krev a 6.5.poradna :wink: …díky moc
Simi…:…z mamči si nic nedělej ono ji to přejde a potom ji to bude mrzet…jsi mladá tak to tak bere …vlastně jsem tu mi 2 nejmladší :wink: …ale neboj přejde ji to
Markos:…moc mě to mrzí a tu tvojí doktorku byy jsem vážně zabila…sakra moc jsem ti to přála :cry: .....přeju štěstíčko ať se další vydaří a vše je ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
1.4.09 22:22

tabulka opravena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
1.4.09 23:29

Ahojky,

tak mně je dnes dost blbě, zase nevolnosti…

Markos - je mi to moc líto :( Taky jsem si to prožila, bolí to, ale dívej se dopředu, určitě se Vám poštěstí!

Ad věk - no tak abyste nebyly smutné - mně je 35 :lol: První dítě jsem čekala ve 26 a cítila jsem se jako dvacítka. Jsem vůbec nějak „posunutá“ :lol: - teprve u druhého dítěte jsem si připadala zralá žena - bylo mi 32. Takže teď je ideální věk na to naše třetí :lol:

Vadí mi číslo 35 :roll: - ale absolutně se tak necítím a jsem ráda, že mně jiní berou za mladší :lol:

Údaje do tabulky doplním až po příští KO, mám ji v pondělí a pak ve středu screening, takže - jsem prostě opatrná… Vím, že bych to takhle neměla, ale holt tak to cítím.

Barulátko, Handah - jo, jo, přesouváme se, tady to prostě žije :wink:

Zítra jdu do práce, tak mizím…pa a mějte krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
2.4.09 09:27

Krásné ráno holky, u nás je dnes nádherně, tak mám hned spoustu elánu. Ali, no mě těch 35, za pár dní 36, nijak nevadí. :wink: Spousta lidí si myslí, že jsem o dost mladší a sranda vždycky je, když mě potkají s mojí 15-ti letou dcerou, tak to jsou z toho lehce zmatení. :wink: :lol: Kitty, no nemáš to s nmi a s tabulkou vážně jednoduché. :wink: :lol: Jinak k těm jménům, jak tu někdo psal. U nás se od začátku mimču říkalo „PŘÍŠERA“, protože když holky viděly, jak mimčo v prvních týdnech vypadá, tak to tak prostě vypustily. Chudák mimi, ještě se ani nenarodilo a už mu říkáme takhle. :wink: Jinak tatínek mimču říká Daniel, tak to bude sranda, až tam bude ta třetí prcina. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
2.4.09 10:55

Holky, asi všechny pracujete, co? Já mám tento týden dovču, tak mám dost času, abych nakoukla i dopoledne. Příští týden, už budu zase v procesu, tak na vás budu mít čas už jen odpoledne, nebo večer. Občas se mi podaří nakuknout i v práci, ale většinou máme hodně pacientů, tak moc nastíhám. Zatím se mějte, běžím na oběd a do obchodu. PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí