Poradna duly
Jana Čurdová
doplnila jsem nějaké info, na koho jsem zapomněla, písněte sz
oznamování dobré, ale většinou to všichni vzali vážné, tak mě zklamali, že to nebyl jako moc apríl, ale dobrý
![]()
Holky,já zase otravuju.Zapomněla jsem dodat do seznamu,že TP mám 17.10.09 a KO 10.4.
Kitty, no já myslím, že ti staroušci na ten apríl asi moc nejsou. No a je hezké, že to apríl nebyl. ![]()
to jo… ale mohli se trošku nachytat ne?
se nechytli ani kamarádi ![]()
holky ještě musím napsat, že marky je mi moc líto, ale její doktorce bych vynadala na entou, protože pořád odkládala tu kontrolu a zbytečně jí dala naději. To je hrozné. Kdyby tam šla už před třemi týdny, tak by to psychicky i fyzicky bylo lepší. Kráva jedna. Sorry, za výlev, ale musela jsem to napsat.
Jo Kitty, někdy je to s těmi doktory těžké a je fakt, že když už to má dopadnout špatně, tak je lepší, když to člověk ví co nejdříve, a´t se s tím může nějak vypořádat. ![]()
dlouho jsem tu nebyla a zrovna tak smutny zpravy ![]()
markos, je mi to moc lito. preju, at to dalsi uz vyjde aposilam stesticko…
kitty, pls do tabulky ke mne -vdana, kontrola 17.4.
pristi tyden me ceka screening, tak snad bude vsechno ok. ted jsme si docela „uzivali“doma, na me neco lezlo,manza byl na hromade a malej do toho od ctvrtka teploty 39,5 a neklesaly ani pres ATB. takze docela zahul. ale uz jsme snad celkem ok ![]()
simi, je to smutny, takova reakce, ale snaz se na to nemyslet a uzivat si tehotenstvi
dalsi uz nebudes mit cas si tolik uzivat ![]()
ad vek - mne je 32 aprijdu si tak nejak normalni…sice se mnou v porodce lezela kocena, co v 21 cekala druhy planovany dite, ale byla tam malem vyjimka, vetsina nas tam byla urcite pres 30.
nevolnosti uz odeznely, to tehotenstvi mi jen obcas pripomene jednak pichani v podbrisku a druhak ditko,kdyz prese mne preleza a trefi se na bricho ![]()
Jméno/věk/bydliště/děti/vdaná/svobodná/TP/KO
Simiki - Simona / 21 let / Most / děti zatím nemá / / svobodná / TP 1.10. / KO 25.4. tichule - Gábina /36 let/Ostrava/Deniska 15/Terezka 10/vdaná/TP 1.10./KO 7.4 Megi17 - Lenka / 22let / Nejdek / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO 23.4., 6.5. Helusa80 - - Helena / 28let / Prostějov / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO Handah - Hanka / 29 let / Olomoucko / Honzík 12.12.2006 / vdaná / TP 13.10. / KO 16.4. jenny.fields - / 32 let / Kladno / děti zatímnemá / / vdaná / TP 14.10. / KO 15.4. Alla - Alena / / Praha / Terezka / 19.12.07 / / TP 17.10. / KO cmelda - Šárka / let / / Gabriel / 01/08 / vdaná / TP 18.10. / KO 17.4. Judita74 - Jitka / 34 let / / / / / TP 18.10. / KO 7.4. zari - Martina / 30 let / Uherský Brod / Nelinka /2roky / vdaná / TP 18.10. / KO 9.4. Luumu - / 31 let / Praha / Barunka 15.11.2007 / svobodná / TP 22.10. / KO 14.4. a 15.4. kitty25 - Petra / 31 let / Praha 8 / Robin / 9.12.2007/ vdaná / TP 24.10. / KO 15.4. Barulátko - Bára / 26 let / Olomouc / Hanička / 28.6.2007 / / TP 28.10. / KO 10. a 15.4. KalinkaIvča - Ivana / 27 let / Jihlava / Honzík / vdaná / TP 30.10. / KO 23.4. cacorka - / 25 let / / Patrik / 8.3.2007 / svobodná / TP / KO te.ss - / 34let / / 2dcery / 10+8let / TP / KO Ivisek -
cmeldo ty teploty jsou u bobíků hrozné, my jsme naposledy se zoubkama proleželi tři dny a to Robik skoro pořád spinkal. No hrůza
Ahoj holky!
Tak Vás jdu zase po delší době pozdravit, stále je mi dost blbě, tak spíš polehávám, od pátku u nás nebyl zapnutý počítač, což je asi rekord
![]()
Markos, moc mě mrzí co jsem se dočetla, držím pěsti - do třetice už to určitě vyjde! Přeju Ti ať jsi brzy fit … jo, přijď se pak pochlubit, budeme na Tebe myslet a držet pěsti.
Simi , teda reakce Tvé mamky je fakt otřesná, mrzí mě jaký máš s mamkou vztah. Chápu, že Tě to vzalo, ale zkus se nad to povznést, raduj se s lidmi kteří o to stojí, a že jich je … třeba i my tady … a těš se na mimi a nenech si to kazit.
KOukala jsem, že jste řešily jména … u nás zatím klid, tatínek nechce nic řešit, dokud nebude vědět pohlaví
ale bude to boj … Jan je jediné jméno na kterém jsme se shodli, ale druhé dítko se holt bude muset jmenovat jinak ![]()
Tak se všechny opatrujte, kdo máte okolo sebe nějaké marody, tak ať je všem líp .....
Kitty , písnu sz s údajema do tabulky, díky
Dobrou I.
Ahojky holčiny…
Kitty:…prosím o změnu v tabulce jsem Lenka
..a ne Dáša…jinak jsem svobodná a termín kontroly mám 23.4.krev a 6.5.poradna
…díky moc
Simi…:…z mamči si nic nedělej ono ji to přejde a potom ji to bude mrzet…jsi mladá tak to tak bere …vlastně jsem tu mi 2 nejmladší
…ale neboj přejde ji to
Markos:…moc mě to mrzí a tu tvojí doktorku byy jsem vážně zabila…sakra moc jsem ti to přála
.....přeju štěstíčko ať se další vydaří a vše je ok ![]()
Ahojky,
tak mně je dnes dost blbě, zase nevolnosti…
Markos - je mi to moc líto
Taky jsem si to prožila, bolí to, ale dívej se dopředu, určitě se Vám poštěstí!
Ad věk - no tak abyste nebyly smutné - mně je 35
První dítě jsem čekala ve 26 a cítila jsem se jako dvacítka. Jsem vůbec nějak „posunutá“
- teprve u druhého dítěte jsem si připadala zralá žena - bylo mi 32. Takže teď je ideální věk na to naše třetí ![]()
Vadí mi číslo 35
- ale absolutně se tak necítím a jsem ráda, že mně jiní berou za mladší ![]()
Údaje do tabulky doplním až po příští KO, mám ji v pondělí a pak ve středu screening, takže - jsem prostě opatrná… Vím, že bych to takhle neměla, ale holt tak to cítím.
Barulátko, Handah - jo, jo, přesouváme se, tady to prostě žije ![]()
Zítra jdu do práce, tak mizím…pa a mějte krásný den.
Krásné ráno holky, u nás je dnes nádherně, tak mám hned spoustu elánu. Ali, no mě těch 35, za pár dní 36, nijak nevadí.
Spousta lidí si myslí, že jsem o dost mladší a sranda vždycky je, když mě potkají s mojí 15-ti letou dcerou, tak to jsou z toho lehce zmatení.
Kitty, no nemáš to s nmi a s tabulkou vážně jednoduché.
Jinak k těm jménům, jak tu někdo psal. U nás se od začátku mimču říkalo „PŘÍŠERA“, protože když holky viděly, jak mimčo v prvních týdnech vypadá, tak to tak prostě vypustily. Chudák mimi, ještě se ani nenarodilo a už mu říkáme takhle.
Jinak tatínek mimču říká Daniel, tak to bude sranda, až tam bude ta třetí prcina. ![]()
Holky, asi všechny pracujete, co? Já mám tento týden dovču, tak mám dost času, abych nakoukla i dopoledne. Příští týden, už budu zase v procesu, tak na vás budu mít čas už jen odpoledne, nebo večer. Občas se mi podaří nakuknout i v práci, ale většinou máme hodně pacientů, tak moc nastíhám. Zatím se mějte, běžím na oběd a do obchodu. PAPA