Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1673
6.4.09 12:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
6.4.09 12:30

Judit:… no ono bříško roste každému jiank já už ho mám docela veliký 8O :D :D …a prsa mi takyy vyrosla…tak jsem zvědavá jak to bude pokračovat…jinak sránka zajímavá hned jsem se jukla a píšou že 10 května by jsem mohla cítit pohyby už aby to bylo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
6.4.09 13:21

Ahojky…pokrok…konečně jsem do Kes nacpala trošku jídla…nevím zda je to tím teplem,ale můj pes odmítá jíst,tak jsem do ní nacpala aspon pár piškotů a vitamínovou pastou pro psy a trošku vody a povedlo se po 3 dnech něco snědla a ted tu blbne

Megi, já jsem před 14 dny zkoušela ve vaně v klidu si položit ruku na bříško a cítila jsem slabě jak tam tluče srdíčko :wink: V Elektru,ju..tak to víš o všech akcičkách jako první,takže nakupujete elektro výhodně,vid :lol: :wink:

Judit, zkus si dát aspon pár piškotů a nebo si kup suchary..mě to v nejhorších chvílích pomohlo

Alinko, mě docela zaujaly balíčky do porodnice.Já si u nás v obchodě se spodním prádlem chtěla kopit těhupoprdu a ta cena byla úděsná 399,– a v tom balíčku do porodnice to vyjde levněji a to o dost…,jinak stránky jsou perfektní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
6.4.09 13:52

ted jsem se taky dívala na ty balíčky do porodnice a vypadá to zajímavě.Z mojí podprdy už mi „vytékají prsa“,ikdyž jsem měla velikost A.
Ted nwm,podle čeho tu velikost mám vybírat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
6.4.09 13:53

Simíí:…no páni takže se na to taky musím víc soustředit a třeba taky něco ucítím :D …jinak dělám v elektru ale moc ho ted nenakupujem protože opravujeme barák a to sebere veškerý penízky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
6.4.09 13:58

judit:…ta to máš jestě dobrý já měla normálně prsa mezi C a D tak se vážneě bojím jaký budou potom :roll: .....příťa ssi ze mě dělá srandu že budu pěkná mlíkárna :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
6.4.09 14:04

no já byla vždycky dost hubená a prsa taky nikde,možná proto to na mě ještě není vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
6.4.09 14:05

je někde nějaká tabulka velikostí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
6.4.09 14:09

Ahoj,

megi , tak co synovec, měl z tatrovky radost? Osobně neznám dítě, který by z ní radost nemělo :D

Judit , tak to jsme dvě, začínám se potit jako dveře od chlívka, na léto se vyloženě těším :roll: :evil:
A bříško mi v prvním těhu taky začalo růst později, teď už mám špeky povolený, tak je asi vidět dřív.
Prsa mám teď tak akorát, takhle bych je brala netěhu 8) , akorát bez toho napětí bych prosila :wink:

Jo, holky, myslíte, že to je opravdu srdíčko? Mně teda taky přijde, že ho cítím, ale říkám si, jestli to není spíš to moje, vždyť je mimino zatím malý?

A taky držím palce na kontroly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
6.4.09 14:18

Judit:…no o žádné tabulce nevím ale možná by nebyla na škodu :wink: .....ti závidím že máš tak malý prsa já by jsem si to hned vyyměnila ale u nás je to v rodině :?
Handah:…jo malý byl nadšený ale ségra nadávala kam to prý dají :lol: :lol: :lol: .....ale to je mi jedno hlavně že malý měl radost hned na ní usedl a museli jsme ho vozit :D :D .....a myslíš že to nemůže být cítit?… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
6.4.09 14:28

Judit, já mám v krámě také bčas problém kupova poprsenk podle velikosti..většinou to odhadnu podle oka,ale na netu jsem do ted kupovala 75B,ale co budu kupovat ted tak taky nevím :roll:

Handah, ne..to nebylo moje srdíčko! Já si schválně položila ruku i na to moje a to tlouklo v jiném intervalu, takže to bylo Gábovo :lol:

jdu jíst a pak na doučování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
6.4.09 16:19

V kterém jsem dnu?

Tak už se blíží registrace do porodnice, teda alespoň do té v Podolí (14+0). Chci se s vámi poradit. Poslední menstruace byla ve čtvrtek (8.1.), od té doby se počítá těhotenství, tak mi vychází, že 14+0 bych měla být příští středu(původně jsem si z nějakého důvodu myslela, že ve čtvrtek). Pokud je čtvrtek první den, tak neděle je čtvrtý a úterý 14+6, tedy středa 14+0. Myslíte, že to souhlasí? Hledala jsem na internetu, jestli mi to někde něco spočítá, nic jsem nenašla. Ale ukazuje mi to i můj metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
6.4.09 16:24

Ahoj kočky, zdravím. Jste se od pátku pěkně rozpovídaly. Kitty , díky za obrázek kočárku, od včera mi fungují obrázky, tak díky. :lol: :D Judit já jsem na tom stejně, kde nic, tu nic. :lol: Simiki , teda nemáš to jednoduché holka…Mě za chvilku čekají třídní schůzky, já ty úči nemám ráda, doufám, že jsem se teď někoho nedotkla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
6.4.09 17:37

Tichule, určitě jsi se nikoho nedotkla,ale bacha trošk ti fušuji do zaměstnání :lol: já totiž doučuji jednoho 12 letého kluka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
6.4.09 17:44
Handah píše:
Ahoj,

Jo, holky, myslíte, že to je opravdu srdíčko? Mně teda taky přijde, že ho cítím, ale říkám si, jestli to není spíš to moje, vždyť je mimino zatím malý?

A taky držím palce na kontroly :wink:

já myslím, že ne. že to je spíš ta tepna co vede v břiše, mě to jde někdy i vidět, jak to poskakuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí