Poradna duly
Jana Čurdová
jenny - musíš to počítat podle toho, jak ti napíše doktorka do průkazky, pokud to máš stejně jako metřík, tak to tak ber
jojo Podolí, taky se půjdu registrovat, ale bohužel mě to vyjde až někdy po 17, což mě mrzí neb jdu zrovna do Podolí ke kadeřnici a myslela jsem, že to sfouknu najednou. ![]()
těhu podprdu mám z Tveretu a stála 1100 tuším, takže 399 mi přijde velice suprové. Nelituju ale, užila jsem jí celé těhu opravdu každý den a teď jí nosím taky, má netlačivé kostice. Pak už jí ale asi vyhodím, nejlepší má za sebou.
stejně tak kojící podprdy jsem měla tři - nejlepší byla z internetu, značku někdy vyhledám a jinou už nechci.
Kitty: No v průkazce mám jen datum poslední menstruace - 8.1. a datum porodu 14.10.
Nevím,jestli bych to teda neměla ještě nějak jinak spočítat podle toho porodu…nerada bych, aby mi tam řekli, už jste tady měla být před třemi dny, ted už nebereme a nebo přijdte až za dva dny…
Ahojky,
tak jsem po kontrole, všechno je v pořádku, mimi sice spinkalo, trošku koplo nožičkou, rukou si poškrábalo oko a zase usnulo
Taky mi dr.pustil srdeční ozvy, no bylo to báječné.
Jsem ráda, že se Vám eshop líbí, neustále nad ním pracujeme. Co se týče výběru velikosti podprsenek - dík na tip, musíme tam umístit tabulku velikostí, na žádost ji posílám každé zákaznici. Jinak ty podprsenky jsou celobavlněné, moc příjemné, ale nemají kostice. A balíčů do porodnice se prodává opravud hodně.
Ad učitelky - tichule - co máš proti nim?
![]()
Já jsem jedna z nich ![]()
Ad bříško - no nemám ho nějak extra velké, moc rychle neroste, ještě to na mně není poznat. Spíš bych řekla, že dopoledne jsem totálně netěhu
a odpoledne je to horší, čím víc k večeru, tím víc mi vyskakuje břicho
![]()
A je mi pořád špatně od žaludku, kdy to přejde, to teda nevím.
Handah, já mám zas opačný problém - mně je pořád zima!
A co se týče srdíčka - opravdu nelze vycítit jeho bušení, je to bříšní tepna. ale holky, nebojte, nejpozději za měsíc ucítíme pohyby ![]()
Ahoj holky,
zase Vás jdu pozdravit, pořád mi je blbě, tak k pc nesedám a taky jsme hodně venku s Honzíkem, tak ani není moc kdy. Je krásně, fakt si to užíváme, jen si občas musím odskočit, ale snad už to skončí
Břicho … u mě vypadá jako špek, a taky to je špek
akorát nejde zatáhnout jako dřív. Se těším, až bude vypadat víc těhotensky.
JInak nová těhu obtíž, pekelně mě bolí pravé tříslo, zvlášť po celém dni, když poléhávám, tak je to dobrý, ale vysvětlete to Honzíkovi
![]()
Taky Vám chci poblahopřát k úspěšným kontrolám, já budu mít UZ až 23.4., už se těším, až mimi uvidím. Zítra valím ráno na krev na ten screening, tak jsem zvědavá, jak budu vstávat ![]()
Tak se opatrujte! Krásné jaro ![]()
I.
PS: to opravdu není srdíčko, je to břišní aorta ![]()
Ali , gratuluju k úspěšné kontrole ![]()
Mně byla zpočátku taky pořád zima, ještě před týdnem, a teď se to tak otočilo
už jsem doufala, že nebudu trpět a běhat po bytě v plavkách ještě v říjnu jako v prvním těhu ![]()
Jsem děsně unavená, ale jdu ještě objednat pítka malýmu a rovnou něco pro mimino, má nový hrníček od Nuku, ale protože z něj neuměl pít, tak manžela nenapadlo nic lepšího, než celé to silikonové sítko strhnout - takže všude doma neustále potopa
![]()
jenny , pokud mi ještě takhle večer funguje hlava, tak podle mě jsi dnes 12+5, ne? Takže 14+0 máš příští středu..Situaci v pražských porodkách neznám, ale snad to neberou tak přesně na den
![]()
A je divné, že Ti dr. nenapsal do průkazky, v kolikátém tt jsi byla při minulé prohlídce..
Handah, takže mám čas ještě týden, pak mi bude teplo
Jsme od sebe opravdu o týden a zatím většina věcí se u mne opakuje, ale s týdenním opožděním ![]()
A v plavkách v říjnu? ![]()
Jasně, já chodila v Prosinci v rozepnutém flaušovém kabátku a jak mi bylo teplo… ![]()
Ahoj holky!
Tichule - co máš proti učitelkám?
Jsem taky jedna z nich - ať v tom není Alinka sama. ![]()
Ali, Handach - mně taky bývá zima, zvlášť doma. Furt bych zesilovala topení, ale malá nemá ráda vedro (od malinka má „studený“ odchov), tak doma chodím nabalená.
ad bříško - mně už teda povyskočilo a v těhu oblečcích vypadám už i těhotně
Dneska jsem se prohlížela v obchodě v zrcadle - doma totiž velké zrcadlo nevedeme.
My jsme byli dneska na nákupech - chtěli jsme Haňuli koupit pískoviště. Jedno jsme si vyhlédli (jen neměli písek), ale zatím nekoupili - snad koncem týdne - dneska jsme jí koupili skluzavku - kdybyste viděli jakou z toho měla radost (kdyby mohla, tak si jí snad vezme do postele.
téda holky mě je taky pořád zima…přítel už se mi směje
…ale já si nemůžu pomoct…moc se těším na léto jak já to počasí miluju
![]()
Barulátko, jakou jste koupili skluzavku? Za kolik? Taky uvažujeme, ale jsou děsně drahé
Chceme nějakou větší.
Ahojky holky,tak jsem byla dneska na kontrole.Jelikož mě pořád trápí to krvácení,tak mě chtěl poslat do nemocnice.Potom se podíval přes ultrazvuk a je všechno prej dobrý,tak nevíme čím to je.Jestly se to nezlepší,tak si do té nemocnice asi půjdu lehnout.
Musím doma pořád ležet…
Ahoj holčinky, jste se hezky rozpovídaly ani nestíhám dočíst.
Ali, Baru, proti účám nemám nic, dvě mám v rodině, ale na druhou stranu, na některých už se zaměstnání podepsalo více, než je zdrávo.
Ono to je asi tak v každém zaměstnání, jenom tady je to hodně vidět.
Judit, tak hodně odpočívej a raději choď jen na záchod, určitě to přejde. Držím palečky. Megi, já jsem taky letní človíček.
![]()
Krásné slunečné odpoledne…venku j tam krásně a teploučko,že jsem dneska vyrazila v tričku ven a spíkem..
S tou břišní tepnou jste mě nepotěšily a já se už radovala,že jsem cítila mimi
![]()
gratuluji ke kontrolám