Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
3.4.09 13:16

Ahojy..venku je krásně..já byla před chvílí s pejsekm aspon před barákem a v tričku sdlouhým rukávem a vestičce :wink: je tam vážně teploučko..ale někteří lidé to přehání,chodí v tílku a šortkách :roll: 8O

HANDAH, tak podle toho jak to popisuješ,tak bych to asi nevydržela..ja mam strašně lechtivé nohy..asi bych se smíchy možná i počůrala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.4.09 14:06

babécar není špatný, má švagrová s aregovacíma kolama, ale co se týče mě, není moc vhodný např. do mhd, ale to má každý jinak, já jsem pro pohyblivější kočárek. Má celkem dobrou korbičku, síťku proti hmyzu a její dcera v něm jezdila i v roce, je hodně malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
3.4.09 14:13

Simiki , já jsem taky děsně lechtivá na nohách, tak jsem z toho měla poprvé hrůzu, ani nevím, jak je to možný, ale nelechtá to vůbec :wink:

tichule , taky pěkný víkend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
3.4.09 15:58

Ahoj holky, tak už se cítím podstatně lépe, dá se říct, že je mi už dobře, tak snad se vám začnu konečně více věnovat. Ale nevím, jestli mě nebude odtrhávat to krásné počasí. Dnes jsme venku od rána a je to balada, už by to tak mohlo zůstat. A to má zítra ještě lépe. Proto se dnes chystám jít koupit špekáčky a zítra je opečeme. Zahájíme grilovací sezónu.

Jinak nevím jak vám, ale mě hrozně vyrostlo břicho, už nemůže nic maskovat ani kdybych sebevíc chtěla. Ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, jak jsme porostli. A pak se už myslím budu objednávat na tripl testy. Aspoň teda mám pocit, že se dělají ve 13tt.

A co kočárky?? Bebécar teda zrovna moc nepreferuji, ale to je věc názoru, každý má jiný vkus. Já mám zatím tři favority, ale do nákupu daleko, takže kdo ví, co se mi bude líbit ke konci. Teď se mi líbí ta nová kolekce x-lander xa, jané slalom nebo značka Brevi. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
3.4.09 16:42

Jo zárí, souhlasím X-lander se mi taky líby a ještě Quinny, to jsou moji favorité. Mám je i okouknuté na živo. :lol: O Bebecaru jsem te´d hodně slyšela, ale ani nevím jak vypadá, v prodejnách jsem na něj zatím nenarazila. Momentálně mi ani nefungují obrázky na napočítači, protože manžel nastavil antivirový program a od té doby nefachčí obrázky, tak snad to spraví.Jinak já teda břicho zatím nic moc, ještě se vejdu do všeho, ale už se mi rovná pas a postava už vypadá těhotně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
3.4.09 20:47

Ahoj holky,dneska jsem se ještě neozvala.Od rána lítáme s přítelem po stavebninách…Přes zimu se mi trochu sesypala zahrádka,tak jsme scháněli nějakou podpěru.Bylo nádherně.Je pravda,že tohle je elixír nad elixíry :lol: :lol: :lol:
Zárí,
já mám také pěkné břicho,každý to už musí poznat… :oops: Je to sranda.Je to silně znát,že čekám třetí.Byli jsem i courat po Novém Městě n.M. s dcerkami.Daly si první zmrzlinu a konečně jsem je dooblékla na jaro.Kamarádka mi schovala malé věcičky na mimíska,tak jsem si přivezla plnou tašku.Koupila jsem malé poďibotičky.Mám radost.Akorát jsem z toho ježdění autem nějak vyřízená,těším se až padnu do postele.
Děvčátka,mějte se hezky,užívejte víkend…já jdu zítra opět na zahrádku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.4.09 21:22
zari píše:A co kočárky?? Bebécar teda zrovna moc nepreferuji, ale to je věc názoru, každý má jiný vkus. Já mám zatím tři favority, ale do nákupu daleko, takže kdo ví, co se mi bude líbit ke konci. Teď se mi líbí ta nová kolekce x-lander xa, jané slalom nebo značka Brevi. Tak uvidíme.

kočárek my máme jané slalom a naprostá spokojenost, no teda mohl by mít větší nákupní košík /nebo koš? :lol: /, ale možná budeme měnit za phil and teds pro sourozence

ad tripple testy jsou v šestnáctém týdnu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.4.09 21:25

http://www.slune-cz.cz/…prew_200.jpg

tak tohle je on bebecar, snad obrázek bude fungovat, podvozky lze vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.4.09 21:28

my byli v solné jeskyni, už to bylo super. Robik si hrál a nejedl sůl :lol: :lol: obsluha vzorná, mohli jsme zůstat ještě půl hodiny navíc, ale kluci /byla jsem s kamarádkou /byli šíleně unavení. takže paráda. Jeskyni doporučuji (http://sjhnezdenska.cz/index.php?id=2)

pak jsme odjeli a jsme u našich a byli jsme celé odpol na zahradě a Robik nemohl ani usnout. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
3.4.09 22:27

tak koukám,že jste si všechny užívali skoro letního počasí…já bohužel ne..ležela jsem celýden s hadrem napalici a zkoušela rozehnat příšernou migrénu..jenže se nepodařilo a trvá do ted…doufám,že to ráno bude lepší…Tom mi sice říkal,že tu mám plno prášků na migrénu,jenže ani jeden není pro těhotné a on prostě nepochopí,že si ho vzít teda nemůžu,že by se něco mohlo stát..no uvidím zítra,kdyžtak sáhnu aspon po paralenu či panadolu a nebo budu třískat hlavou o zed :lol:

dobrou noc a krásný víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.4.09 08:33

tak Tom je divnej ne? když neví, že nemůžeš prášky kromě těch pro těhotné, mu to vysvětli ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
4.4.09 10:40

KITTY, to nemá cenu mu něco vysvětlovat…já už to zkoušela,jenže když to nechce pochopit,tak mám smůlu…joa včera odešel v 17h a ještě se nevrátil,to mám ale hodného muže,co,ani mi se neozval a ja mu zavolat nemuzu,mam blokly mobil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.4.09 12:33

to jo, ale myslím, pokud si správně pamatuju ze snažilek, že to není poprvé co? proč máš bloklý mobil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
4.4.09 15:23

KITTY,jojo,přesně tak…a mobil mám bloklý proto,že ještě nepřišly penízky a já nestihla však zaplatit paušál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
4.4.09 15:37

Ahoj,

Simiki , co dělá hlava? Paralen nebo Panadol bych si klidně vzala, než se trápit…my tu máme dnes léto a taky je mi z toho pěkně šoufl, je mi na zvracení, na omdlení, ble :roll:

Do solné jeskyně bych šla hned :) , škoda, že u nás ve městě nic takového nevedou. Aspoň, že to sluníčko už je venku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí